folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı

Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Uzun lafın kısası tayyibin amk.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek

Kendini rezil etmekten baska bi ozeliiqi yoq "Ananıda al git burdan" cart curt Basbakan böylemı kn$r yha !

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    AntiBoksidan bunu yazdı:

-----------

sen bi ara "tayyip cumhurbaşkanı olnca adalet gelcek " diodun amkduum : D.adam olcan sen : P tbtye üye olduumdan beri gerek ben gerek başka arkadaşlarım bas bas bağırıodu bu adamn nem al olduu hakkında. acaba bunu da savunan çıkıcak mı cidden merak ediyorum

-----------

sie lan ne zmn dedim öle bişe amk. bi ara destekliodum ama bunnarı duyunca amk ne zmndır düşmanıyım bilmion sanki it :D

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    şerefsiz olunca bi insan böle oluyo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    abi ben açık konuşayım bu adamı severdim ama bu sözleri duyduktan sonra onun taaaa a.koyiyim bu ne lan valla şok oldum

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ulkeyi parsel parsel satan adamdan ne beklenir ki.

beceremedigi altindan kalkamadigi icin her alani ozellestiren ve bunu bile beceremeyen,

tarimda disa bagimli hale getiren, ciftciyi ezdikce ezen, saglik sektorunu duzenlemek adi altinda yabanci doktorlari getirmeleri hasta yi musteri gibi gormeye calismalari,

dunyanin en pahali telefonu, interneti, benzini, vs vs kullandigimiz halde dunyada en ucuz hayat bizde, 

okullardaki olumlu kavgalar, kurtlar vadisi tarzi ogrencilerin birbirlerini yaralamalari oldurmeleri ve bunlar icin "buyutmeye gerek yok birkac munferid olay" diyen bakanlari,

koskoca TURKIYE CUMHURIYETINI belediye gibi yonetmeye calisan anlayis,

daha neler neler

ve en son radyo konusmasi.

benim anlamadigim bu kadar olaydan sonra hala birilerinin arka cikmasi, korumaya calismasi. arkadasin dedigi gibi takim tutar gibi parti tutuyoruz. yensede yenilsede gonlum seninle diyerek gidiyor, 

dur dusun iyimi kotumu fikir yurut. abi ben x partiye gicigim o yuzden y partisini tutuyorum, ulen y partisi bu ulke icin calismiyorki,  olsun abi diger partiye gicigim.

mantik bu     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 4540 Toplam Mesaj: 27