Tbt Dijital Notepad :/
-
google ın servisini kullan
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------google ın servisini kullan
-----------------------------hocalar ben diyomki tamanen tbt ile bütünleşik bir ruh içinde olsun direk girebileyin sayfaları olsun tasarımı olsun ve kşisel olsun reneden bunu harikulade bir şekildede yapar gibime geliyo tabi alan meselasi ne katar işin içine bilinmez
-
lan olm ne gerek var :D:D
-
oraya hacket by .. yazıp hava atarlar :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------oraya hacket by .. yazıp hava atarlar :D
-----------------------------ilk yapan 3 kişiyede madalya verirler :D
gereksiz bişey o kadar google yahoo hotmail hiçbirinde hesabın olmaması mümkün değil 3 den biriside senin işini görür kendi mail atarsın olur biter
-
google gmail i neden çıkarttı gir taslağa kaydet oldu bitti tbt yi böyle küçük işlere alet etmeyelım google yahoo falan uğraşsın bunlarla :)
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------google gmail i neden çıkarttı gir taslağa kaydet oldu bitti tbt yi böyle küçük işlere alet etmeyelım google yahoo falan uğraşsın bunlarla :)
-----------------------------off be onlarıda biliyoruz ama googleyi açmak mesela benim zoruma gidiyo yeni bir sayfa aç yok hesabu-ına şifreyle girde yaz sonra kendine mail at:/ benim dediğim yöntemle direk bir deftere uzun süreli not alabiliriz.
mesela ben bir profildeki mesajı beğendim gidip bunu kendime mail mi atacam ? bence saçma ama hbu dijital notepade yapıştırırım ve her açışımda gözümün onune gel,ir ve aklımda bulunnur. ve kullanım alanım genişler bunun gbi daha birçok şey biraz daha geniş düşşünün gmailden niye kendime mail atayımki bir yazı için saçma gidecem kendime mail atacam ama burda anasayfaya tıklar gibi tıklayacan açılan sayfaya notuu alacan ve bitecek lazım oldumu hemen bakıp görecen yok ay ben ne yazmıştım dur bi gmailime bakayım dersek ben o maile hiç girmem =) ama bu daha ilgi çekici hem bu bir farkıda ortaya koyar başka hangi forumda var bu =)
-
olabilür.
-
ben kendi sitem için yapmıştım aynısını her üyeye özel not defteri diye ama sonra baktım ki adam 546341354638435241638432351 sayfa şeyi cp etse noolacak :D
ama karakter sınırlamalı bişey olabilir. olursada güzel olur.
2000 karakter yeter sanırım :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben kendi sitem için yapmıştım aynısını her üyeye özel not defteri diye ama sonra baktım ki adam 546341354638435241638432351 sayfa şeyi cp etse noolacak :D
ama karakter sınırlamalı bişey olabilir. olursada güzel olur.
2000 karakter yeter sanırım :/
-----------------------------fox diyorum ya sınırlama olacak diye mesela 5000 sınır kelime adminler kontrol eder yazılanları bakarlar bu adanm hınzırlık peşinde basın buna banı der ve bu gibi nice yüzlerce neden bence çok yararlı bişey =)