folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder TBT Ekitap Projesi

TBT Ekitap Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

arkadaşlar eskiden gizli bahce adında güzelbir site vardı. Her e book bulunurdu. Ama kapandı o kapandı kapanalı yeni e book bulunmaz oldu. Burada yüzlerce kişinin  tarayıcısı vardır. Bizde elimizdeki kitapları taratsak ne güzel olur herkes kitap okur. Kaç kişi desteklemek ister bana pmle (konuya da cevap yazarak olabilir) ulaşırsananız daha net sonuçlar elde edebiliriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Konuya katılan olursa diye (bir umut :D ) katılım listesi:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayardan kitap okuyamıyorum nedense :S

zaten tarayıcıda yok :D

bu konuya niye yazıyom haberim de yok.

neyse konu uplasın bari :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayardan kitap okuyamıyorum nedense :S

zaten tarayıcıda yok :D

bu konuya niye yazıyom haberim de yok.

neyse konu uplasın bari :)

:D:D:D yorumun var ya tam yiğit özgür karikatürleri gibi olmuş :D:D:D

@oksijen  ben sanmıyorum kimse elindeki kitapları taratmaya kalksın.. zaten çok da hoş olmaz bana göre. zaten korsanı çok ucuza satılıyo kitapların. mühendislik kitaplarını da internetten çok kolay bulabiliyosun... 

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ben varım hocam elimde mevcut pek fazla kitap yok ama elimden geldiğince destek veririm :)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

piyasadaki e-bookları önce bulun çıkartın upload edin paylasın , ondan sonra geçersiniz book > e-book olayına..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

sorun o piyasada elle tutulur e book kalmadı hepsi foss yeni kitaplar taranmıyo.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

sorun o piyasada elle tutulur e book kalmadı hepsi foss yeni kitaplar taranmıyo.

şöyle diyim o zaman..

projeler ikiye ayrılır :

1- tahribatta yapılabilecek olanlar

2- tahribatta yapılamayacak olanlar ( Türkiye AB'ye girdikten sonra belki yapılabilecek olanlar )

Ben bu projeyi 2. kategoride görüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

:D süper... ozaman hala umut var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Benim e-kitap sitem var bakın imzam :) Ama güncel e-kitap bulmak zor olduğu için ne zamandır güncel kitap ekleyemiyorum.Eğer siteye destek olmak isteyen olursa bana pm atabilir oradan yürütebiliriz bu işi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Güzel fikir ama tahminim pek cok evde scanner yok, alınan pekçok pc "oyun makinasi" seklinde düşünüldügünden. Bundan 2-3 sena kadar oncesinde pek cok video seklindeki eğitim setini, nette bulmak mümkündü. Para kraldir hesabi, varsada artik vip üyelikli sitelerdedir.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 5769 Toplam Mesaj: 22