TBT Ekitap Projesi
-
Türklerin kitap okumayı ne kadar çoooook sevdiğini bütün dünya biliyor.:D
not:fikir güzel ama
-
google gibi olcaz mantıklı..ama scanner yok :S
-
size proje söliyim bu olay üstüne ekitap arama motoru kurun
-
Ben varım :D Bende c#.NET var 500 sayfa felan 45 tl bayıldım. İsterseniz taratırım :D
-
O değilde herkes elindeki 5 E-book'u siteye upload etse güzel bir database oluşturulabilir. Taratmaktansa bu daha kolay ve yapılabilir gibi geldi bana.
-
içine kitabı koydugunda otomatik olarak hepsini kendisi tarayan ve ben bu tarayıcıyı alana kadar kitap taratmam :|
-
tahribat.com forumlarındaki , döküman kısımındaki biligler düzenlenip olabilir.Bunun için 10 kişilik ekip kurulsa on numara olur ama ;
bir çok proje destek veriyorum dedi ve pat desteksizlikten bitti.Buda öyle olmaz umarım
-
bi 100 kişi olsak dağıtırız ortalı
-
Arkadaşlar benim zaten e-kitap sitem var eğer isteyen olursa gelin orada birleşelim yayınlayalım çıkan veya taratılan bütün kitapları.İsteyenler pmden ulaşabilir.
-
Güzel fikir :\
Bizim üniversitede de gökbilim kulübü açtılar zorla beni üye yaptılar. Niye diye şaşırıyordum bende? Demek şerefsizler dergi çıkaracak benden yardım istiyorlar :D Bende tuttum derginin kapağını bilim ve teknik dergilerine benzettim alın size böyle bişey yaparım dedim :D

Lan ne hırsız bi adamım amk :D Kendim fikir yürütsem ne olacak :D
//
E-Kitap fikride güzel taratın paylaşın arkadaş. Bizde faydalanırız :\