TBT De Kadın-Erkek Mürid Farkları...
-
kadin olduklarini nerden biliyon hayvan herif :P :D
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
evet hocalar sitede dolaşıyodum ve kadın müride ablalarımıza aşırı yoğun ilgi olduğunu farkettim kadın müride ablalarımıza yazılan özel msj lar adminlerimizin yarısı deil nerdeyse :D ya bu aşkınızı bu şevkinizi anlıyorum ama tbt de binlerce erkek üyemizde var ve çoğunda daha özel msj ı bile yok.İçinizdeki kadın aşkı nasıl bişi ben çözemedim :) müride diyorum çünkü öle galiba :)
-----------------------------hocam solermisin adminlerle kadınlara(kadın denmez ona bayan denir..) ne kadar pc atıldıgını nerden goruosun?
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------sanırım smartsecure dişi diil hafızam beni yanıltmıyorsa
bigun bu tip gelip bizden lifety davetiyesi istemişti ustelik daha 1 gunluk uyeydi nerden beni buldu lifety de oldumu bilio falan die bakarken sonrada ....@ddg-seepex.com die mail adresi werdı davetie için sora bi dişinin kendi sitesi olurmu die dusunduk yasına basına baktık sora konusmaları celişti sonrada bu arkadas cıkmıstı..Username : yolbulucu ID : 27458 İsim : ali Soyisim : tahriki Yaş : 16 Cinsiyet : Erkek Web Sayfası : http://www.ddg-seepex.com Medeni Hali : Ülke : Türkiye Şehir : cavusbasi ayrıca guclu bunu sana zamanında sölemiştim simdi cıkıpta neden bana bastan sölemedin beybi deme:|
he bide konuda periyodik tbt konusu kısır dongu ewet dişi az, az olacak konu geregi ilgi alanı geregi.. sirkülasyonda var gelenler de bir sure sonra gidiyor nedense cok eski bildiim tek muride war valira halada aktif ..
-----------------------------Aliden beklenir hea msn e girsinde bi azını yoklıyım.Burdan sesleniyorum arkadaşlar tahribatta gerçekten bayan yok bunlar fake:D
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------lejyoner_ bunu yazdı:
evet hocalar sitede dolaşıyodum ve kadın müride ablalarımıza aşırı yoğun ilgi olduğunu farkettim kadın müride ablalarımıza yazılan özel msj lar adminlerimizin yarısı deil nerdeyse :D ya bu aşkınızı bu şevkinizi anlıyorum ama tbt de binlerce erkek üyemizde var ve çoğunda daha özel msj ı bile yok.İçinizdeki kadın aşkı nasıl bişi ben çözemedim :) müride diyorum çünkü öle galiba :)
-----------------------------hocam solermisin adminlerle kadınlara(kadın denmez ona bayan denir..) ne kadar pc atıldıgını nerden goruosun?
-----------------------------pc nasıl atılıyo yav
-
pm yazcakdım yha pardon :D
-
blue_leader bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Abi öle düşünmüyorum :D
Yani bizimkileri abaza olacağını zannetmiyorum ama erkek başına 15 erkek düşen tbt de bi kız olması milletin ilgisini çekiyor vay be dedirtiyor şayet tbt kız görünce mutlu oluom :D
ya bu erkek başına 15 erkek nasıl oluyor :|
aynen lan bende anlamadım :D cümle devrik cümle olmuş..:)
-----------------------------Olm 2-3 kızdan istatistik mi yapılır yine erkek başına erkek düşüyo işte :D
-
-----------------------------blue_leader bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Abi öle düşünmüyorum :D
Yani bizimkileri abaza olacağını zannetmiyorum ama erkek başına 15 erkek düşen tbt de bi kız olması milletin ilgisini çekiyor vay be dedirtiyor şayet tbt kız görünce mutlu oluom :D
ya bu erkek başına 15 erkek nasıl oluyor :|
aynen lan bende anlamadım :D cümle devrik cümle olmuş..:)
-----------------------------Olm 2-3 kızdan istatistik mi yapılır yine erkek başına erkek düşüyo işte :D
-----------------------------ah bide anlayabilseler :P kız yok 1 erkeğe 15 erkek düşüyo işte :D
-
Hepimiz Hasan' ız hepimiz abazayız ...
şaka bi yana tbt de olmaz eskiden öyle bi japoncu hasan vardı tbt li eski müridler bilir o da bıraktı bu işleri gerisi laf hepsi ablamız hepsi kardeşimiz bide bizim evi temizleseler tam süper olacak :D
-
Hiç kimsenin kullanıcı adı, cinsiyet simgesi, profil resmi umrumda değil, herkese eşit davranırım.
Bu arada ''abaza'' kelimesini ''abazan'' olarak yazmayı öğrenin artık :)
-
Bu konu kadın-erkek ayrımı yapıyor.
tehlikeli ve sakıncalı olmaya başladı kitliyorum.