folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı

Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın, 14 Ocak 2000'de konuk olduğu Avustralya'nın SBS Radyosu'nda yaptıgı konusma;

"Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. Bense düşüncemden dolayı 4 ay hapis yattım, aramızdaki fark çok büyük"

başımızda bulunan bu soysuz herif terorist apo ya 'sayın' diyor birde yetmiyormus gibi Türkiye Cumhuriyetinin aziz şehitlerine 'kelle' diye hitap ediyor. bunlar nasıl sozlerdir boyle. sen kimsin bizim aziz şehitlerimize kelle dersin şerefsiz. bu kabul edilemez kimse bizim şehitlerimize kelle diyemez. biraz önce ana haberde izledim. hemen paylasayım dedim. malesefki soysuz bunu inkar edemeyecek cunku ses kayıtlarıda var.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    http://www.etikhaber.com/content/view/32660/77/

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    arkadas olay 2000 yilinda yasanmis, su anda 2007 yilindayiz, o zaman tayip'e oy vermeden düsüneceklerdi..

simdi bunu tartismanin anlami yok. Egerki simdi akillandiysaniz gelecek secimde ne yapacaginizi biliyorsunuzdur umarim.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şu yayın nerde bi izleyelim bizde?

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Allah belanı versin tay-yeap.bu adama artık bişey yapılmalı.inanılır gibi deil kendi evlatlarımıza kelle o şerefsize sayın

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ibosoft demiş
    şu yayın nerde bi izleyelim bizde?
    -----------------------
    okumadın galiba yazdıgımı. ana haberde izledim. ilk actıgımda devlet bahceli hararetli biseyler soyluyodu kelle falan diyodu dedim ne diyo bu hemen diger kanallara baktım sonunda neyseki yakaladım. megersem tayyip efendi yukarda dediklerimi yapmıs. gündemle alakan yoksa bu benim sorunum deil otur haberleri izle gundemi takip et sagdan soldan haberdar ol. istediginiz kadar kıvırın tayyip yandasları bu sefer taş a çarptınız. kapı gibi ses kaydı var radyo konusmasının.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    resmen demiş la :D

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sayin Abdullah Ocalana sayin demekle buyukk hata yapmis (!) :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adamın Türkiyeye karşı söylediği bir ton sözünü yayınladık.Tarihiyle kanıtıyla.Hala onun taraftarı olanlar ve bunları yok görenler vardı.Ne yaparsan yap bunların kafasına girmez.Bizde boş atmak yerine.Karşı partilere oylarmızı vererek engel olmaya çalışacağız.Ampul partisinden 1 milletvekilini(!?) meclise sokmasak kar kardır.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Firex bana ozenme (!) :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 27