Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı
-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın, 14 Ocak 2000'de konuk olduğu Avustralya'nın SBS Radyosu'nda yaptıgı konusma;
"Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. Bense düşüncemden dolayı 4 ay hapis yattım, aramızdaki fark çok büyük"
başımızda bulunan bu soysuz herif terorist apo ya 'sayın' diyor birde yetmiyormus gibi Türkiye Cumhuriyetinin aziz şehitlerine 'kelle' diye hitap ediyor. bunlar nasıl sozlerdir boyle. sen kimsin bizim aziz şehitlerimize kelle dersin şerefsiz. bu kabul edilemez kimse bizim şehitlerimize kelle diyemez. biraz önce ana haberde izledim. hemen paylasayım dedim. malesefki soysuz bunu inkar edemeyecek cunku ses kayıtlarıda var. -
http://www.etikhaber.com/content/view/32660/77/
-
arkadas olay 2000 yilinda yasanmis, su anda 2007 yilindayiz, o zaman tayip'e oy vermeden düsüneceklerdi..
simdi bunu tartismanin anlami yok. Egerki simdi akillandiysaniz gelecek secimde ne yapacaginizi biliyorsunuzdur umarim. -
şu yayın nerde bi izleyelim bizde?
-
Allah belanı versin tay-yeap.bu adama artık bişey yapılmalı.inanılır gibi deil kendi evlatlarımıza kelle o şerefsize sayın
-
ibosoft demiş
şu yayın nerde bi izleyelim bizde?
-----------------------
okumadın galiba yazdıgımı. ana haberde izledim. ilk actıgımda devlet bahceli hararetli biseyler soyluyodu kelle falan diyodu dedim ne diyo bu hemen diger kanallara baktım sonunda neyseki yakaladım. megersem tayyip efendi yukarda dediklerimi yapmıs. gündemle alakan yoksa bu benim sorunum deil otur haberleri izle gundemi takip et sagdan soldan haberdar ol. istediginiz kadar kıvırın tayyip yandasları bu sefer taş a çarptınız. kapı gibi ses kaydı var radyo konusmasının. -
resmen demiş la :D
-
Sayin Abdullah Ocalana sayin demekle buyukk hata yapmis (!) :)
-
:D
-
Adamın Türkiyeye karşı söylediği bir ton sözünü yayınladık.Tarihiyle kanıtıyla.Hala onun taraftarı olanlar ve bunları yok görenler vardı.Ne yaparsan yap bunların kafasına girmez.Bizde boş atmak yerine.Karşı partilere oylarmızı vererek engel olmaya çalışacağız.Ampul partisinden 1 milletvekilini(!?) meclise sokmasak kar kardır.
-
Firex bana ozenme (!) :)
Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 27