folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT De Açılan Konular 5 Dk İcinde Google De ?

TBT De Açılan Konular 5 Dk İcinde Google De ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bunu geçen akşam bende farketmiştim, Daha önce yaptığım konuşma lap diye karşıma gelmişti. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    tahribat sürekli güncel ve içeriği ön plana cıkarabilecek bir tasarıma sahip. her ne kadar xhtml + css ile kodlanmasa da , her ne kadar seo ya özen gösterilerek tasarlanmadıysa da hem domain çok eski , hem de dediğim gibi sürekli güncel ve özgün. umarım sımdı aydınlatmısımdır seni..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    valla ya garib :W sırlar dünyası gibi ...

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    google un sevmesiyle alakalı google botları ilk başta belli bi süreyle geliyor daha sonra süre kısalıyor bunun gibi gibi bişey okumuştum + bu sitede çok senelik ve aktif olduğundan normal yani özel farklı bişey olucagını sanmıyorum..

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------
    google un sevmesiyle alakalı google botları ilk başta belli bi süreyle geliyor daha sonra süre kısalıyor bunun gibi gibi bişey okumuştum + bu sitede çok senelik ve aktif olduğundan normal yani özel farklı bişey olucagını sanmıyorum..

4 dk da index alması normal yani ? sana gore bunumu demek istedin yoksa benmi yanlış anladım?

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

4 dk da index alması normal yani ? sana gore bunumu demek istedin yoksa benmi yanlış anladım?

normal yada değil oluyor işte :) benim sitelerim hiç indexlenmiyodu nerdeyse :D 

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fatX bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

normal yada değil oluyor işte :) benim sitelerim hiç indexlenmiyodu nerdeyse :D 

bende bunu merak ediyorum işte burda açılan konu 4 dk da index lenirken benim kendi forumumda açtıgım konu 1 haftada zor index yiyor .. bunun bir sırrı varmıdır .. bilen paylaşırsa sevinirim..

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    tahribat sürekli güncel ve içeriği ön plana cıkarabilecek bir tasarıma sahip. her ne kadar xhtml + css ile kodlanmasa da , her ne kadar seo ya özen gösterilerek tasarlanmadıysa da hem domain çok eski , hem de dediğim gibi sürekli güncel ve özgün. umarım sımdı aydınlatmısımdır seni..

bende böyle bir şeyler derleyecektim ama hazırını buldum =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

hiç anlamam bu seo işlerinden ama sanırım sayfanın ziyaret edilme sayısının sıklığıyla ilgli olabilir.

mesela ben uyuyorum. biri gelip beni dürtüyor ve 1 saat sonra bi daha gelmediği sürece ben hala uyuya kalırım

fakat ben uyuyorum biri beni 5 dk 7 dk 10 dk gibi aralıklarla dürtüyorsa en geç on dakka içinde uyanırım

yani siteye yerleştirilen google robotları analytc şeysi falan filan hepsi her sayfa yenilendiğinde googleı uyarıyorsa ve tabiki sitenin içindeki aktiflik oranı da fazla ise normaldir. Bunlar tamamen benim görüşüm.hiçbir kesinlik içermez.

elbetteki seonunda amına konulmuş olması da tahribatın yaygınlaşması için şarttır :)

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    arkadaşlar 1 dk da indexlenen öle ahım şahım olmayan bloglar var.. tahribatın 4 dakikada index alması normal cok sasılacak bir şey deil.. domain yaşı cok büyük etken.
Toplam Hit: 7378 Toplam Mesaj: 65