Tavsiyeye Açık Asp Blog Scripti :)
-
html in valid değil. anket bölümünde bütün checkboxların checked bu yüzden en alttaki seçiliyo... galerinde thumbnail yok
-
Simdi ankette secili bisiyi düzelttim dierleri icin ankette 1 hata kaldi cssde 2 hata var html validationda 140 hata var galeride yorum ve oylama bölümü yok blog yazilarini yorumlama bölümünde smiley destek bölümünde hata var hepsi bu kadarcik benim gördügüm :) zamanla:D geri kalanida duzeltiriz simdi maca gitmeliyim...
-
@uGuR hacı databaseye yazma okuma iznini paralı hostsa pleskten vercen beleşse otomatik verio o sanırım
@catlax :D sende okuma yazma izni ver aksi halde giremezsin panele..
@bLuetuLips işlerim olmasaydı sana rakip gelcektim bekle işlerim bitsin sana rakip geliyom :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------@uGuR hacı databaseye yazma okuma iznini paralı hostsa pleskten vercen beleşse otomatik verio o sanırım
@catlax :D sende okuma yazma izni ver aksi halde giremezsin panele..
@bLuetuLips işlerim olmasaydı sana rakip gelcektim bekle işlerim bitsin sana rakip geliyom :D
-----------------------------
Beklerim pesimist zombie :D Bloguna baktim guzel olmus ama beles hostta girememeleri normal. İstersen sende dene:) adminkey hata veriyodu! Ben o sorun için ana.aspdeki sifreli giris kodunu silip direk girdim adminkey şifre filan onları değiştirdim rakam verdim... bu sefer sorunsuz girdi... Sonra ana.aspi tekrar düzelttim. Su anda hata yok :) -
zervalone bunu yazdı:
----------------------------- rene en son gördüğümde balık siteyi hackliycekti hala yazıomu bişeyler yapıomu :) -----------------------------www.kuzyaka.com/lamer.asp bunu onun için yaptım