Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı
-
Uzun lafın kısası tayyibin amk.
-
Kendini rezil etmekten baska bi ozeliiqi yoq "Ananıda al git burdan" cart curt Basbakan böylemı kn$r yha !
-
AntiBoksidan bunu yazdı:
-----------
sen bi ara "tayyip cumhurbaşkanı olnca adalet gelcek " diodun amkduum : D.adam olcan sen : P tbtye üye olduumdan beri gerek ben gerek başka arkadaşlarım bas bas bağırıodu bu adamn nem al olduu hakkında. acaba bunu da savunan çıkıcak mı cidden merak ediyorum
-----------
sie lan ne zmn dedim öle bişe amk. bi ara destekliodum ama bunnarı duyunca amk ne zmndır düşmanıyım bilmion sanki it :D -
şerefsiz olunca bi insan böle oluyo
-
abi ben açık konuşayım bu adamı severdim ama bu sözleri duyduktan sonra onun taaaa a.koyiyim bu ne lan valla şok oldum
-
ulkeyi parsel parsel satan adamdan ne beklenir ki.
beceremedigi altindan kalkamadigi icin her alani ozellestiren ve bunu bile beceremeyen,
tarimda disa bagimli hale getiren, ciftciyi ezdikce ezen, saglik sektorunu duzenlemek adi altinda yabanci doktorlari getirmeleri hasta yi musteri gibi gormeye calismalari,
dunyanin en pahali telefonu, interneti, benzini, vs vs kullandigimiz halde dunyada en ucuz hayat bizde,
okullardaki olumlu kavgalar, kurtlar vadisi tarzi ogrencilerin birbirlerini yaralamalari oldurmeleri ve bunlar icin "buyutmeye gerek yok birkac munferid olay" diyen bakanlari,
koskoca TURKIYE CUMHURIYETINI belediye gibi yonetmeye calisan anlayis,
daha neler neler
ve en son radyo konusmasi.
benim anlamadigim bu kadar olaydan sonra hala birilerinin arka cikmasi, korumaya calismasi. arkadasin dedigi gibi takim tutar gibi parti tutuyoruz. yensede yenilsede gonlum seninle diyerek gidiyor,
dur dusun iyimi kotumu fikir yurut. abi ben x partiye gicigim o yuzden y partisini tutuyorum, ulen y partisi bu ulke icin calismiyorki, olsun abi diger partiye gicigim.
mantik bu