folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT De Açılan Konular 5 Dk İcinde Google De ?

TBT De Açılan Konular 5 Dk İcinde Google De ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    -----------------------------

RootB bunu yazdı:

CureShooT bunu yazdı:

O gizli bi olay fazla kurcalamayın ..=)

Google TBT'nin  aslında =)

Kaç ulan kaç @voodoo gelcek ,  terslencek şimdi sana..

terslenicek bisi yok kendini komik sanan mahlukatlara lafım yok :))

benim var gördüğün gibi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:
    Seni imzalasam postalasam googleye olurmu acaba .. ? ( konu aciyoz illaki bir kaçtane denyo gelcek icine edicek.. )

Tahribatta her zaman biraz geyik vardır. Konuya her giren geyik yapmamış bir sürü teknik açıklama yapanlar var. Konuyu takip ediyorum herkese çatmışsın. Sakin ol biraz.

olur oyle Seyler yok tsiort imzaladı yolladı yok bilmem ne bunlar ciddi Cvp larmı hatırladıgım kadarıyla forumda Geyik bolumu var . Geyik arayan oraya gider.. sacma Cevap verenlere karsılıgını verdim + olarak kimseye cattıgım yok artık forumda yardım istenmicek hale geldik birsey soruyoruz sıkışıyoruz densizin birisi cıkıyor sacma sapan cevap veriyor .. sence normalmi ?

edit: bu konuda toplasan 6 kişi adam akıllı aydınlatıcı Cevap vermiş onlara neden Catmıyorum ? mesela Nitrous guzel bir açıklama yapmış ..

saçma sapan konuya atılan saçma sapan mesajlara saçma sapan şekilde karşı çıkmışsın, haksızsın.

neden ?

tahribata eklenen konular 5dk da google'da benim sitemdekiler niye değil ?

bu soruyu sorman hata bi kere, kaç senelik özgün içeriğe sahip bir siteyle senin açtıgın kıytırık forum sitesi bir olacak değil ya.

tahribatın dikkat ettiyseniz alt sayfa bağlantıları var google'da. bu da google tarafından ne kadar önemsendiğini biraz olsun gösterir :)

sanırım duymak istediğin şu;

"abi bi yöntem var yapıyosun sitene uyguluyosun, sitendeki konular 5dk icinde indexleniyo" gibi bişi bekliyosun ama cok beklersin.

uzun vadede olması gereken ne diye sorarsan, cevabı herkes vermiş zaten :) sade tasarım, özgün ve yararlı içerik. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@Fikret yazdı

saçma sapan konuya atılan saçma sapan mesajlara saçma sapan şekilde karşı çıkmışsın, haksızsın.

neden ?

tahribata eklenen konular 5dk da google'da benim sitemdekiler niye değil ?

bu soruyu sorman hata bi kere, kaç senelik özgün içeriğe sahip bir siteyle senin açtıgın kıytırık forum sitesi bir olacak değil ya.

tahribatın dikkat ettiyseniz alt sayfa bağlantıları var google'da. bu da google tarafından ne kadar önemsendiğini biraz olsun gösterir :) 

----------------------------

@RootB yazdı

sen de 4dk da indexleniyor diyip sanki imkansız bir şey gerçekleşmiş gibi anlatmışsın.. bu konu da saçma bana göre. kendi sitenle tahribatı karşılaştırıyosun benim sitemi 4 dakikada indexlemiyo diye..konu saçma ama yine de sana teknik olarak bilgi veren mesajlar fazlasıyla var onlardan birisi de benim.. geyik arayan kişi de geyik bölümüne gitmez .. her sözümüzde bir espri olabilir. ki konu öyle acil bir şey falan değil yani.

---------------------------

nerdeyse aynı şeyleri yazmışız.haklısın aynen..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    açıklamaya çalışıyım.pr eskisi kadar olmasada halen bir kriter tbtnin prsi 3-4 olması lazım o etkiliyo.ayrıca sitede sık sık yeni konular açıldığı için google güncel içerikli bir site olarak görüyo ve değer veriyo siteye.birde domain reg tarihi var domain 2001den beri olduğu için google siteyi kalıcı olarak görüyo.bunların hepsi bir araya gelince google botları her zaman sitede oluyo
Toplam Hit: 7343 Toplam Mesaj: 65