folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TBMM Kayıtları Işığında İdam Oylamasının İçyüzü

TBMM Kayıtları Işığında İdam Oylamasının İçyüzü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu o değil.

Amerika'da hergün haberlerde izliyoruz. Adamın cezası kesilmiş idam edilmiş.

Sonra ortaya çıkan?

- Adam suçsuz...

evet 30 binden fazla suçsuz insanımız öldüğüne göre apoyu asmak farz !

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    http://www.turksolu.org/187/foto/devlet-bahceli-hasip-kaplan.jpg

Bakın bu da Hasip kaplan DTP millet vekili ayrıca Aponun avukatı oluyor Hazır konusu açılmışken bunlarla da süsleyelim şöyle konuyu
    Bu eklenmese olmazdı
    http://img.mynet.com/ha2/bahceli_turk.jpg

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:
    Eeee Yazıyı okudum ama Bi Halt anlamadım.. Netice itibari ile İdam Geri Gelmedimi. ?

Hoca idamın geri gelmesi ne alaka ya,

Ben bu konuyu; apo'nun idamını engelleyen partilerden birisi olarak art niyetli lanse edilen MHP'nin idam oylamasındaki durumu özetlemek için yazdım.

Evet Hocam anladım, Tv Seyretmekten Bilmediğim bir Nedenle Uzun Zamandır Soyutladım Kendimi, Bende İdam Geri gelecek Diye Oylama Yapıyolar Sandım Bi an, Meğer Aponun Asılması için Oylama yapılmış Ve Mhp Dahil Tüm Partiler Kabul Etmemişler Öylemi Hocam.. heee Mhp suçlu Değil ama Neticede Oylama Oturmamış. Her Neyse Beni Takma Kafana Sanırım Kafam Karıştı...

Şimdi Apo Asılsın Diye Oylama Yapıldı ve Sonuç Asılmasın Çıktı Öylemi.? Mhp Felan Karıştırmayalım Bence.. Sanırım Doğru anlamışım.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

TAHRİBATTAKİ BENZER BİR KONUYA VERDİĞİM CEVABI BURAYADA KOPYALIYORUM ARKADAŞLAR...

Milliyetçi Hareket Partisinin 117 Red Oyla bu tasarıyı reddeden tek parti olduğunu yeni doğmuş yiğenime bile söyledim biliyor arkadaşlar.

Devlet Bahçeli her ne kadar kötü olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti içerisindeki büyük bir topluluğun lideri konumundadır.Büyük bir ideolojinin siyasi yansımasıdır o yüzden kimse hakaret ederek ne onu düşürür nede köreltir.

Ülkücülük bugünkü demokrasi adı altında yapılan kürt faşizmi gibi ağıza sakız edilecek bir konu değildir arkadaşların yorumlarını daha hassas yapmalarını rica ediyorum.Biz kimseye minnet etmedik Topraklarımıza ihanet etmedik yaşananları unutmadık.

Bir grup vatandaş müsvettesi amerikan emperyalizmi karşıtı sloganlar atarken bir yanlarına che kondurmaları duvarlara marks ve lenin yanlısı sözler yazmaları çin ve rus emperyalizmininde toynağı olduklarını gösterir.Yani Türkiye yararına yaptıkları birşeyler olduğuna inanmıyorum.

Abdullah öcalanda bu yola (zihniyet fakirleri en kötü ideoloji ideolojisiz kalmaktan iyidir mantığıylamı hareket ettiler ne yaptılar artık) balıklama atlamıştır.

Sonradan menfaat ve para akışını göz önünde bulundurarak terör örgütü haline gelmiştir.O çok karşı çıktıkları emperyalist güçlerinde desteğini alarak çok büyük bir ihanet dosyasını açmışlardır.

Her neyse Yakın tarihimizi incelemeye başlarsak sabahlar akşamlar tükenir ben tükenirim de hainler tükenmez.

Sonuç olarak apo denen soysuzun kurtulmasında Milliyetçi Hareket Partisinin parmağı yoktur o dönemki diğer partiler kurtarmıştır onu.

Bu arada Milliyetçiliğimize laf söyleyenin beyniyle dili arasında bir kontrol merkezi olmadığını düşünüyorum düşünerek konuşsalar böyle demezler. 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

http://www.turksolu.org/187/foto/devlet-bahceli-hasip-kaplan.jpg

Bakın bu da Hasip kaplan DTP millet vekili ayrıca Aponun avukatı oluyor Hazır konusu açılmışken bunlarla da süsleyelim şöyle konuyu
    Bu eklenmese olmazdı
    http://img.mynet.com/ha2/bahceli_turk.jpg

Bahceli defolup gitmeden mhp adm olmaz!

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Her 2 resimdede gördüğünüz üzere Mecliste çekilmiş. Adam gelip elini uzatıyor Allahın selamı bi yerde adam ne yapsın...!

DEvletimiz birgüne birgün çıkıp bölücü başına sayın demedi ! Gidip pkk nın genel merkezini ziyaret etmedi(dtp) onları o

meclise devlet sokmadı ! Sende ülkücüysen bozzkurt ne olursa olsun önderin hakkında böyle konuşmamalısın. Zaetn ne

geldiyse başımıza bizi bu durumlara düşüren birlik olamayışımız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Konu o değil.

Amerika'da hergün haberlerde izliyoruz. Adamın cezası kesilmiş idam edilmiş.

Sonra ortaya çıkan?

- Adam suçsuz...

mesela apo idam edilirse belki suçsuz oldugu ortayamı çıkar.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben suçsuz olanlardan bahsediyorum.

Olur ki senin kardeşin yanlış deliller yüzünden tutuklandı idam cezasına çarptırıldı. Ama suçsuz... İster miydin sen yani?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

apoyu çıkartmalılar bence.Salmalılar dışarı.

Tabi saldıkları yer istanbulda bir meydan olsun bir kaç milyon insna olsun, tam ortamıza bıraksınlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Ben suçsuz olanlardan bahsediyorum.

Olur ki senin kardeşin yanlış deliller yüzünden tutuklandı idam cezasına çarptırıldı. Ama suçsuz... İster miydin sen yani?

bu ülkede kimse yanlışlıkla asılmadı asılmazda için rahat olsun.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 11627 Toplam Mesaj: 31