Tayyip Ve Pkk
-
Yok deve..
-
boynumda kıl dönmesi var Acaba Sebebi kim?
-
konu hit alır
-
bende ishal oldum :|
-
A=asker K=komutan RTE=rte
A- komutanım pkk baskına geliyor
K- tamam evladım hazırlanın takviye geliyo işlerini halledin
RTE- durun amk napıyorsunuz
K- savunma yapıyoruz
RTE- siktir et ne savunması silahları bile elinize almayın aq
K- ne??
RTE- Tüm medya yediğimiz boklarla çalkalanıyor bırak biraz hava değissin, ne olacak isterse 170 şehit olsun, yeter ki biz prim yapalım
KESİNLİKLE BUDUR
bir ülkeyi parça parça satan şerefsiz her boku yapar çünkü o topraklar üzerinde yaşıyan insalara saygsı yoktur ....
-
hocalr rtenin ülkeyi nasıl sattıgını hepimiz biliyoruz ama bu kadar da ileri gidemez
-
yok artık lebıran ceyms
-
tabii mantıklı.
sen 3 ay boyunca geliyoruz geliyoruz diye her yerde bağır.dağda bi tane adam kalmasın. git boş dağları bombala.bilmem kaç terörist öldü diye sıkın medyaya.askerimizi kırdır orda ondan sonra yok kuzey ırak yok terörist öldürüldü. bıraksana sen.
şunu hiçbir zaman unutmayın. bu ülke yararına çalışmak isteyeni bu ülkede barındırmazlar.bunu hepimiz biliyoruz.
-
Yaa arkadaşlar bu kadar olamaz yaa saçmalamanın bu kadarı azıcık gerçekçi olun yaa bu tür iftiralarla camur atmakla bi yere varılamaz hepimizin birlik olcağı bu günlerde ayrımcılık yapıosunuz bi kac tane piçin yaptıgını bu ülkenin başbakanıyla ilişkilendiriyosunuz. şimdi meclisten tezkere cıkcak akp teklif sundu. şimdi nolcak peki. gecn sene olduğu gibi yine harekat yapılcak ve inş. başarıyla sonuclanır. ama sizin bu pkkyla tayyibi ilişkilendirmeniz film senaryolarında bile rastlanmaz hayal ürününde üstünde.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hocalr rtenin ülkeyi nasıl sattıgını hepimiz biliyoruz ama bu kadar da ileri gidemez
-----------------------------
seni varya 4 ayak üzrindede amerikaya haberin olmadan satar hacı her boku yapar gündemi karıştırmak içinyapar insanlara acımaz bu konular böle ülkeler insanları acımaz kan dökülmeden tarih yazılmaz gibisinde
rte partisinin alay öle hep kendileri geçenlerde adamı(65) nasıl terslemişlerddi balık hafızalı milletim uyanın
şehite kelle gazimize askerlik yan gelip yatma yeri deyildemesi hey hey daha neler neler
şimdi biri çıkçak hemte rte bok atıyonuz dicek o ahanda buraya yazıyorum