TBT Dizi Serisi Bölüm 1
-
hacı süper fikir ya keşke taksime yakın bi yerde otursam vala gelirdim ama maltepedeyim gelemem üşeniorm oraya
-
Sana hiç ipne diyen oldumu ?
Banlanıcamı bilmesem ben sana derdim
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
Sana hiç ipne diyen oldumu ?
Banlanıcamı bilmesem ben sana derdim
Truly, you are about as interesting as watching a slug move slowly across the floor.
Türkçe meali "Walla, yerde yavaş yavaş sürünen bir sülüğü izlemeyi ne derece ilginç buluyorsam seni de aşağı yukarı o derece ilginç buluyorum"
derdin ne senin? -
fanyaziye bak ya yanlız burda insancık kim çözemedim :)
-
SUMERIAN bunu yazdı:
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------Gençliğine yazık, hayat güzel, kuşlar ağaçlar :)
-----------------------------Zuhahahahah :D böyle bir konuya böyle bir cevap verilirdi elbette helal olsun :D Hocam kusura bakmada kimse dayak yemeye razı değil deki bacıma gacıma sarktılar de ta Kayseri'den kalaşnikoflarla sekiz araba gelmezsek namerdim bukadar büyük konuşuyorum
-----------------------------ben kimseye sarkmıyorum ki(!)
ben aldıklarımı geri iade ediyorum farklı bi fantazi yapıorum sadece :)
-
bence kağıtta şifreleri yazmasın kağıtta bi site adresi olsun o adrese her biri kendi (önceden kullandığı) şifresiyle girsin orda herhangibi bişey olursa siteyi kapatacağını yaz şimdi bundan sonra böyle bi site kurmak ya da kurmamak senin elin de yahut rapidshare linki ver onda eski şifrelerin karşısında yenileri yazsın yokas kağıdı alır almaz saldıray olayları elemana artık talep ettiklerin gelmezse linki sileceğini falan yazarsın( şimdi bu kadar öneri verdikten sonra hoş değil bu yaptığın desem kendimle çelişirim dimi ama onlar da daha dikkatli olsun a.q)
-
Süper fikir. Ama şifreyi vercek çocugu gvene almak için bi dosya upload sitesine upload et şifreleri. Eğer bi yanlişiniz olursa silerim dosyalari de.
-
HolyOne bunu yazdı:
Önce gonderdiin cocugu dövücekler ordanda seni bulup dövücekler evden getirdikleri mallarida sokacaklar sana tahmin ediorum.
-----------------------------o kadarda değ,l altı üstü bi mail şifresi kendınde götürsen olur :)
-
MaTRiXe bunu yazdı:
bence kağıtta şifreleri yazmasın kağıtta bi site adresi olsun o adrese her biri kendi (önceden kullandığı) şifresiyle girsin orda herhangibi bişey olursa siteyi kapatacağını yaz şimdi bundan sonra böyle bi site kurmak ya da kurmamak senin elin de yahut rapidshare linki ver onda eski şifrelerin karşısında yenileri yazsın yokas kağıdı alır almaz saldıray olayları elemana artık talep ettiklerin gelmezse linki sileceğini falan yazarsın( şimdi bu kadar öneri verdikten sonra hoş değil bu yaptığın desem kendimle çelişirim dimi ama onlar da daha dikkatli olsun a.q)
hımmm mantıklı evet geliştirelim bakalım bu öneriyi :) gerçi şuan için tek olduğumdan dolayı farklı planlarım var. misal istiklalde kağıt yapıştırabileceğim bir duvarın resmini çekicem ve kullanıcılara göndericem pazar günü saat 14 de burada olun şifreler bir A4 de yasıyor olucak diycem ve sabah erken saatlerde oraya o A4 ü yapıştırp, duvarın karşısındaki üstkattaki kafeye gidip kahvemi ısmarlıycam ve basıcam deklanşöre :):):) -
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca inanın bana ne hatunlar var face de sevgilisyle yazışmış aşkım canım bitanem die
alttaki mesajda da başka bi herife "seni tanımak isterim ilginç bi tipsin" yazmış kaşarlar :)
-----------------------------bu güzelmiş :D
pek güvenli gelmedi bu bana, çok fazla tanıyomusun şifreleri aldıgın kişileri bi kumpas olmasın :|