Tayyip Erdoğan Dünya Siyasetinde En Etkili 17. Lider(Miş)
-
tayyeeppp biiiipppp ,) 17 miş 17 kere... ,)
-
seninde arkanda israil-amerika olsun , fetoşun tarikatı olsun (tarikatın arkasında israil-amerika olsun) bak noluyor.
Ben bunca güçle ilk 10'a girerdim.Bu kadar propaganda aracını adam gibi kullanamıyor, bu kadar devlet gücüyle bile insanları sindiremiyor..
Bu yüzden benim için hala ;
1- M.Kemal Atatürk
2- Adolf HitlerAtatürk hakkında bir şey demeye gerek yok, fakat adolf hitlerin biyografi kitabını okuyunda propagandanın önemini çok daha iyi anlıyorsunuz.Elinde bir şey olmasada, nasıl dünyaya sahip olduğun izlenimini vereceğini görebiliyorsunuz.
Erdoğan ise sadece bir piyon.
edit:
listede birşey dikkatt etitm, bir sanatçı ve düşünürlere bakın.Bence oynanmışlık var..Buda bir propaganda ..
-
başarıdır. Orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı kim olursa olsun listeye girer diyen arkadaşa sesleniyorum. Tamam mutlaka girerdi ancak kaç haneli sırada olurdur yada ilk 10 damı olurdu bilinmezdi. Kısaca bu bir başarıdır. Ve sizin her an kötülediğiniz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin başbakanı bu ülkeye huzuru getirmeye çalışıyor. Herkesin tek bir millet oldfuğunu benimsetmeye çalışıyor. Ne yani doğuda olaylar alsa başını gitse hergün onlarca şehit haberi gelse çok mu mutlu olacaksın. O zaman eminim yine sayıp söveceksin senin gibi başbakanın be taaaa diye. böyle de vatan elden gidiyor diye taaaa ile başlayan cümleler kuruyorsun. Hocam hani nerde ülke kimde? Ha diyeceksin özelleştirmeler. sattı memleketi yabancıya diyorsundur. Devlette türk telekomun hali nasıldı? ssk ların durumu nasıldı? Peki sattıda parayı cebine mi attı? kusura bakmayın ama farkındaysanız artık international money fone dan artık kıçımıza girdimi çıkmayan borçlar almıyoruz. Farkettiniz mi? Artık IMF'nin sözü değil Türkiye Cumhuriyetinin sözü eri oluyor. Haaa oğullarına gemicikler alıyor. O oğulcukları dediğiniz adamlar Dünya işlenmiş altın piyasasında sayılı kişiler bunu biliyormusunuz? yani adamların işi parayla. Tamam hiç mi yemedi? Mutlaka hakkından fazlasını almıştır. Ama başa geçipte yemeyen bir adam gösterin??? gösterin.. Aklınıza gelmiyorsa ben göstereyim. Bülent Ecevit. O da rahşan aflarıyla memleketin ağzına sıçtı.
kısaca bir duyduğuna inanıp aldanma, ama bana da inanma. git araştrır. Götlek medyanın yazdığı her şeyi suyun kaldırma kuvveti gibi kabul etme. Ve size tavsiyem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına, Cumhurbaşkanına küfür etme.
-
Ahahaha listeler baştan aşa fiyasko, bu newyork timeste bizim doğan yayıncılık gibi her b*ka burnunu sokmaya merakli :)))
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
başarıdır. Orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı kim olursa olsun listeye girer diyen arkadaşa sesleniyorum. Tamam mutlaka girerdi ancak kaç haneli sırada olurdur yada ilk 10 damı olurdu bilinmezdi. Kısaca bu bir başarıdır. Ve sizin her an kötülediğiniz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin başbakanı bu ülkeye huzuru getirmeye çalışıyor.
-----------------------------Evet terörist piçleri koynumuza sokarak huzuru getirmeye çalışıyor.
Ben böyle huzurun amk.
-
daha 17 17 17 , teomanin sarkisi aklima geldi nedense ...
-
gayette doğru. şu an orta doğu arap ülkeleri ve diğer müslüman ülkeler tayyip erdoğanı dillendirdikçe dillendiriyo. tabi türkiyedeki akp fan klübünüde unutmamak lazım. iyi bi tespit yapmışlar
-
bence çıkan sonuçta 17. sırada olması beni gayet mutlu etti o kadar lider arasında. yanlış bi tabir olabilir bu benim düşüncem bence burada çok ön yargılı davranıyosunuz yok şöyle yok böyle diye abi bunlar bardağın boş kısmı denilen kısım biras da dolu kısmına bi göz atsanız daha iyi olmaz mı ?
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Free_Mans bunu yazdı:
başarıdır. Orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı kim olursa olsun listeye girer diyen arkadaşa sesleniyorum. Tamam mutlaka girerdi ancak kaç haneli sırada olurdur yada ilk 10 damı olurdu bilinmezdi. Kısaca bu bir başarıdır. Ve sizin her an kötülediğiniz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin başbakanı bu ülkeye huzuru getirmeye çalışıyor.
-----------------------------Evet terörist piçleri koynumuza sokarak huzuru getirmeye çalışıyor.
Ben böyle huzurun amk.
-----------------------------öyle bir şeyde yok hocam. Merak etme sen. sana göre böyle işliyor olabilir ama olaylar hiçte senin düşündüğüm gibi değil, hiçte senin kafanda kurdugun kadar hepsi aramızda değil. Ona bakarsan pkk terör örgütünün binlerce üyeside üniversitelerimizde oralarda buralarda. bölmeye çalışıyorlar.
-
MsXLaBs bunu yazdı:
bence çıkan sonuçta 17. sırada olması beni gayet mutlu etti o kadar lider arasında. yanlış bi tabir olabilir bu benim düşüncem bence burada çok ön yargılı davranıyosunuz yok şöyle yok böyle diye abi bunlar bardağın boş kısmı denilen kısım biras da dolu kısmına bi göz atsanız daha iyi olmaz mı ?
-----------------------------Polyannacılık mı oynayalım ?