Tayyip Erdoğan; Ramazan Bekleyişimiz Bitti! / Son Dakika: 3 Şehit Daha!
-
Başbakan Erdoğan, Çukurca'daki saldırının ardından terörle ilgili net mesajlar verdi.
Başbakan Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain pusunun ardından şunları söyledi: 'Artık sabrımız bitti. SAbrımızın sonundayız. Ramazan dönemi bekeleyişimiz bitti. Bundan sonra söz değil uygulama göreceksiniz.'
Hadi bakalım..
Sabah.com.tr
SON DAKİKA!Yaralı askerlerden 3'ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylece şehit sayısı 11'e yükseldi.
-
hiç inanmıyorum ama inşallah doğru söylüyordur.
-
ramazanı niye bekliyosun be kardeşim diye sormazlar mı adama
-
kocaman kocaman..
Ha siktir
demek istiyorum.
-
10 senedir zaten miki mous iktidardaydı ya bu yüzden garibim tayyipin eli kolu bağlı kaldı , ama hele şu ramazan bi geçsin bak gösterecek onlara kahraman tayyip hem çakısı bile var , bir kamyon kasımpaşalıyla gidecek kandile, çekemeyen laikçi kafirler utansın
-
hadi baaalım bekleyelim görelim..
-
oh bee Türkiyenin %50'side artık şehit haberlerine üzülcek.
1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı
2000 yılında 0 şehit
2001 yılında 0 şehit
AKP hükumeti başlıyor
2002 de 13 şehit
.........2003 de 21 şehit
2004 de 73 şehit
AKP'nin kalfalik dönemi
2005 de 92 şehit
2006 da 121 şehit
2007 de 118 şehit
2008 de 150 şehit
2009 da 135 şehit
2010 da 141 şehit
Tayyip'in ustalık dönemi
Son iki haftada 36 şehit
Durmak yok yola devam..... -
ramazan bitmeden 38 şehit verdik yeni aklı başına geldi.
-
İnanmak istiyorum....Lakinnn
-
Allah ailelerine sabır versin bizim için terör şöyle böyle biter demek kolay,ateş düştüğü yeri yakıyor..
-
Terörün arttığı zamanlara bakıyorum da Erbakan ve Erdoğan zamanı. Ne zaman birileri iş yapmaya çalışsa terör artıyor. Hele ki bu terör olaylarının artmasını hükümete yüklemek en garibi. Ya hu bi kere adama karşı isyan olacak, halk çıldıracak, ne diye hükümet terörün artmasını istesin?