Tayyip Ve Pkk
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hocalr rtenin ülkeyi nasıl sattıgını hepimiz biliyoruz ama bu kadar da ileri gidemez
seni varya 4 ayak üzrindede amerikaya haberin olmadan satar hacı her boku yapar gündemi karıştırmak içinyapar insanlara acımaz bu konular böle ülkeler insanları acımaz kan dökülmeden tarih yazılmaz gibisinde
rte partisinin alay öle hep kendileri geçenlerde adamı(65) nasıl terslemişlerddi balık hafızalı milletim uyanın
şehite kelle gazimize askerlik yan gelip yatma yeri deyildemesi hey hey daha neler neler
şimdi biri çıkçak hemte rte bok atıyonuz dicek o ahanda buraya yazıyorum
-----------------------------hacı karşında ki siyaset politika siyonizm rte ve akp hakkında bilgisiz yada tv siyasetcisi birisi deil onun için gönlünü
rahat tut. bende biliyorumö neyin ne oldugunu ama bu kadar ileriye gidemez. ondanda eminim
-
darkwood bunu yazdı:
hocalr rtenin ülkeyi nasıl sattıgını hepimiz biliyoruz ama bu kadar da ileri gidemez
seni varya 4 ayak üzrindede amerikaya haberin olmadan satar hacı her boku yapar gündemi karıştırmak içinyapar insanlara acımaz bu konular böle ülkeler insanları acımaz kan dökülmeden tarih yazılmaz gibisinde
rte partisinin alay öle hep kendileri geçenlerde adamı(65) nasıl terslemişlerddi balık hafızalı milletim uyanın
şehite kelle gazimize askerlik yan gelip yatma yeri deyildemesi hey hey daha neler neler
-----------------------------darkwood çevrenden çok etkileniosn ;)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------darkwood çevrenden çok etkileniosn ;)
çavreyle işim yok bu benim kendi görüşüm hem çevre derken kimi kast ediyosunedit: bişey demicem biraz daha bekleyin ve yatıcam artık sizlere rte sözüyle vede ediyorum
bizi izlemeye devam edin ( anladın sen onu )
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl bu kadar eminsin. Kusura bakma ama çok safsın
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl bu kadar eminsin. Kusura bakma ama çok safsın
-----------------------------neden hacı_?
-
caves bunu yazdı:
boynumda kıl dönmesi var Acaba Sebebi kim?
-----------------------------kıl olmasin? :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
bende ishal oldum :|
-----------------------------haci kuru caya seker karistir ye,en gec 2 dakika sonra ishal degilsin :D
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
bende ishal oldum :|
-----------------------------haci kuru caya seker karistir ye,en gec 2 dakika sonra ishal degilsin :D
yanlı$ bölümdesin sen.
http://www.tahribat.com/forumviewfolder.asp?topfolderid=98
-
Belediye seçimlerine kaç ay kaldıydı?
-
esefle ve şiddetle kınıyoruz, uzun soluklu bi mücadele, son çırpınışlar bunlar dimi hocalar