folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tayyip Erdoğan; Ramazan Bekleyişimiz Bitti! / Son Dakika: 3 Şehit Daha!

Tayyip Erdoğan; Ramazan Bekleyişimiz Bitti! / Son Dakika: 3 Şehit Daha!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Terörün arttığı zamanlara bakıyorum da Erbakan ve Erdoğan zamanı. Ne zaman birileri iş yapmaya çalışsa terör artıyor. Hele ki bu terör olaylarının artmasını hükümete yüklemek en garibi. Ya hu bi kere adama karşı isyan olacak, halk çıldıracak, ne diye hükümet terörün artmasını istesin?

Neden bir hükümet teröristleri davulla zurnayla karşılayıp ayaklarına mahkeme getiriyorsa ve neden bir hükümet bi yere kaçmayan askerlerini sanki yıllardır kaçak doktor kimble'ı yakalıyormuş gibi yaka paça gözaltına alıyorsa o yüzden.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Yeter la! Bu ne o.ç. luğu ya bide millet buna inanıo kanıo.

Sabrını s*ktiğimin oğlu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Neden bir hükümet teröristleri davulla zurnayla karşılayıp ayaklarına mahkeme getiriyorsa ve neden bir hükümet bi yere kaçmayan askerlerini sanki yıllardır kaçak doktor kimble'ı yakalıyormuş gibi yaka paça gözaltına alıyorsa o yüzden.

Hükümet mi teröristleri karşıladı? Oha be insaf. Adamlar geldi, BDP otobüsüyle karşılandılar, sonra diyarbakırda yargılanmaya başladılar. 2. olarak kaçmayan askerleri gözaltına alıyor demişsin. Muhtemelen Dursun Çiçek'in bir sürü delili yakarak imha ettiğini bilmiyorsun.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Hükümet mi teröristleri karşıladı? Oha be insaf. Adamlar geldi, BDP otobüsüyle karşılandılar, sonra diyarbakırda yargılanmaya başladılar. 2. olarak kaçmayan askerleri gözaltına alıyor demişsin. Muhtemelen Dursun Çiçek'in bir sürü delili yakarak imha ettiğini bilmiyorsun.

Evet BDP karşıladı ama hükümette bu konuda hiçbir müdahalede bulunmadı bu durumda bu suça oda ortaktır.pkklıların isteği doğrultusunda mahkeme salonunda Atatürk resimleri kaldırıldı bunu da mı BDP yaptı ? Dursun Çiçek hakkında bir sürü şey atılıp tutuluyor yalancı şahitlerle işlemediği suçlar işlemiş gibi gösteriliyor söylemediği sözler yandaş gazetelerce söylenmiş gibi gösteriliyor.Sen söylentilerden bahsediyorsun ben gerçeklerden bahsediyorum teröristler davulla zurnayla karşılandı mı karşılanmadı mı ? hükümet buna müdahale etti mi etmedi mi  ? askerlerin kafasına çuval geçtiğinde bir şey yapıldı mı yapılmadı mı ?

Dursun çiçek meselesi :

ÇİÇEK'İN SORUSUNA ÇELİŞKİLİ CEVAP

Mahkemede daha önceki ifadelerini tekrar eden Efe, “İlhan Cihaner’i 2009 yılında orduevinde sabah kahvaltıda Albay Dursun Çiçek ve rütbeli birkaç subayla gördüm” dedi. Bu sırada söz alan Dursun Çiçek ile Gizli Tanık Efe arasında ilginç bir konuşma yaşandı. Gizli tanık Efe’nin Dursun Çiçek’i ordu evinde gördüğünü söylemesi üzerine Efe’ye soru yönelten Çiçek, “Ne giyiyordum” diye sorunca ilginç bir tartışma başladı...

DENİZCİ YEŞİL GİYMEZ!

D.Ç:
    Beni orduevinde gördüğünü söylüyorsun. Peki ben o gün ne giyiyordum?

EFE: Üzerinde yeşil resmi bir üniforma vardı.

D.Ç: Denizciler yeşil üniforma giymez.

EFE: Pardon karıştırdım, beyaz bir üniforma vardı.

D.Ç: Ocak ayında beyaz üniforma mı giyiyordum?

EFE: Tam olarak hatırlamıyorum. Başka bir renk olabilir.

D.Ç: Her şeyi hatırlıyorsun. Kimler olduğunu ve ne konuştuğumuzu bile hatırlıyorsun. Ne renk kıyafet giydiğimi mi hatırlamıyorsun?

Erzincan’ın en önemli tanığı

Erzincan’da İrticayla Mücadele Eylem Planı’nın uygulamaya koyulduğu gerekçesiyle soruşturma başlatan Erzurum Savcısı Osman Şanal’ın iddiaları 12 gizli tanığa dayanıyordu. Bu iddialar arasında en önemlileri ise ‘Gizli Tanık Efe’nin iddialarıydı. 3 Aralık 2009 tarihinde ifade veren Efe, “Başsavcıyı 2009 yerel seçimlerinden 15-20 gün önce (veya seçimlerden 15 gün sonra) orduevinde sabah kahvaltıda Albay Dursun Çiçek ve rütbeli birkaç subayla gördüm” diyordu. Gizli tanık Cihaner’in kendisine “Tarikatların kökükünü kazıyacağını, 22 kişiyi gözaltına alacağını bunun için nöbetçi hakimi ayarladığını söylediğini” de iddia etmişti. Cihaner’in İsmailağa cemaatine yönelik operasyon yapılmadan önce kendilerini arayarak ilçede bu ve benzeri cemaatlerle ilgili çalışma yapılmasını istediğini kaydeden gizli tanık, soruşturma kapsamında kendisine gösterilen 4 nolu fotoğraftaki kişinin orduevinde Cihaner ile kahvaltı yapan kurmay Albay Dursun Çicek olduğunu öne sürmüştü. Ancak 4 nolu fotoğraftaki kişinin başka bir Dursun Çiçek olduğu belirlenmişti.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

kutup ayıları da yalnız değil artık. valla bak.

yapacak birşey yok. insanlar hallerinden memnunlar. etrafıma bakıyorum da kimse isyan etmiyor. ülkenin yarısı devleti hortumlama derdinde. diğer yarısı da o %50ye bok atmaktan başka birşey yapmıyor. yani diyeceğim o ki boş yere bi yerlerinizi yırtmayın. artık teröre şehit verdikten sonra da tvler bu konuyla ilgili yayın yapmasın, tahribatta bu tarz konular açılmasın bence. takan yok çünkü. gereksiz. olan canını vatana verenlere ve ailelerine oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

inşallah bekliyoruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Tayyip emmi çıkar tv ye alayınızın a.qoyarım der. Sonra ertesi gün hayat normal şekilde yine devam eder. Bazı aileler için etmez tabi.

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

durum okadar vahim ki koskoca ülke ve ordu haydut çetesinin karşısında teslim bayrağı çekti , hemide sorumlusunu teröre karşı cephede savaşan mehmetçik olarak ilan ettiler. 

ve halaa çıkıp bazı şakirtler ampülü savunuyor, beyinsizliğin bu kadarına ne denebilirki belki ülke olarak bu yenilgiyi hak ettik , millet olup da teröriste haddini bildiremedik. 

ama dilerim tanrıdan ki yetmez ama evet diyen ampüllerinde ocağına aynı acı düşsün , sizin salaklığınız yüzünden ülke bu hale geldi 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bıçak%20kemiğe%20dayandı

nasıl bi ironi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

10 senedir zaten miki mous iktidardaydı ya bu yüzden garibim tayyipin eli kolu bağlı kaldı , ama hele şu ramazan bi geçsin bak gösterecek onlara kahraman tayyip hem çakısı bile var , bir kamyon kasımpaşalıyla gidecek kandile,  çekemeyen laikçi kafirler utansın 

yorumlarını ılgıyle takıp edıyorum 

pozitif insan!

kontra bisiklet
Toplam Hit: 4379 Toplam Mesaj: 35