Tayyip"İn Bitişi
-
Yemin ederim Baykal 80 yaşına gelcek çıkcak "istifa etmiyotum" dicek. O zamana tayyip ölmüş olcak...
Ben ne kadar Atatürkçü olsam da Ne kadar tayyipi sevmesemde bu arlar "demokratik-ermeni açılımı" dışında iyi yönetiyor ülkeyi Türkiye artık merkez olmak üzere AB nin oynayacak oyunu kalmadı çünkü gördü ki Türkiye Güçleniyor merkez konumuna geliyor. Bu adam kahraman olabilir söyleyeyim ben size bi bakarsınız 3-5 yıl sonra AB ye girmişiz hiç belli olmaz... Ama çok yanlış yaptığı bir konu var sırf Avrupa için Azeri kardeşlerimizi küstürdü Asıl zenginlik Azeri Kardeşlerimizde. Bizimkilerin kafası hiç çalışmıyor mu? Orta Asyanın tamamı Türk. Hatta Çin ile kan bağımız bile var gitsinler Türk Birliği kursunlar ne bu AB yalakalığı eğer öyle bir birlik kursaydık Dünyanın bir başka gücü olabilrdik çünkü aşırı potansiyel var.
-
gençliğin tükenişi:) bazen arkadaşlarımla sohbet ederkende garip şeyler duyunca hönks diyor kalıyorum:) hani bide bu diyen kişiler yüksek mevkiilerde okuyan kişiler olunca bitiyorum. mesela devletin dini islamdır ibaresi 1982de anayasadan kaldırılmıştır diyenler var:)
abi rte gürcüdür köken olarak. fakat Türkiye vatandaşı olarak rizelidir. kasımpaşalı felan başka olay. karısı arap kökenlidir. siirtlidir Türkiye vatandaşı olarak. neyin kökeni oldukları umrumda bile değil. azıcık araştırın.Ülkeyi iyi yönetttikleri felan yok. insanların adalete inanmadığı ekonomik kazancına inanmadığı sağlıkta gelişimine inanmadığı eğitimde inanmadığı günler çıkınca halkın güveni azalır koltuklardan aşağı alırlar.
Türkiye AB ye felan giremez. AB de işimiz yok. AB diye yutturanlara inanmaktan vazgeçin.AB nin amacı ülkeyi bölmektir.AB anca para verir ülkenin kaynaklarını sömürür.emir verir şunu yap bunu yap. benim olan hakkı elimden devlet aracılığıyla alır. Ata ne demiş: Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!
cebitten anı olarak kalmış :)
-
tayyibin bitişi ülkenin bitişi olacak, tayyip sahipleri tarafından verilen görevi ifa ettiğinde - yani ülke bölünüp parçalanıp kendini savunamaz hale getirildiğinde, ülkede millete ait bir tek dikili taş bırakılmayıp ufacık azınlık bile Türk milletinden daha fazla söz sahibi olduğunda tayyibinde işi bitecek. gururla kendini buralara getirenlere ödevini tamamladığını beyan edip siyaset sahnesinden çekilecek.