TBT Davet (Nikah'im)
-
rakkoc bunu yazdıTayok bunu yazdı
Hocam hata yapıyorsun gel dön yol yakınken. Sosyal baskıymış, laf ederlermiş dinleme. Ömür boyu acı çekecen bak.
Şaka şaka mutluluklar hocam :)
hocam ben zaten insanlar ne der'i hic bir zaman dusunmedim de, ise bakman gereken ayri bir goz var; Ev temizliginin camasiri bulasigi senin yerine yapacak birisi var.
"Bekarlik Sultanliktir" derler de, aramizda kalsin sen kendi donunu yikayan sultan gordun mu ? yumurtami makarnami karar veremeyip yumurtali makarna yiyen sultan ? hadi ondan da gectim kendi yemegini kendi yapan ?
Sebastiyan dediginde yanina kosan bir usak yok ise evlenmek mantikli :)
Yenge bu yorumu görmesin :)
-
OdiN bunu yazdırakkoc bunu yazdıTayok bunu yazdı
Hocam hata yapıyorsun gel dön yol yakınken. Sosyal baskıymış, laf ederlermiş dinleme. Ömür boyu acı çekecen bak.
Şaka şaka mutluluklar hocam :)
hocam ben zaten insanlar ne der'i hic bir zaman dusunmedim de, ise bakman gereken ayri bir goz var; Ev temizliginin camasiri bulasigi senin yerine yapacak birisi var.
"Bekarlik Sultanliktir" derler de, aramizda kalsin sen kendi donunu yikayan sultan gordun mu ? yumurtami makarnami karar veremeyip yumurtali makarna yiyen sultan ? hadi ondan da gectim kendi yemegini kendi yapan ?
Sebastiyan dediginde yanina kosan bir usak yok ise evlenmek mantikli :)
Yenge bu yorumu görmesin :)
gorsun, ben light degilim oyle cekinmem yaninda da konusurum bu sekilde. eve kedi almiyorum bakmaya. Kari aliyorum bana baksin diye :)
-
Mutluluklar :))
-
Yolunuz bahtınız açık olsun inşallah Allah mutlu etsin :)
-
Abi hayırlı olsun , allah ayırmasın bi yastıkta kocayın inşallah :)
-
ReyiZ bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam mutluluklar dilerim.
-
Recep Tebrik ederim. Bir ömür mutluluk dilerim.
İstanbul dışında olmazsam mutlaka katılacağım.
-
Çok uzun olmasına gerek yok. Mutlu, huzurlu olsun yeter. Allah bi yastıkta kocatsın. :)
-
Hayirli ugurlu olsun hocam tebrikler :)
-
hafız düğüne para bağlamamakla akıllılık etmişsin, tebrik ederim mutluluklar...