Tbt Bursa Buluşması
-
@odisus ne demek lan gelmeyi düşünmüyom :| gelmezsen kendin kaybedersin yavrucum :)
mis gibi balık tutup tuttuğumuzu kızartacaz :A sen gelirsen benimkini tutarsın ama kızarttırmam şimdiden söliim :P
-
orda buluruz amk :) ya da ayaz ayarlar merak etme, ama getirmek istiosan da getir biz seni tutmayalım :)
-
excanın gene geleceğini sanmıyorum direkt totoş yazılsın
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
excanın gene geleceğini sanmıyorum direkt totoş yazılsın
-----------------------------adam bulu$ma saatlerinde uyuyo aynı zamanda da telefonlarını kapatıo :| ev numarasını alın $unun, gerci onunda hattını ceker bu amk ama neyse xD
-
benle birlikte bir eleman da gelecek oda bursadan salih diye yazın bide oraya ne gettirecez ne alacaz yanımıza yazında sonra orda sap gibi kalmayalım
-
caagroup bunu yazdı:
-----------------------------benle birlikte bir eleman da gelecek oda bursadan salih diye yazın bide oraya ne gettirecez ne alacaz yanımıza yazında sonra orda sap gibi kalmayalım
-----------------------------Gelirken yanında biras para getir :) Geri kalan her şey için under_king yeter (H)
-
under_king bunu yazdı:
caagroup bunu yazdı:
-----------------------------benle birlikte bir eleman da gelecek oda bursadan salih diye yazın bide oraya ne gettirecez ne alacaz yanımıza yazında sonra orda sap gibi kalmayalım
-----------------------------Gelirken yanında biras para getir :) Geri kalan her şey için under_king yeter (H)
ayaz abey nas1l yani :| sen art1k böyle bi$imisin :| -
HeadBanger bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
caagroup bunu yazdı:
ayaz abey nas1l yani :| sen art1k böyle bi$imisin :|
-----------------------------Aynen öyle cnm :P
-
yaw para sorun değil orda alamıyacağımız bişi mişi böle nebileyim kimi demiş balık tutaız
o zaman olta lazım
mangal lazım bu gibi..
-
caagroup bunu yazdı:
-----------------------------yaw para sorun değil orda alamıyacağımız bişi mişi böle nebileyim kimi demiş balık tutaız
o zaman olta lazım
mangal lazım bu gibi..
-----------------------------Benim orda ewim var desem nasıl olur ?
Dedim ya paranın dışında her şey için under_king yeter :)