folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tayyip Erdoğan İmzalı Apoyu Kurtarma Çalışması

Tayyip Erdoğan İmzalı Apoyu Kurtarma Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

oliwer  aralar çok tantana olmuş özellikle beğnmediniz chp çok üstüne gitmiş ve adalet komisyonunun kabul ettiği şekilde geçmiş

adalet komisyonu kim diyorsanız millet vekillerinden oluşturulan ve her partiden kişinin olduğu bi komisyon

geçmemesi normal bizim baktığımız yer teklifi hazırlayıp veren

bu yasayla geçmez diyenlere gerekli açıklamayı 2 nolu sayfada yapmıştım

şunu da ekleyeyim apo idama mahkum edildi ve sonradan çıkan yasayla idamı iptal edildi

hukukta geri işlememe ilkesi nerdeydi o aralar bilmiyorum (bambaşka tartışma konusu)

free_man seviyesini gösterdi. bana attığı pm için birazdan konu açacağım zaten.

-----------------------------

:) her yerin insandır ya :)) seviyesizmiş. sen kendine bak hocam. Eşek kadar adam olmuşsun hala kendini beğendirme birilerini kötüleme derdindesin. ne varmış sana yazdığım pm de al aynısını buraya kopyalıyorum

hocam senin o açtığın konunun ne apo piçiyle nede pkk ya serbestlik gibi bir anlamı vardır. Okudum araçtırdım demişsin. sen kimsinde ne araştırdın onu merak ediyorum??? nerden araştırdın? o sayfayı komple okudun mu hatta açtın mı? sallamasyon işlerle milleti galeyana getirme hocam. sana şu satırları armagan ediyorum 

Bunu kesinlikle okuyun.İlk okuduğumda ben de inanmamıştım.Bir gün bir çocuk evde tahribatta gezinirken bir mesaj gelir ekranına ve bunu 10 kişiye göndermesini ister.Çocuk saçma bulur ve gece uyurken adam gelip çocuğu boğazından keser.Bende inanmıyordum ama bu olayı duyduktan sonra zorunlu yazıyorum.Lütfen sizde inanın ve başınıza birşey gelmesin. 

--

safsata yapma. adam ol referandumda evet de :)) şeriatı getircez Türkiyeye. Apo piçinide şeyh yapıcaz. Piç bi şeyhimiz olcak nasıl fikir süper dimi :))  (tövbe tövbe)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ayrıca demişsin son postunda idam cezası iptal edildi. Hocam layık bir ülkede yaşıyorsun. Tamam adam piçin önde gideni. Ama ülkemizde idam cezası yok hocam bu yüzden müebbet yedi o dediğin yasa çıksa da o iti ilgilendirmez.. Sen diyorsun ki şeriat olsun asalım iti. E asalım hocam. Ben şeriat istiyorum o zaman.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 7907 Toplam Mesaj: 53