folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder TBT Antalya Buluşması 16-17 Haziran

TBT Antalya Buluşması 16-17 Haziran

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

08.06.2012 Korsan TBT buluşması gerçekleşti 

gelenler 

Shephard

AchtunG

Nevraport

TucaXX

Arkadaşlar görüşlerinizii alalım gerçi tuncayın organ hankli tamamlandı tamamen organlarını ele geçirdik :)

Tavsiyelerinizi Dostlarınıza Eleştrilerinizi bana yaparsanız sevinirim 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

AchtunG bunu yazdı:
    -----------------------------

08.06.2012 Korsan TBT buluşması gerçekleşti 

gelenler 

Shephard

AchtunG

Nevraport

TucaXX

Arkadaşlar görüşlerinizii alalım gerçi tuncayın organ hankli tamamlandı tamamen organlarını ele geçirdik :)

Tavsiyelerinizi Dostlarınıza Eleştrilerinizi bana yaparsanız sevinirim 

tamda işin ortasında aranırmı bi insan arkadaş :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Benide yazın geliyorum birde güzel bi liste yapın kim ne yapıyor kim geliyor belli deil :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

tamamim ben la.

AchtunG haci hesaplar senden demi?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı:

tamamim ben la.

AchtunG haci hesaplar senden demi?

hacı o konuda rahat ol hesaplar achtung muhammedden geçen konuştuk kimsenin elini cebine attirmayacak :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Olay oldu konu amk. herkesın derdı zaten 1 kasa bıra yıyecegı 100 lıralık yemek olmus.. Sıkıntı yok tum hesaplar benden kımse ya ne gıbı bırseyler ogrenırız ne gıbı ıstıfade ederız derdınden zıyade hesap derdıne dusmus...  aslında tbt cemaatı olmamızın bı anlamı yok dımı bırlık beraberlık bırseyler ogrenme ıstegı yada ya 1 program ogrensem yada bı program yazsak falan degıl hesap ya hesapları kım odeyecek  benım ceıla da ally de ıctıgım takıldım arkadaslardan bır farkınız yok neyse sıkıntı yok HESAPLAR BENDEN  dahada uzatmayalım konuyu mılletın derdı 50 lıranın hesabı olmus gerek yok polemiğe girmeye ayın 1617 sinde görüşürüz 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

AchtunG bunu yazdı:

Olay oldu konu amk. herkesın derdı zaten 1 kasa bıra yıyecegı 100 lıralık yemek olmus.. Sıkıntı yok tum hesaplar benden kımse ya ne gıbı bırseyler ogrenırız ne gıbı ıstıfade ederız derdınden zıyade hesap derdıne dusmus...  aslında tbt cemaatı olmamızın bı anlamı yok dımı bırlık beraberlık bırseyler ogrenme ıstegı yada ya 1 program ogrensem yada bı program yazsak falan degıl hesap ya hesapları kım odeyecek  benım ceıla da ally de ıctıgım takıldım arkadaslardan bır farkınız yok neyse sıkıntı yok HESAPLAR BENDEN  dahada uzatmayalım konuyu mılletın derdı 50 lıranın hesabı olmus gerek yok polemiğe girmeye ayın 1617 sinde görüşürüz 

la olum sen değilmiydin evdeki sistemi ne yapcan diye soran, ona da laf ediyon yimeye içmeye gelenede laf ediyon :) haksızmıyım 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    hacı öyle deme parası olan var olmayan var sen konuda herşey benden dedin hali ile merak ediliyor harbiden bu çocuk bu hesapları ödermi diye sorun yok hesaplar senden o gün için diğer buluşmada bizden olur haftaya gorusuruz antalya da sabırsızlık la bekliyorum tüm tayfa orada olsun

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Ben gelince kimi aricam ? Birisi tel versin !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Siyahbereli bak seni M60-A3 tankına bindirip çöllere salarım arkandanda ZPT ile adam yollarım :) arkaşım bak dıkkatını cekerse sunu yıyelım bunu ıcelım muhabbetı donmuyor ortada ortada donen konu para para yıcek ıbıneler sankı herkes gıdecegı yerı gordu herkes nasıl bır yerde toplantı yapacagımızı gordu yada neler yapacagımızı dusunde tek dert para oldu bu mudur cozum ıbo sen gel haftaya sana harbı bı organ naklı yapacam ben :D

Toplam Hit: 12419 Toplam Mesaj: 95