folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt De Ney Üfleyen Yada Ney Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar ???

Tbt De Ney Üfleyen Yada Ney Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni bir ney üfleyicisiyim ses çıkartmaya başladım bi kaç bi şeylerde çalıyorum ama ney bakımı hakkında sıkıntılarım var bilen arkadaşlar varsa yardımlarını rica edebilirmiyim :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

tembelliğimden bi türlü yönelemedim şuna arkadaş :D vardır elbet tbt de de sana bu konuda yardım edicek birileri :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

tembelliğimden bi türlü yönelemedim şuna arkadaş :D vardır elbet tbt de de sana bu konuda yardım edicek birileri :D

işallah vardır hocam sıkıntı büyük güzel kullanmama yamulmuyacak şekilde koymama rağmen yamuldu ve şu an net bi ses çıkmıyo ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işallah birileri çıkar yani yoksa patlıcak elimde ne hevesle aldım ve üflüyorum bilemezsin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Hocam bir kaç gün önce bende ney aldım. Bursada mevlana kültürünü tanıtma ve yaşatma derneği diye bir yer buldum.  Ücretsiz ney kursları veriyorlar bu hafta başlayacağım. Senin şehrin neresi bilmiyorum ama illa ki vardır bi araştır derim.

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

tahribatta ney üfleyen mürid var hatırlar gibiyim ben de şunu biliyorum yağlıyormuşsun neyi bir arkadaşım üflüyor pek başka da bir şeyi yok sanırım.

http://www.uzmantv.com/ney-bakimi-nasil-yapilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hafızam beni yanıltmıyorsa bophoruspaşa diye bi müridimiz vardı oda ney üflüyordu

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Hocam bir kaç gün önce bende ney aldım. Bursada mevlana kültürünü tanıtma ve yaşatma derneği diye bir yer buldum.  Ücretsiz ney kursları veriyorlar bu hafta başlayacağım. Senin şehrin neresi bilmiyorum ama illa ki vardır bi araştır derim.

hocam mesele o değil kendi kendime çözdüm ben bayağı o işi sorun neyin bakımı şu an yamuldu ney nasıl oldu bilmiyorum ve ses güzel çıkmıyo kursa gittiğinde sorabilirmisin bu konu hakkında ne yapabilirim yağlama yapıcam bu akşam işallah düzelir ama yamukluk ne olur bilmiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

hocam mesele o değil kendi kendime çözdüm ben bayağı o işi sorun neyin bakımı şu an yamuldu ney nasıl oldu bilmiyorum ve ses güzel çıkmıyo kursa gittiğinde sorabilirmisin bu konu hakkında ne yapabilirim yağlama yapıcam bu akşam işallah düzelir ama yamukluk ne olur bilmiyorum

Tamam hocam buraya yazarım veya sana pm atarım. Yamulduysa pek bilgim yok ama zor be.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    captain bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

Tamam hocam buraya yazarım veya sana pm atarım. Yamulduysa pek bilgim yok ama zor be.

aşırı bi yamulma değil ama bilmiyorum bide aldığımdan beri yağlamadım ondanmı acaba diyorum ama sana zahmet bi öğrenebilirmisin neler yapılabiliri bu konuda 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buyur sor mürid, 10 yıldır ney üflüyorum, elden geldğince cevaplamaya çalışırım

9200 feetde alınan ilk nefes...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

nette yağlama konusunda fotoğraflı anlatımlar var. ney aşırı derecede yamuşmadıktan sonra sesi kolay kolay bozulmaz. neyi ilk defa al ve yağla sonra hergün üflersen yağlamaya da gerek kalmaz. başka soru varsa sor baklım..

Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 19