TBT De Kadın-Erkek Mürid Farkları...
-
ir2 nin bir sözü aklıma geldi eliniz şeyinizde öleceksiniz a.q :D nedir bu abaza çılgınlığı üleaynn :D
-
Irkçımısın sen! Şimdi konuyla ilgili aydınlatayım sizi burası ayrımcı site deil sadece erkeklerin üye olacağı bir site deil Sitede öyle bi ibare yok yani buraya her cinsten üye olunabiliyor kız erkek yaşlı genç menepoza girmiş olan girememiş olan parkinson hastası alzheimer hastası ergenlik vs Bunları problem yapmayınız
Dikkatini çekerim. çoğunluk olarak mürid. Müride sayısı parmakla sayılacak kadar az. ayrım felan yapamalım Yalnız bunu sorgulayan sen deilsin
Musket, 02/05/2008 4:16:34 PM Tarihinde
Selam tanışalım mı ?
ASL ?
:P
Harbi bi insanın bu kadar abazanın arasında ne işi olur ?
gfb_soldier, 21/04/2008 7:54:41 PM Tarihinde
anladığım kadarıyla biraz arıza.bu kadar abazanın içinde ne işin var bacım senin:D herkezin yorum amacı msn adresını yazmak ahaha pek bi güldüm =D -
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Irkçımısın sen! Şimdi konuyla ilgili aydınlatayım sizi burası ayrımcı site deil sadece erkeklerin üye olacağı bir site deil Sitede öyle bi ibare yok yani buraya her cinsten üye olunabiliyor kız erkek yaşlı genç menepoza girmiş olan girememiş olan parkinson hastası alzheimer hastası ergenlik vs Bunları problem yapmayınız
Dikkatini çekerim. çoğunluk olarak mürid. Müride sayısı parmakla sayılacak kadar az. ayrım felan yapamalım Yalnız bunu sorgulayan sen deilsin
Musket, 02/05/2008 4:16:34 PM Tarihinde
Selam tanışalım mı ?
ASL ?
:P
Harbi bi insanın bu kadar abazanın arasında ne işi olur ?
gfb_soldier, 21/04/2008 7:54:41 PM Tarihinde
anladığım kadarıyla biraz arıza.bu kadar abazanın içinde ne işin var bacım senin:D herkezin yorum amacı msn adresını yazmak ahaha pek bi güldüm =D
-----------------------------
Herkes bacı diyor sana mesela bacı felan değilsin normal bi üyesin işte ama korku mudur nedir bacı diyorlar onu anlamıyorum...Harbi müride sayısını yükseltmek lazım :D
-
tartışmaya ßile gerek yok yaw :P (abaza değilim :D)
-
bu smartsecure ni profili http://www.tahribat.com/members.asp?id=32164
maşallah qamber rekor kırmış 5-10 kere yorum yazarak :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------bu smartsecure ni profili http://www.tahribat.com/members.asp?id=32164
-----------------------------
Jordanor un verdiği linki görmeden önce durumun bu kadar vahim olduğunu sanmıyodum :|Ayrıca mürideninde alakasız yorumları kabul edip profilinde tutması da bana garip geldi :|
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------bu smartsecure ni profili http://www.tahribat.com/members.asp?id=32164
-----------------------------Tamam bunu gördükten sonra bende kabul edıyorum :)
Logın sayısı 109
-
Forumda aktif olan kaç müride var ki ^0)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------nick vermek gibi olmasın smartsecure war bi tane :C profilindeki yorumlara bakın anam anam :C
şoka uğramıştım ilk gördüğümde ben de yorum patlatmıştım :D şimdiye kadar tanıdığım tbt mürideleri çok hamarat çıktı
ve çok sempatikler :P abazan kesim belli yyaa qambler'in başını çektiği bi grup :C
-----------------------------yani benim onun hakkında yorumuma bakın acı hali gorun
Ya rabbi....
bizi abazanlıktan vede abazalardan koru...
Amin..
-
ya valla düşünsene
sevgilinle aynı forumdasın (smartsecure)
güsel oalbilirdi
muahah :D:d
şaka şaka :P