Tayinim Çıktı. Uygun Kargo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı

Şuan en uygunu dolap sanırım benimde çıtkı tahin gecen 5 parça gönderdim şimdi 12 parça koli daha var onlarıda göndereceğim 100desi ye kadar izin veriyor oda neredeyse Bi çamasır makinası büyüklüğünde oluyor ortalama 

Dikkat etmen gereken konu kargoyu gönderirken kodları orada almaya çalış yoksa anlayabiliyorlar kendi kendine gönderdiğini hesapları kitliyorlar en azından öyle yaparsan gönderdikten sonra kitleselerde önemli değil zaten göndermiş oluyorsun 

1 çamaşır makinesi büyüklüğündeki kargoyu kaça gönderiyorsunuz hocam? Ve hangi kargo firması ile gönderiliyor? 

Örnegin 60x60x70 girdim enboyyükseklik kg da 50girdim

84 desi yaptı 100kadar alıyor kodla

Dolap uygulamasından Hocam iki tane hesap açıyorsunuz biri alıcı biri satıcı soyadlar falan tutmasın dikkat edin kargo firmasınıda kodu alırken o bölgede boş olan kargo firmaları arasından seçtiriyor 

Teşekkür ederim bilgi için. Peki fiyatı nedir 100 desiye kadar? 

20 tl.

soyad benim aynıydı beni attılar üyelikten üstüne içerdeki 50 tlyi vermiyorlar

halbuki komisyonu aldı kargo ücretide aldı ama işte bilemedim soyad kısmını.

çok önemli bu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı

Şuan en uygunu dolap sanırım benimde çıtkı tahin gecen 5 parça gönderdim şimdi 12 parça koli daha var onlarıda göndereceğim 100desi ye kadar izin veriyor oda neredeyse Bi çamasır makinası büyüklüğünde oluyor ortalama 

Dikkat etmen gereken konu kargoyu gönderirken kodları orada almaya çalış yoksa anlayabiliyorlar kendi kendine gönderdiğini hesapları kitliyorlar en azından öyle yaparsan gönderdikten sonra kitleselerde önemli değil zaten göndermiş oluyorsun 

1 çamaşır makinesi büyüklüğündeki kargoyu kaça gönderiyorsunuz hocam? Ve hangi kargo firması ile gönderiliyor? 

Dolap uygulamasından Hocam iki tane hesap açıyorsunuz biri alıcı biri satıcı soyadlar falan tutmasın dikkat edin kargo firmasınıda kodu alırken o bölgede boş olan kargo firmaları arasından seçtiriyor 

20 tl.

çok önemli bu

Kargo çakallığı yapıyoruz, 50 TL gitmesi bence normal. Anormal bir durum yok :) 

arkadaşlar eğer çok koli gönderimi yapacaksanız bunu dolap ya da get ne firma ise (ki ben dolap kullanıyorum) tüm kolileri tek firma ile yollamayın. Sistemde 4-5 seçenek var zaten, farklı siparişlere ve farklı kargo firmalarına bölün. Tertemiz gönderin. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

benim de istanbuldan kargo göndermem lazımdı süper oldu bu fikirler teşekkürler, dün balıkesirden konyaya serçe parmağı büyüklüğünde bi parça gönderdim 50 ₺ girdi gtüme

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

kutuların büyüklüğüne bağlı olarak bir uzun parliament ve otobüs firmaları :D 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    KotomineKirei bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    carizart bunu yazdı

20 tl.

çok önemli bu

Kargo çakallığı yapıyoruz, 50 TL gitmesi bence normal. Anormal bir durum yok :) 

arkadaşlar eğer çok koli gönderimi yapacaksanız bunu dolap ya da get ne firma ise (ki ben dolap kullanıyorum) tüm kolileri tek firma ile yollamayın. Sistemde 4-5 seçenek var zaten, farklı siparişlere ve farklı kargo firmalarına bölün. Tertemiz gönderin. 

araba devrildikten sonra yol gösterin kardeş :)

hepsi pttydi tüh.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Kargocu olarak hep bu konulara igrenerek ve gulerek bakiyorum, ondan sonra kalite bekle. Tr de yasamin her alaninda bu tarz cakalliklar sayesinde ulke bu halde geldi zaten yukarida 50 tl gotume girdi demiş 50 tl nin yeni 5 tl olduğundan bi haber sekilde..

Veznedar o 50 tl lik kargonu aldi

Mavi yaka araca yukledi

Sofor aldi aktarmaya goturdu

Aktarmadan subeye gitmesi icin personel islemleri yapti

Subeye geldi mavi yaka urunu indirdi

Kurye zimmet aldi dagitima cikti

Bu kadar emek mazot zaman harcandi 50 tl gotune girmis cokmu

Bi fitil at duzelir :)

DestinatioN tarafından 07/Ağu/22 15:23 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Kargocu olarak hep bu konulara igrenerek ve gulerek bakiyorum, ondan sonra kalite bekle. Tr de yasamin her alaninda bu tarz cakalliklar sayesinde ulke bu halde geldi zaten yukarida 50 tl gotume girdi demiş 50 tl nin yeni 5 tl olduğundan bi haber sekilde..

Veznedar o 50 tl lik kargonu aldi

Mavi yaka araca yukledi

Sofor aldi aktarmaya goturdu

Aktarmadan subeye gitmesi icin personel islemleri yapti

Subeye geldi mavi yaka urunu indirdi

Kurye zimmet aldi dagitima cikti

Bu kadar emek mazot zaman harcandi 50 tl gotune girmis cokmu

Bi fitil at duzelir :)

Peki hocam, dolap uygulaması anlaşmalı kargosu 50 TL ye çamaşır makinesi götürüyor, siz 50 TL ye parmak kadar parça götürüyorsunuz? Bunu sebebi nedir? İkisi de aynı kargo firması?

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocktivate
    rocktivate's avatar
    Erkek

arkadaş kargocu degil kargo sahibi sanırım kargocu olsa ya parca paşı yada maaş alıyor zaten  onu baglayan bir durum yok . cakallık degil cakallık serce kadar kargoyu 50 lira alıp kargocuya ( kendi arabası masrafı yemegi mazotu dahil )  7 liraya taşıtmak cakallık ....

saçma sapan konuşma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Benim de memlekete tayinim çıktı Cizre'den İzmir'e taşındım. 400 kg civarında squat kafes ağırlıklar aksesuarlar falan vardı, yurtiçi kargodan polis arkadaşım vasıtasıyla %40 indirim ayarladım ona rağmen inanılmaz paralar tutmuştu. Napayım diye düşünürken taşımacı birisi otobüsle gönder dedi, olmaz dedim hem çok parça hem ağır, uzun falan filan derken sonuç olarak 2bin liraya şoförle anlaştım. Tavsiyem otobüs firmalarıyla mutlaka konuş inanılmaz ucuza gönderilebiliyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    rocktivate bunu yazdı

arkadaş kargocu degil kargo sahibi sanırım kargocu olsa ya parca paşı yada maaş alıyor zaten  onu baglayan bir durum yok . cakallık degil cakallık serce kadar kargoyu 50 lira alıp kargocuya ( kendi arabası masrafı yemegi mazotu dahil )  7 liraya taşıtmak cakallık ....

Bayii sahibi olması muhtemel.

Yanılmıyorsam ev/kira konularında da benzer bir mantaliteyle cevaplar yazıyor. Hâlbuki bayiilik de ev almak da birer yatırımdır. Zarar da ettirebilir kâr da.

Ama şu konuda haklı, ülkede her bir şey pahalandı artık. Aldığınız hizmetler, hizmet veren yüzünden değil, çoğunlukla kur farkı yüzünden bu kadar pahalı. Muzun tanesi 9 lira olmuş :D

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 29
kargo