Tayinim Çıktı. Uygun Kargo
-
cuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdı
Şuan en uygunu dolap sanırım benimde çıtkı tahin gecen 5 parça gönderdim şimdi 12 parça koli daha var onlarıda göndereceğim 100desi ye kadar izin veriyor oda neredeyse Bi çamasır makinası büyüklüğünde oluyor ortalama
Dikkat etmen gereken konu kargoyu gönderirken kodları orada almaya çalış yoksa anlayabiliyorlar kendi kendine gönderdiğini hesapları kitliyorlar en azından öyle yaparsan gönderdikten sonra kitleselerde önemli değil zaten göndermiş oluyorsun
1 çamaşır makinesi büyüklüğündeki kargoyu kaça gönderiyorsunuz hocam? Ve hangi kargo firması ile gönderiliyor?
Örnegin 60x60x70 girdim enboyyükseklik kg da 50girdim
84 desi yaptı 100kadar alıyor kodla
Dolap uygulamasından Hocam iki tane hesap açıyorsunuz biri alıcı biri satıcı soyadlar falan tutmasın dikkat edin kargo firmasınıda kodu alırken o bölgede boş olan kargo firmaları arasından seçtiriyor
Teşekkür ederim bilgi için. Peki fiyatı nedir 100 desiye kadar?
20 tl.
soyad benim aynıydı beni attılar üyelikten üstüne içerdeki 50 tlyi vermiyorlar
halbuki komisyonu aldı kargo ücretide aldı ama işte bilemedim soyad kısmını.
çok önemli bu
-
futurist bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdı
Şuan en uygunu dolap sanırım benimde çıtkı tahin gecen 5 parça gönderdim şimdi 12 parça koli daha var onlarıda göndereceğim 100desi ye kadar izin veriyor oda neredeyse Bi çamasır makinası büyüklüğünde oluyor ortalama
Dikkat etmen gereken konu kargoyu gönderirken kodları orada almaya çalış yoksa anlayabiliyorlar kendi kendine gönderdiğini hesapları kitliyorlar en azından öyle yaparsan gönderdikten sonra kitleselerde önemli değil zaten göndermiş oluyorsun
1 çamaşır makinesi büyüklüğündeki kargoyu kaça gönderiyorsunuz hocam? Ve hangi kargo firması ile gönderiliyor?
Dolap uygulamasından Hocam iki tane hesap açıyorsunuz biri alıcı biri satıcı soyadlar falan tutmasın dikkat edin kargo firmasınıda kodu alırken o bölgede boş olan kargo firmaları arasından seçtiriyor
20 tl.
çok önemli bu
Kargo çakallığı yapıyoruz, 50 TL gitmesi bence normal. Anormal bir durum yok :)
arkadaşlar eğer çok koli gönderimi yapacaksanız bunu dolap ya da get ne firma ise (ki ben dolap kullanıyorum) tüm kolileri tek firma ile yollamayın. Sistemde 4-5 seçenek var zaten, farklı siparişlere ve farklı kargo firmalarına bölün. Tertemiz gönderin.
-
benim de istanbuldan kargo göndermem lazımdı süper oldu bu fikirler teşekkürler, dün balıkesirden konyaya serçe parmağı büyüklüğünde bi parça gönderdim 50 ₺ girdi gtüme
-
kutuların büyüklüğüne bağlı olarak bir uzun parliament ve otobüs firmaları :D
-
KotomineKirei bunu yazdıfuturist bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcarizart bunu yazdı
20 tl.
çok önemli bu
Kargo çakallığı yapıyoruz, 50 TL gitmesi bence normal. Anormal bir durum yok :)
arkadaşlar eğer çok koli gönderimi yapacaksanız bunu dolap ya da get ne firma ise (ki ben dolap kullanıyorum) tüm kolileri tek firma ile yollamayın. Sistemde 4-5 seçenek var zaten, farklı siparişlere ve farklı kargo firmalarına bölün. Tertemiz gönderin.
araba devrildikten sonra yol gösterin kardeş :)
hepsi pttydi tüh.
-
Kargocu olarak hep bu konulara igrenerek ve gulerek bakiyorum, ondan sonra kalite bekle. Tr de yasamin her alaninda bu tarz cakalliklar sayesinde ulke bu halde geldi zaten yukarida 50 tl gotume girdi demiş 50 tl nin yeni 5 tl olduğundan bi haber sekilde..
Veznedar o 50 tl lik kargonu aldi
Mavi yaka araca yukledi
Sofor aldi aktarmaya goturdu
Aktarmadan subeye gitmesi icin personel islemleri yapti
Subeye geldi mavi yaka urunu indirdi
Kurye zimmet aldi dagitima cikti
Bu kadar emek mazot zaman harcandi 50 tl gotune girmis cokmu
Bi fitil at duzelir :)
-
DestinatioN bunu yazdı
Kargocu olarak hep bu konulara igrenerek ve gulerek bakiyorum, ondan sonra kalite bekle. Tr de yasamin her alaninda bu tarz cakalliklar sayesinde ulke bu halde geldi zaten yukarida 50 tl gotume girdi demiş 50 tl nin yeni 5 tl olduğundan bi haber sekilde..
Veznedar o 50 tl lik kargonu aldi
Mavi yaka araca yukledi
Sofor aldi aktarmaya goturdu
Aktarmadan subeye gitmesi icin personel islemleri yapti
Subeye geldi mavi yaka urunu indirdi
Kurye zimmet aldi dagitima cikti
Bu kadar emek mazot zaman harcandi 50 tl gotune girmis cokmu
Bi fitil at duzelir :)
Peki hocam, dolap uygulaması anlaşmalı kargosu 50 TL ye çamaşır makinesi götürüyor, siz 50 TL ye parmak kadar parça götürüyorsunuz? Bunu sebebi nedir? İkisi de aynı kargo firması?
-
arkadaş kargocu degil kargo sahibi sanırım kargocu olsa ya parca paşı yada maaş alıyor zaten onu baglayan bir durum yok . cakallık degil cakallık serce kadar kargoyu 50 lira alıp kargocuya ( kendi arabası masrafı yemegi mazotu dahil ) 7 liraya taşıtmak cakallık ....
-
Benim de memlekete tayinim çıktı Cizre'den İzmir'e taşındım. 400 kg civarında squat kafes ağırlıklar aksesuarlar falan vardı, yurtiçi kargodan polis arkadaşım vasıtasıyla %40 indirim ayarladım ona rağmen inanılmaz paralar tutmuştu. Napayım diye düşünürken taşımacı birisi otobüsle gönder dedi, olmaz dedim hem çok parça hem ağır, uzun falan filan derken sonuç olarak 2bin liraya şoförle anlaştım. Tavsiyem otobüs firmalarıyla mutlaka konuş inanılmaz ucuza gönderilebiliyor.
-
rocktivate bunu yazdı
arkadaş kargocu degil kargo sahibi sanırım kargocu olsa ya parca paşı yada maaş alıyor zaten onu baglayan bir durum yok . cakallık degil cakallık serce kadar kargoyu 50 lira alıp kargocuya ( kendi arabası masrafı yemegi mazotu dahil ) 7 liraya taşıtmak cakallık ....
Bayii sahibi olması muhtemel.
Yanılmıyorsam ev/kira konularında da benzer bir mantaliteyle cevaplar yazıyor. Hâlbuki bayiilik de ev almak da birer yatırımdır. Zarar da ettirebilir kâr da.
Ama şu konuda haklı, ülkede her bir şey pahalandı artık. Aldığınız hizmetler, hizmet veren yüzünden değil, çoğunlukla kur farkı yüzünden bu kadar pahalı. Muzun tanesi 9 lira olmuş :D