Tayyip Erdoğan Dünya Siyasetinde En Etkili 17. Lider(Miş)
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
MsXLaBs bunu yazdı:
bence çıkan sonuçta 17. sırada olması beni gayet mutlu etti o kadar lider arasında. yanlış bi tabir olabilir bu benim düşüncem bence burada çok ön yargılı davranıyosunuz yok şöyle yok böyle diye abi bunlar bardağın boş kısmı denilen kısım biras da dolu kısmına bi göz atsanız daha iyi olmaz mı ?
-----------------------------Polyannacılık mı oynayalım ?
gündemi takip etmen yeterlidir hacı. hiç bir siyası düşüncenin altında kalmadan bi bak istersen. -
MsXLaBs bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
MsXLaBs bunu yazdı:
bence çıkan sonuçta 17. sırada olması beni gayet mutlu etti o kadar lider arasında. yanlış bi tabir olabilir bu benim düşüncem bence burada çok ön yargılı davranıyosunuz yok şöyle yok böyle diye abi bunlar bardağın boş kısmı denilen kısım biras da dolu kısmına bi göz atsanız daha iyi olmaz mı ?
-----------------------------Polyannacılık mı oynayalım ?
gündemi takip etmen yeterlidir hacı. hiç bir siyası düşüncenin altında kalmadan bi bak istersen.
-----------------------------Gündemi takip edemiyoruz sağolsun akp bütün mevzulara yayın yasağı getirdi.
-
Free_Mans bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Free_Mans bunu yazdı:
başarıdır. Orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı kim olursa olsun listeye girer diyen arkadaşa sesleniyorum. Tamam mutlaka girerdi ancak kaç haneli sırada olurdur yada ilk 10 damı olurdu bilinmezdi. Kısaca bu bir başarıdır. Ve sizin her an kötülediğiniz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin başbakanı bu ülkeye huzuru getirmeye çalışıyor.
-----------------------------Evet terörist piçleri koynumuza sokarak huzuru getirmeye çalışıyor.
Ben böyle huzurun amk.
-----------------------------öyle bir şeyde yok hocam. Merak etme sen. sana göre böyle işliyor olabilir ama olaylar hiçte senin düşündüğüm gibi değil, hiçte senin kafanda kurdugun kadar hepsi aramızda değil. Ona bakarsan pkk terör örgütünün binlerce üyeside üniversitelerimizde oralarda buralarda. bölmeye çalışıyorlar.
-----------------------------görende ülke güllük gülistanlık sanacak. millet huzursuz. milletin boynu bükük. devletin onuru şerefi yok edilmiş.
Türkiye mali tutsak altında abd nin emri altında sömürge ve kapitilasyonların baskıları altında bir ülke. bize masal anlatma. 500 küsür milyar dolar dış borcu olan bir ülkeyiz. senin eğer birine borcun varsa baskılarına dayanamaz taviz verirsin olay budur. bağımsızlığı yitirmenin en kolay yoluda başkasının parasını harcamaktır.
önceden eşkiya dağdaydı. eşkiyayı halkın arasına sokan bu hükümet oldu...
herkesi kuş beyinli mi sandın ne ?
-
yazdıklarını tekrar oku ve bana tekrar bi cevap yaz pm ile :) dökeceğim senin önüne bir sürü belge bekle biraz :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
yazdıklarını tekrar oku ve bana tekrar bi cevap yaz pm ile :) dökeceğim senin önüne bir sürü belge bekle biraz :)
-----------------------------aç bi konu dök belgeleri bizde bilelim merak ettim
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------boş boş cümle kurma. Türkiye Cumhuriyeti tasfiye altında. rejim tehlike altında. hukuk zaten yok. insanların devlete olan güveni gittikçe azalmakta.
Türkiyenin mali gücü yabancıların hegomanyası altında. bizim olan önemli kurumlar devletin elinden gitti.herşeyimiz yabancılara para karşılığında peşkeş çekildi. devlet güçsüzleşti. hayvancılık bitti. tarım bitti. sanayide yerli üretim gücü yok denecek kadar azaldı. önemli kurumlar satıldı. peki ne oldu ? işsizlik mi azaldı ? dış borçlar mı öden di ? insanlar ekonomik olarak rahata mı kavuştu ? hiçbiri olmadı. ulkede insanlar dahada borçlandı. hırsızlık gasp çetecilik arttı yolsuzluk arttı.( pazara çıktığımda domatesin kilosu 2 tl görünce canım sıkılıyor. etin fiyatını dusurceklermiş. eyvah benim köylüme kendi malı elinde kalacak yabancılara para kazandırılacak)
sen gelmiş burda tayibin yalakalığını yapmaya çalışıyorsun. dürüst olup kendi karakterinle algılamıyorsun. başkalarının yönlendirmesiyle takip ediyorsun. köleciliğe itaatkarlığa alışmışsın. efendinin hizmetkarlığı için kafa yoruyorsun. başka birşey değil.
Dünyanın en zengin başbakanları arasında 7. sırada rte vardır. millet zordayken tükenmişken ekonomik krizle ilgili tek bir şey yapılmadı. aksine milletin cebine göz dikilip zam üstüne zam yapıldı...elektriğe suya doğalgaza herşeye zam...işçiye emekliye zam deyince % 2.5 zam. yok böyle birşey. zammı gösterecek bu millet seçimlerde. öyle din istismarına öyle duyguları istismar etmeye artık kimsenin tahammülü yoktur. insanların karnı aç ve zor durumda. hesabını sormasını bilir elbet.
hayır 17. sırada olsa nolacak 50. sırada olsa nolacak. iyi düşünen birisi bilirki bu rte imam hatip mezunu, almış olduğu hitap sanatıyla çevresindeki insanlara karşı etkileme tecrubesı guclu durumdadır...ama bunu din istismarına soyunmadan yapsaydı etkili olamazdı.zaten amerikalı coniler gel rte git rte deyip istediği gibi sömürtüyor memleketi.ama bunu anlayan yok. Devletin gücünden şüphe ettirilip günden güne erimeye götüren kendileri zaten...en basiti israildeki elçilik olayı. kıçıkırık ermenilere verilen tavizler. terörist barzaniyi ankaraya çağırmalar. bunlar devleti yönettiğini sananların zayıflığının göstergesidir.hayır birde ırakta 1,5 milyon insan katledildi ve bu insanların vebali boyunlarında buna rağmen bu şımarıklık neyin nesidir.
bir kere olsun gençliğe hitabeyi Atatürk niye yazmış bunu deyip, okuyup, anlasanız bu kadar mandacı teslimiyetçilerin peşinden koşmazdınız...
şunuda söyleyim : Savaş çıksa konuşacak telefonumuz yok durum bu kadar vahim.
-
tabi ki en etkili siyasetciler listesinde olacak o kadar malı bende peşkeş çeksem millete bende o listeye girerdim..
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------EN ETKİLİ 25 LİDER
- Luiz Inácio Lula da Silva - Brezilya Devlet Başkanı
- J.T. Wang - Acer Group CEO'su
- Mike Mullen - ABD Genelkurmay Başkanı
- Barack Obama - ABD Başkanı
- Ron Bloom - Barack Obama'nın Sanayi Danışmanı
- Yukio Hatoyama - Japonya Başbakanı
- Dominique Strauss-Kahn - IMF Başkanı
- Nancy Pelosi - ABD Temsilciler Meclisi Başkanı
- Sarah Palin - Alaska Valisi, 2008 seçimlerinin Cumhuriyetçi Başkan Yardımcısı Aday
- Salam Fayyad - Filistin Yönetimi Başkanı
- Jon Kyl - Arizona Eyaleti Senatörü
- Glenn Beck -ABD'li sunucu ve yorumcu
- Annise Parker - Houston Belediye Başkanı
- Tidjane Thiam - Prudential CEO'su
- Jenny Beth Martin - Çay Partisi Hareketi Koordinatörü
- Christine Lagarde - Fransa Sanayi ve Çalışma Bakanı
- Recep Tayyip Erdoğan - Türkiye Başbakanı
- General Stanley McChrystal - ISAF komutanı
- Manmohan Singh - Hindistan Başbakanı
- Bo Xilai - Çin Komünist Partisi Sekreteri
- Mark Carney - Kanada Merkez Bankası Başkanı
- Carol Keehan - ABD Katolik Sağlık Birliği Başkanı
- Şeyh Halife Bin Zayid El Nahyan - Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı
- Robin Li -Çinli arama motoru Baidu'nun kurucusu
- Scott Brown - Massachussetts Senatörü
-----------------------------sevinmelimiyiz?
üzülmelimiyiz?
ayrıca en etkili 25 Lider diyo çay partisi hareketi kordinatörü ile n alaka? :s
-
Prometheus bunu yazdı:
etkisi kendinden değil makamından gelmektedir
Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı kim olsa mutlaka o listeye girecektir
bir de söz konusu olan "etki etmek"tir zaten
başka bişey değil
"etki ettiği" kurumları ve biryerlere yerleştirdiği adamları görürsek etkili olmaması imkansız
şimdi yüksek yargıya da formül buldu bulacak o zaman etkisi katlanacak
ben ne ecevitin ne tansu çillerin nede mesut yılmazın o listeye girdiğini hatırlarım hacısenin teorine göre abdullah gülünde o listede olması lazımdı ama yok
-
Şıracının şahidi bozacı olurmuş.