Tayyip"İn Bitişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Baykalın yanlışlarıda olabilir haklısınız belki o zaman bir olmasaydı korktu denecekti o denecekti bu denecekti net bilemeyiz Baykal bana kalırsı yine iyi muhalefet yapıyor akpnin çıkardığı birçok memleket için olumsuz yasanın anayasa mahkemesinden dönmesini sağlamştır Baykalın bu konu hakkında hakkınıda yememek gerek

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------
    deniz baykal adam olsaydı koltuk sevdasıdan vazgeçseydi böle olmayabilirdi

çok doğru.

olmayabilir değil , olmazdı

O da yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Baykalın yanlışlarıda olabilir haklısınız belki o zaman bir olmasaydı korktu denecekti o denecekti bu denecekti net bilemeyiz Baykal bana kalırsı yine iyi muhalefet yapıyor akpnin çıkardığı birçok memleket için olumsuz yasanın anayasa mahkemesinden dönmesini sağlamştır Baykalın bu konu hakkında hakkınıda yememek gerek

BAykal ve tayfasının çok yanlışı var.Halkın gözüne çok batıyor.Ve insanlar inat uğruna vermıyorlar oy kaybediyor.Daha önceden bir olay olmuştu.Hz ömer den bir kıssa anlatmıstı bir peygamber.Sonra bu kadın da ömer diyor muhammed diyor dıye avaz avaz bağırıyordu.Bu tür durumlar yanlış.!:sen %99 müslüman bir toplumda yaşıyorsun.Okuyan kesim dışında gerı kalan herkes musluman.Okuyan kesımlerdede var.Ama işte darbe dönemi askeri hiyerarşi filan uzun hıkaye insanların seçimi.

Demek istedğim oy ıcın yapıyorsan cougunluk musluman ,kaybedersin.Tam müslüman yoktur sana göre ama herkes kendıne muslumandır.Ben içkide içiyrum zinada yaptım.Uyuşturucuda kullandım bir zmanlar.Ben belkıde musluman degılım baskasına göre ama o kadın dedıgı surece inadına müslüman olucam.Chp nın kaybettıgı noktada bu dini hiçe saymak .Atatürk ü anlamamak.Atatürk pek de inançlı birisi değil di .Ama zekiydi.Müslüanlık olmasa İslam olmasa sizce kazanılabılırmıydı kurtulus savası hayır.

Bugun bile askere gittiginde öldüğünde Şehit deniliyor.Şehitlik kavramı olmasa kımse çatışmaya girmezdi korkardı.

Kurutluş savaşnda insanlar öleceğini bile bile neden savaşıyorlardı.

Chp nın basından baykal gıtmedıgı surece oyum herhangıbırıne .Önceden Muhsin abi ye idi.şimdi ise farketmez kim olursa. 

Ha birde baykal demıstyın hocam pardon dalmısım.Bı bok yaptıgı yok adama oy vercek ınsan kalamdıgının o da farkında laf atark polıtıka yapıyor.Oda kamera önunde.Meclıste hepsı canciğer sarma.Varsa bir akrabanız gidin tbmm e anlayacskınız demek ıstedıgımı.Seneryo  hepsı baska bırsey degıl.Adamlar oy beşinde 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Adam dini hiçe misaydı Baykal delvetin içine dini sembolleri sokmayınca dine karşı oldu doğrusunu da yaptı anayasaya göre hareket etti %99 unun müslüman olması ülkenin islami koşullara göre yönetilmesi gerektiği anlamına gelmez T.c Demokratik laik bir cumhuriyettir sadece çoğunluğun değil azınlığından hakkının savunulduğu bir düzndir sadece çoğunluğun hakkı savunulsaydı bu demokrasi değildi işte demokrasi eşit hakların savunulmasıyla olur

Askere eminim çoğu şehitlik için değil vatan savunması için gidiyor şehit olmasamda vatanımı savunmak için çatışmaya girerim önce VAtanım gelir sora dinim böylede olmalı vatanı olmayanın dini olmaz insanlarda bu zihniyet  vardı kurtuluşsavaşı vatan sevgisiyle kazanıldı ben buna inanıyorum imanında payı var ama en büyük ay Vatan sevgisi

Kimsenin inancını ölçemeyiz diyorsun altınada Atatürk pekde inançlı biri değildir diyerek  Atatürkün inançlarını sorgulayıp ölçüyorsun bu ner perhis bu ne lahana turşusu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

@matematik1

Vatan uğruna ölmek ile dinim arasında hiçbir bağ yok. Emin olki çoğu kişininde böyledir. Sevap olabilir belki ama Sevap olmasada giderdim. ama sevap kazanmak amacıyla vatanın ugruna savasmaya gidiyosan bencillik denizinin dibini boylamışsın demektir. Kbakmayın konu dışına çıktım hop kaçtım :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

AbdullahAzad

evet tayyibi melise sokan yasa akp vwe chp işbirliğiyle kaldırıldı

ama akp iktidardı tayyip genel başkandı başbakan değildi

şimdi bu durumda chp destek vermese ne derlerdi durumu ne olurdu?

bi adamdan korktu denmez miydi? ki tayyip meclise giremese de gene o yönetecekti partiyi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Haberin kaynağı hürriyet diye okumadım.

Ne yazarsa yazsın geçende değindiğim yalan olaydan dolayı artık bu yayınlara inanmıyorum. Bitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

AbdullahAzad

evet tayyibi melise sokan yasa akp vwe chp işbirliğiyle kaldırıldı

ama akp iktidardı tayyip genel başkandı başbakan değildi

şimdi bu durumda chp destek vermese ne derlerdi durumu ne olurdu?

bi adamdan korktu denmez miydi? ki tayyip meclise giremese de gene o yönetecekti partiyi

gülü seven dikenine katlanır =)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Peki bu Mandela Tayyip nasıl geri geldi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Siirtte karısının memleketi oluyor oy potansiyelivar Tesadüfmü diyelim artık neden antalya amasya diyarbakır değil de  siirt özellikle karısının memleketi 

Antalya diyarbakır veya izmirde bu olay olsaydı sizce tayyip milletvekili olabilir miydi? ne oyunlar dönüyor biz varya uyuyoruz uyuyor

Hocam onun karısı Kasımpaşalı değil mi?

Hatta tayyip Rizeli ama karısı Kasımpaşalı diye bi nevi Kasımpaşalı olmuştu die bilirom...

Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 24