folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Tavsiyeye Açık Asp Blog Scripti :)

Tavsiyeye Açık Asp Blog Scripti :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    html in valid değil. anket bölümünde bütün checkboxların checked bu yüzden en alttaki seçiliyo... galerinde thumbnail yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Simdi ankette secili bisiyi düzelttim dierleri icin ankette 1 hata kaldi cssde 2 hata var html validationda 140 hata var galeride yorum ve oylama bölümü yok blog yazilarini yorumlama bölümünde smiley destek bölümünde hata var hepsi bu kadarcik benim gördügüm  :) zamanla:D geri kalanida duzeltiriz simdi maca gitmeliyim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@uGuR hacı databaseye yazma okuma iznini paralı hostsa pleskten vercen beleşse otomatik verio o sanırım

@catlax :D sende okuma yazma izni ver aksi halde giremezsin panele..

@bLuetuLips işlerim olmasaydı sana rakip gelcektim bekle işlerim bitsin sana rakip geliyom :D 

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

@uGuR hacı databaseye yazma okuma iznini paralı hostsa pleskten vercen beleşse otomatik verio o sanırım

@catlax :D sende okuma yazma izni ver aksi halde giremezsin panele..

@bLuetuLips işlerim olmasaydı sana rakip gelcektim bekle işlerim bitsin sana rakip geliyom :D 

-----------------------------
    Beklerim pesimist zombie :D Bloguna baktim guzel olmus ama beles hostta girememeleri normal. İstersen sende dene:) adminkey hata veriyodu! Ben o sorun için ana.aspdeki sifreli giris kodunu silip direk girdim adminkey şifre filan onları değiştirdim rakam verdim... bu sefer sorunsuz girdi... Sonra ana.aspi tekrar düzelttim. Su anda hata yok :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

zervalone bunu yazdı:
    ----------------------------- rene en son gördüğümde balık siteyi hackliycekti hala yazıomu bişeyler yapıomu :) -----------------------------

www.kuzyaka.com/lamer.asp bunu onun için yaptım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 3535 Toplam Mesaj: 26