TBT Davet (Nikah'im)
-
Hayırlı Olsun, Bir Ömür Boyu Mutluluklar...
Her şey Gönlünüzce Olsun.
-
mululuklar dostum
-
Allah utandırmasın Usta.
-
Hocam hata yapıyorsun gel dön yol yakınken. Sosyal baskıymış, laf ederlermiş dinleme. Ömür boyu acı çekecen bak.
Şaka şaka mutluluklar hocam :)
-
asi27 bunu yazdı
Mutluluklar dilerim şayam boyu huzurlu ve mutlu olmanız temenisiyle, Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah..
yanlız şurda ne demek istedin anlamdım nasıl bir şey oluyor " Dugun dernek bosa masraf dedim bu aralar piyasalarda dalgali nikahtan aliyorum hatunu :) "
Turkcem bozuk oldugu icin cok net belirtememisim heralde.
Dugun yapmiyorum, Calgi cengi vs. sadece nikah Evetler soylenir imzalar atilir resim cekilir o kadar. Su aralar piyasa durgun millet dolar inecek cikacak diye mal almiyor. Benim musterilerim belediyeler, ozelliklede sahil kesimi, Secim vs. den dolayida onlarda kipirdanma yok. bu yuzden bir nikah kiyip aliyorum hatunu
-
Tayok bunu yazdı
Hocam hata yapıyorsun gel dön yol yakınken. Sosyal baskıymış, laf ederlermiş dinleme. Ömür boyu acı çekecen bak.
Şaka şaka mutluluklar hocam :)
hocam ben zaten insanlar ne der'i hic bir zaman dusunmedim de, ise bakman gereken ayri bir goz var; Ev temizliginin camasiri bulasigi senin yerine yapacak birisi var.
"Bekarlik Sultanliktir" derler de, aramizda kalsin sen kendi donunu yikayan sultan gordun mu ? yumurtami makarnami karar veremeyip yumurtali makarna yiyen sultan ? hadi ondan da gectim kendi yemegini kendi yapan ?
Sebastiyan dediginde yanina kosan bir usak yok ise evlenmek mantikli :)
-
hayırlı olsun hocam, senin adına sevindim. Allah daimi mutluluk versin inşallah.
-
Mutluluklar dilerim.
-
hayırlı olsun. mutluluklar.
-
Nasıl gelicez otobüs tuttunmu hoca kaldır bitane 403 tbt :D yaz üzerinede