Tayyip " 3 " Tazminat Ödeyecek...! ( 3 Kuruşluk Adamın Cezasıda 3 Kuruş Olur )
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------tayyip aq snn. senkı apo picine SAYIN Diosan senın o first lady karının a.q.
-----------------------------
arkadaşlar eleştirecekseniz adamı veya adamın yaptıklarını eleştirin...(anlayana tabi) -
inSanDeiL bunu yazdı:
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipten öncekiler şehitlere kelle demedi apoya sayın demedi . kökenlerini inkar etmediler tayyip gibi oç değillerdi.hala kalkmış o dürzüyü savunuyosunuz . yakında içinde yaşayacak bi vatanınız kalmayınca götünüzün üstüne oturur tayyip baba bizi kurtarır dersiniz.
okullarda kürtçe seçmeli ders olur ses çıkaramassınız ama . egemenlik kayıtsız şartsız allahın der onada ses çıkartamassınız ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyosunuz.adam parsel parsel satıyo ülkeyi amk çocuğu.
Kalıbın yokki kalıp basasın. Yobaz herifler . Allah Akp nin belasını versin .
Önce sinirlenme.Adam gibi konuşmayı öğren.Küfretme!Kalıp konusunda gülüp geçiyorum sana.Hemde en kaba yanımla :P
Hadi Tayyibin dediğini var sayalım. Ve o düzlemde konuşalım.Tayyip sayın demiş olsun ( ki demediğine daha önce kalıp bastım.Yetmemiş.Başka bi şeyimide basıcam!).Tayyip sözlü hainlik yaptı.Beyaz enerji operasyonunuda gördük.Demirelin yeğenlerinin hortumunun ucunun kime girdiğinide!Ki Tayyipciiiim sayını manasıyla sayın.Kelleyide manasıyla kelle dememiştir!Diyemez!
Kayıtsız şartsız egemenlik Allahındır kelimesine de sesimi çıkarmam!Ne Allahın deilki ?
Bi kürt düşmanlıgı seziyorum sende ve yasevyaterket_com mudur nedir onda.Ki inşallah yanılıyorumdur. Çünkü postlardan öyle anlaşılıyor.Ben adamı adam olduğu zaman severim.Irkıyla işim olmaz.Dün yada önceki gün almancı bir Türk kendi kızını hamile bırakıordu.Her ırkın her ilin her ülkenin iyisi kötüsü vardır.Önemli olan bu kötüleri iyiye çevirmek.İnsanların kültürel ve bilimsel egitimlerini sağlamaktır.Çokmu ideolojik düşünüyorum bikmiyorum ama asl olan budur!
Birde o " adam parsel parsel satıyo ülkeyi amk çocuğu. " cümlesini kime söylediğini sorayım.Ki ona göre muamele yapalım. İyi birine benziyorsun.Kimsenin en kutsal değerlerine küfretmeyecegini umuyorum.Hele hele anne gibi bir varlığa! Önce kendi annene küfredildiğini düşün.Tepkin ne olurdu ? Sonra küfür edip etmeyecegine karar ver. Nokta!
-----------------------------tamam küfür etmeden konuşucam . şu Türkiyede Tayyibin şehitlere kelle apoya sayın dediğini herkes kabul ettide hala neden kabul etmiyorsunuz çiftçiye ananıda al git diyor . mecliste lanlı lunlu konuşuyor . Bunları biz bi tarafımızdanmı uyduruyoruz tayyip sölememişse
Parsel konusuna gelince beylerbeyini parsel parsel amerikalılara sattı . babamdan dinledim . Anne konusunda Tayyip gene oçtur yobazdır burdan yobazlarada Neyzen Tevfiğin bu şiirini atfediyorum .
Be Hey Dürzü
Ne ararsin TANRI ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Basi açiga niye türban sorarsin?
Raki, sarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararim, içerim.
Ikimiz de gelsek kildan köprüye,
Ben dürüstsem sarhosken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soguyacak bu millet
Isgaldeki hali sakin unutma.
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çikardin amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz.
Neyzen TEVFİK -
ehh tabi sizinkide bi çırpınış mücadelesi..kabul edin..kendinizi denizden cıkmıs balık gibi hissediosunuz :)
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------tayyip aq snn. senkı apo picine SAYIN Diosan senın o first lady karının a.q.
ilk sayın diyen kişi terörle en etkin mücadeleyi yapan ve terörü kurutma aşamasına gelen tansu çiller dir.bu dildir sürçer göçer alışkanlıktır .
kimsenin karısına küfür etme .
karın utandırmasın seni.
-
yasevyaterket e
imzan aynen şu
türküm müslümanım antepliyim sorusu olan??...........
evet sorum var işte sorum şu.
türksün müslümansın anteplisin peki insanmısın?
-
ya boyle haberler hep oluyo boyle yorumlarda hep gelio...herkes kufredio...o zaman nasıl oluyorda bu ibneler %50 oy alarak iktidar oluo :| bugun secim olsa bugun de aynı oyu alır bu adamlar :S nasıl oluyor anlamadım :S
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------yasevyaterket e
imzan aynen şu
türküm müslümanım antepliyim sorusu olan??...........
evet sorum var işte sorum şu.
türksün müslümansın anteplisin peki insanmısın?
-----------------------------zuahhaha :D:D kopdum hacı ya İ:D