Tavsiyeye Açık Asp Blog Scripti :)
-
Onlarda lblogu gelistirmisler bende lblogu kullanıyorum gelistirmek icin :) css yazi tipide tahoma ve sans serif benim blog rengi transparent. Farklı yerlerde var tabi. piyasadaki cogu blog birbirine benziyo eklentiler ve tasarimla birbirinden ayriliyo!
-
Pesimint inki cidden kaliteli, özellikle admin paneline girerken hoşuma gidiyor. ( sanal klavye)
Zamanında pesimist in başını bayağı bir ağrıtmıştım. :) Onun scripti kullanın a.q :) -
www.kuzyaka.com hiç birine benzemio ama :)
Oturdum kendim yazdım baştan valla..
Tek satırı calıntı değil :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------www.kuzyaka.com hiç birine benzemio ama :)
Oturdum kendim yazdım baştan valla..
Tek satırı calıntı değil :)
-----------------------------
O zaman bide gaza gelip verirsin dimi verirsin verirsin ehe
-
rene en son gördüğümde balık siteyi hackliycekti hala yazıomu bişeyler yapıomu :)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------pessimistzombie yapmisti bi aralar bi blog. gayet hos birsey. www.itbaligi.cjb.net burada var ;)
--------------------
evet :D bi hoş oldum kullanan varmıymış :D ..
onu ben geliştirip tema uyumlu yaptım ama :D
http://pesimistzombie.com/dosya/blog.zip
download adresi :)
-----------------------------
walla ilk yayinladigin zamanlarda cekmistim ben. kullanmaya basladim.2 ya da 3 aylik bi kullanimdan sonra host ta yasadigm bi problemden sonra butun herseyim gitti :( blog hevesim kirildi. sonra iste gene gecenlerde gene bi blog actm ve onu kurdum. irtibata gecelm birazck benm uc bes ufak sorum olacakta :)
-
Resim galerisi ekledim bloga guzel oldu:) Comment bölümünde ve resim galerisi (yorum ve oylama ekleme) bölümünde düzenleme yapmak isteyenler bana ulaşsınlar...
-
Pesimist Senin Vermiş Olduğum Blog Scriptin Admin Girişi Nedir Kardes Sanal Klavye Olan Yerden Girmek İçin ?
-
catlax beni oku belgesinde yazıor
kullanıcı: Admin
Admin Key: adminkey
Şifre: adminsifrebeyler wwwroot dizininden script'i calıştırmaya calışıyorum:)
database'e yazma okuma izni nasıl verebilirim?:)
-
Üzgünüm Siktir Çekildin Diyo :S Aip Wallahi :D Olmadı Tamam Ben Yapamadım :)