Tayyip " 3 " Tazminat Ödeyecek...! ( 3 Kuruşluk Adamın Cezasıda 3 Kuruş Olur )
-
tayyipcilerin sesi cikmiyo bogazlarina biseymi kacti ne :||| zuahahha
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------anlayana sivri sinek saz..
millet devam etsin tayyipneyi korumaya :/
-----------------------------Korumak Ne Demek Be KArdeşim
Bu Adamın Sarfettiği Elim Sözlere Rağmen Hala Bu Adamı Taparcasına Korumaya-Kollamaya Çalışan, BU elim Sözlerini Görmezden Gelen İnsanlar Bile Var.
Sanırım Bu Adamlarda Ya 0,5 Ton Kömür ve Gıda YArdımı Karşılığı OY SATANLARDIR
Elim deil elin. Hatırlatayım dedim. Çok Türksün ya.Yaha herkezden daha Türk.Maşallahın var Türkçeyi çok iyi kullanıyorsun.Birinci olarak bir konuşmada 3 cümleyi alıpda yorum yapmak saçma! Ben kalıbımı hatta sizin alayınızın kalıbını basarımki Tayyipciğim apoya sikinin kılı kadar değer vermez. İkinci olarakta itin köpeğin hüküm giymiş suçlunun yazdığı aslı astarı olmayan,bir tek delile dayanmayan süprüntüsünden c/p yapıp durma. Bu kitabı savunanları daha yeni göt ettik.Bi sıçamadınız gitti :\
Ben ne yardım gördüm ne yardım duydum.Yardım ediyorsada ne ala.Oy gizli kullanırılır.Kontrat yapamazsın.Girersin kabine basarsın kime canın çektiyse.Sokarsın zarfa ,atarsın sandığa.Daha oy kullanacak yaşa gelmedin.Bilmezsin diye açıklıyorum.Yani kimsenin sana "şu partiye at lan!" demesi imkansız. Yardım yapıyorsada kömürünü yakacaksın ! Daha öncekiler yardım yapmıyorduda ne oldu. Çok dürüst yönettiler ülkeyi . Demireller mesutlar çiller ler karaoğlanlar gördük. Bi de deniz yönete bilseydi. Onuda görürdük. Bak önceki iktidarlara . 1 tane kaldımı ? Demekki asıl olan kömürmüş İnce Mehmeti saygıyla anıyoruz :|
-
Tayyipten öncekiler şehitlere kelle demedi apoya sayın demedi . kökenlerini inkar etmediler tayyip gibi oç değillerdi.hala kalkmış o dürzüyü savunuyosunuz . yakında içinde yaşayacak bi vatanınız kalmayınca götünüzün üstüne oturur tayyip baba bizi kurtarır dersiniz.
okullarda kürtçe seçmeli ders olur ses çıkaramassınız ama . egemenlik kayıtsız şartsız allahın der onada ses çıkartamassınız ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyosunuz.adam parsel parsel satıyo ülkeyi amk çocuğu.
Kalıbın yokki kalıp basasın. Yobaz herifler . Allah Akp nin belasını versin .
-
Sokarsın sazfa,atarsın sandığa.
cumlesindeki sazfa kelimesinin dogrusu zarfa dir, turkceyi duzgun kullanalim
zuauhahahaha :|||
-
kardeş sene 1999 apo idam diye pankart var .kırık kalem ve apo canavar şeklinde boynunda ip....
altındada mhp imzası .. biz bu pankartı sabahlara kadar büyük bir şevkle döşedik. sonra iktidar oldu. bir sabah duyduk apo yakalandı die. kendimi tutamadım çektim silahı saydırdım havaya.
peki ne oldu kardeşim .sevincimiz kursamızda kaldı.neden ? devletçilik gereği öyleymiş yok efendim asılırsa daha kötü olurmuş vs.. aslında asmayı onlarda istiyorlardı ama ecevitin otoritesinden çıkamadılar. rahmetli ecevit hasta oldu bazı rahatsızlıklar geçirdi vs.. ecevitin kendi adamları bile bu işi yapamaz bırakması lazım derken bahçeli olmaz dedi .başbakanımızdır görevine devam dedi. sonra krizler vs.. 1 milyar usdiçin abd kapılarında az gezinmediler. bunları unutma ona göre davran.
ya şimdi işleri güçleri açık arayan bir duruma gelindi. şimdi sövmek serbest savunmak yasak ölemi? hasiiie ordan. kimse filan kömür almadı kardeşim.alanlarda fakirler ve her zaman alıyor. bende sevmedim insanlara bey diye hitap ederim. sevdiklerime dostum kardeşim derim. bu benim tarzım.
-
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipten öncekiler şehitlere kelle demedi apoya sayın demedi . kökenlerini inkar etmediler tayyip gibi oç değillerdi.hala kalkmış o dürzüyü savunuyosunuz . yakında içinde yaşayacak bi vatanınız kalmayınca götünüzün üstüne oturur tayyip baba bizi kurtarır dersiniz.
okullarda kürtçe seçmeli ders olur ses çıkaramassınız ama . egemenlik kayıtsız şartsız allahın der onada ses çıkartamassınız ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyosunuz.adam parsel parsel satıyo ülkeyi amk çocuğu.
Kalıbın yokki kalıp basasın. Yobaz herifler . Allah Akp nin belasını versin .
Önce sinirlenme.Adam gibi konuşmayı öğren.Küfretme!Kalıp konusunda gülüp geçiyorum sana.Hemde en kaba yanımla :P
Hadi Tayyibin dediğini var sayalım. Ve o düzlemde konuşalım.Tayyip sayın demiş olsun ( ki demediğine daha önce kalıp bastım.Yetmemiş.Başka bi şeyimide basıcam!).Tayyip sözlü hainlik yaptı.Beyaz enerji operasyonunuda gördük.Demirelin yeğenlerinin hortumunun ucunun kime girdiğinide!Ki Tayyipciiiim sayını manasıyla sayın.Kelleyide manasıyla kelle dememiştir!Diyemez!
Kayıtsız şartsız egemenlik Allahındır kelimesine de sesimi çıkarmam!Ne Allahın deilki ?
Bi kürt düşmanlıgı seziyorum sende ve yasevyaterket_com mudur nedir onda.Ki inşallah yanılıyorumdur. Çünkü postlardan öyle anlaşılıyor.Ben adamı adam olduğu zaman severim.Irkıyla işim olmaz.Dün yada önceki gün almancı bir Türk kendi kızını hamile bırakıordu.Her ırkın her ilin her ülkenin iyisi kötüsü vardır.Önemli olan bu kötüleri iyiye çevirmek.İnsanların kültürel ve bilimsel egitimlerini sağlamaktır.Çokmu ideolojik düşünüyorum bikmiyorum ama asl olan budur!
Birde o " adam parsel parsel satıyo ülkeyi amk çocuğu. " cümlesini kime söylediğini sorayım.Ki ona göre muamele yapalım. İyi birine benziyorsun.Kimsenin en kutsal değerlerine küfretmeyecegini umuyorum.Hele hele anne gibi bir varlığa! Önce kendi annene küfredildiğini düşün.Tepkin ne olurdu ? Sonra küfür edip etmeyecegine karar ver. Nokta!
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------Sokarsın sazfa,atarsın sandığa.
cumlesindeki sazfa kelimesinin dogrusu zarfa dir, turkceyi duzgun kullanalim
zuauhahahaha :|||
Tabi düzeltirim güzel kardeşim.Sen istersinde ben yapmazmıyım.aa! :| -
tayyip aq snn. senkı apo picine SAYIN Diosan senın o first lady karının a.q.
-
bu lafların (hakaret oluyoya hani adam sonuçta başbakan) götünüze kaçma ihtimali var :)
ha, yoksa atın sıkılayın sikimde değil
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------tayyip aq snn. senkı apo picine SAYIN Diosan senın o first lady karının a.q.
Höst! Nası kişilik var arkadaşım sende! Anlayamıyorum..
Hiçmi din iman Allah kitap korkusu yok ?Hadi bunlar yok.Senin evlenmeye niyetinde mi yok ?Şerefli ol.Aynı şeyin kendine yapıldığını düşün.Bu şerefsizliğin sana da yapılgığını ? Nasıl hoşuna gidermiydi ?!