TBT Antalya Buluşması 16-17 Haziran
-
08.06.2012 Korsan TBT buluşması gerçekleşti
gelenler
Shephard AchtunG Nevraport TucaXX Arkadaşlar görüşlerinizii alalım gerçi tuncayın organ hankli tamamlandı tamamen organlarını ele geçirdik :) Tavsiyelerinizi Dostlarınıza Eleştrilerinizi bana yaparsanız sevinirim
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------08.06.2012 Korsan TBT buluşması gerçekleşti
gelenler
Shephard AchtunG Nevraport TucaXX Arkadaşlar görüşlerinizii alalım gerçi tuncayın organ hankli tamamlandı tamamen organlarını ele geçirdik :) Tavsiyelerinizi Dostlarınıza Eleştrilerinizi bana yaparsanız sevinirim
-----------------------------tamda işin ortasında aranırmı bi insan arkadaş :D
-
Benide yazın geliyorum birde güzel bi liste yapın kim ne yapıyor kim geliyor belli deil :D
-
tamamim ben la.
AchtunG haci hesaplar senden demi?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------tamamim ben la.
AchtunG haci hesaplar senden demi?
-----------------------------
hacı o konuda rahat ol hesaplar achtung muhammedden geçen konuştuk kimsenin elini cebine attirmayacak :) -
Olay oldu konu amk. herkesın derdı zaten 1 kasa bıra yıyecegı 100 lıralık yemek olmus.. Sıkıntı yok tum hesaplar benden kımse ya ne gıbı bırseyler ogrenırız ne gıbı ıstıfade ederız derdınden zıyade hesap derdıne dusmus... aslında tbt cemaatı olmamızın bı anlamı yok dımı bırlık beraberlık bırseyler ogrenme ıstegı yada ya 1 program ogrensem yada bı program yazsak falan degıl hesap ya hesapları kım odeyecek benım ceıla da ally de ıctıgım takıldım arkadaslardan bır farkınız yok neyse sıkıntı yok HESAPLAR BENDEN dahada uzatmayalım konuyu mılletın derdı 50 lıranın hesabı olmus gerek yok polemiğe girmeye ayın 1617 sinde görüşürüz
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------Olay oldu konu amk. herkesın derdı zaten 1 kasa bıra yıyecegı 100 lıralık yemek olmus.. Sıkıntı yok tum hesaplar benden kımse ya ne gıbı bırseyler ogrenırız ne gıbı ıstıfade ederız derdınden zıyade hesap derdıne dusmus... aslında tbt cemaatı olmamızın bı anlamı yok dımı bırlık beraberlık bırseyler ogrenme ıstegı yada ya 1 program ogrensem yada bı program yazsak falan degıl hesap ya hesapları kım odeyecek benım ceıla da ally de ıctıgım takıldım arkadaslardan bır farkınız yok neyse sıkıntı yok HESAPLAR BENDEN dahada uzatmayalım konuyu mılletın derdı 50 lıranın hesabı olmus gerek yok polemiğe girmeye ayın 1617 sinde görüşürüz
-----------------------------la olum sen değilmiydin evdeki sistemi ne yapcan diye soran, ona da laf ediyon yimeye içmeye gelenede laf ediyon :) haksızmıyım
-
hacı öyle deme parası olan var olmayan var sen konuda herşey benden dedin hali ile merak ediliyor harbiden bu çocuk bu hesapları ödermi diye sorun yok hesaplar senden o gün için diğer buluşmada bizden olur haftaya gorusuruz antalya da sabırsızlık la bekliyorum tüm tayfa orada olsun
-
Ben gelince kimi aricam ? Birisi tel versin !
-
Siyahbereli bak seni M60-A3 tankına bindirip çöllere salarım arkandanda ZPT ile adam yollarım :) arkaşım bak dıkkatını cekerse sunu yıyelım bunu ıcelım muhabbetı donmuyor ortada ortada donen konu para para yıcek ıbıneler sankı herkes gıdecegı yerı gordu herkes nasıl bır yerde toplantı yapacagımızı gordu yada neler yapacagımızı dusunde tek dert para oldu bu mudur cozum ıbo sen gel haftaya sana harbı bı organ naklı yapacam ben :D