Tbt Dijital Notepad :/
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------lemar bunu yazdı:
-----------------------------aha bende gordum linki valla! :)
yanlis anlamayinda bunu ismini noteribat falan mi yapsak... TahriPad, molped, orkit falan gibi, sapikmiyim neyim?
-----------------------------Sapıksın snaırım :|
-----------------------------cidden bnalanmak mı istiyor ne kalktı orkid dedi sitedeki müridleri sapık yapma %98 inin aklına gelmemiştir bu!
Pis sapık!
-----------------------------hoca benimde aklıma hiç gelmedi biliyonmu :|
TahriNote olsa daha hoş olacak gören aha bu stede pad dağıtıyorlar diyecek :|
-
ne alakası var orkitle molpetle
ben tahripadi duyduğumda mausepad çağrışım yapmıştı :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var orkitle molpetle
ben tahripadi duyduğumda mausepad çağrışım yapmıştı :)
-----------------------------Excalibur* -: olm
(21:50) - Excalibur* -: *iktir git ya :F
(21:50) - Excalibur* -: ne pedi ne notu
(21:50) - Excalibur* -: git götüne tak pedi
(21:51) - Excalibur* -: ne bileyim :F bişiyler yap ne gerek var pedeahah excada bu tepkiyi vermişti :D
-
ya iste bi benim aklima gelmemis :P
tahripad in varmi ? yok su an kullanmaya yektim yok serrefsizim :D
ya benim icin sorun deil, isderseniz molped olsun sadece yahu hic dusundunuz mu diye merak ettim sordum?
dusunenler varmis, en azindan tek sapik ben deilem FOXXLY de sapik ahaha!
hatta TahriPad kullanmaya calisiyorum ama, "Bu bölüme girmeye Yetkiniz Yok" diyor, bilemiyorum...
edit: neyse fazla geyige vurmayayimda, kolay gelsin, heralde ilk kullananlardan biri olurum pedi. fikri vereninden son kod satirini yazana kadar herkesi tebrik ederim.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------ya iste bi benim aklima gelmemis :P
tahripad in varmi ? yok su an kullanmaya yektim yok serrefsizim :D
ya benim icin sorun deil, isderseniz molped olsun sadece yahu hic dusundunuz mu diye merak ettim sordum?
dusunenler varmis, en azindan tek sapik ben deilem FOXXLY de sapik ahaha!
hatta TahriPad kullanmaya calisiyorum ama, "Bu bölüme girmeye Yetkiniz Yok" diyor, bilemiyorum...
-----------------------------tahripedimiz yazpım aşamasında daha :D
-
ula ne adamsınız oglum 1 hafta boş bırakmaya gelmiyor Tahribat ı ne kadar geliştirmişsiniz. :)
helal olsun diyorum arkadaslar valla.Rene hocam cok saol inan su an ne hallerde yazıyorum nerelerdeyim tahmin edemezsiniz :)
valla şunu belirtmek istiyorum,Tahribat sız hayat,boş tenekeden başka bir şey ifade etmiyor benim için.ille de Tahribat diyorum ve tekrar hepinizi öpüyorum... :)
ahahaa :)p ya arkadaslar helikopterdeyim şimdi.bu satırları yazarken ölüyorum gülmekten ,gururdan,sevinçten.Tahribat ı tepeden görüyorum ahaaa :)
yardınız beni neyse sonra görüşürüz daha t-shirtin parasını yatıramadım amk.yarın olacak inş.sizleri seviyorum byes :)
not: sizin yerinize de uçarım :)