TBT Dizi Serisi Bölüm 1
-
yalnız dikkat et de bunlardan biri seni oyuna getirmesin, kesin 1 tanesi savcılığa dilekçe verir, ya da emniyetten bilişim ekibiyle görüşür, seni veya aracı çocuğu suçüstü yakalarlar, iyi ceza yersin benden söylemesi, bence hepsine şifrelerini birşekilde karşılıksız geri ver, microsoft msn ip'leri savcılığa yolluyor haberin ola :)
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------''şifreyi elden ben vermeyeceğim tabi ki de :) Kefallere şifreyi alabilmek için karşılığında bişiy getirmelisiniz dicem :) elma, kalem, flash disk :, yani evde bulunan veya alınabilecek ufak şeylerden bahsediorum ''
----------------------------
bana biri böyle diycek valla düşünemıyorum ona neler yapacagımı ben doğaçlama dalayım sizde hayal gücünüzü kullanın :|
-----------------------------yok valla kaç kişi ile konuştuysam yalvarıyolar şifreleri geri ver diye artistlik yapan bilio herşeyin silineceğini akıllı oluyor :) oyüsdendir ki bende dötü sağlama alıyorum :)
SUMERIAN sen yazımı tamamen okumadın galiba şifrelerin hepsini değiştirdim.
ve bu eski şifreler proje için lasım under standddddd..... :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
yalnız dikkat et de bunlardan biri seni oyuna getirmesin, kesin 1 tanesi savcılığa dilekçe verir, ya da emniyetten bilişim ekibiyle görüşür, seni veya aracı çocuğu suçüstü yakalarlar, iyi ceza yersin benden söylemesi, bence hepsine şifrelerini birşekilde karşılıksız geri ver, microsoft msn ip'leri savcılığa yolluyor haberin ola :)
-----------------------------Adam kendi bilgisayarından bağlanmadığı sürece sıkıntı yok...
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Adam kendi bilgisayarından bağlanmadığı sürece sıkıntı yok...
-----------------------------Arkadaşlar bilişim suçları konusunda bilgi birikimimiz var merak etmeyin.
Ve açıklarda çok var ki parayla satın alınan bir şeyin şifrelerini almıyorum ben cc değil bunlar..
ve zaten içeriğe dokunmuyosun ki dokunsanda savcılık senin facebook unun peşine düşecekse ben bırakırım herşeyi :)
-
ins yakalayıp doverler seni,msn nini aldıgın kişilerde savcılıga verir :D
-
SUMERIAN bunu yazdı:
Ortak bu msn'lerin hepsinin şifresi yanlış sen kafamı buluyosun bizle :)
-----------------------------işte ortak olmadığımızın göstergesi bu.
zoktrip in de dediği gibi güven testini geçemedin....
-
Gençliğine yazık, hayat güzel, kuşlar ağaçlar :)
-
Neyse konu iptal.
Özelden facebook hackleme istekleri de gelmeye başladı. offf offf nerde o eski TBT (!)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Neyse konu iptal.
Özelden facebook hackleme istekleri de gelmeye başladı. offf offf nerde o eski TBT (!)
-----------------------------Vay anasını beaaa :D
Hacım onu boşverde bizim bi arkadaşın facebooku vardı, elemana gıcık oluorum da bi heykleyi virsen?
Yuh be bi fake mail de mi yazamıonuz TBT müritleri.. Ayıp la size :D
-
5 lirayı bana ver :| ben verrim şifrelerini..
edit: 5lira 5 liradır amk böle böle birikiyo :|