TBT Ekitap Projesi
-
arkadaşlar eskiden gizli bahce adında güzelbir site vardı. Her e book bulunurdu. Ama kapandı o kapandı kapanalı yeni e book bulunmaz oldu. Burada yüzlerce kişinin tarayıcısı vardır. Bizde elimizdeki kitapları taratsak ne güzel olur herkes kitap okur. Kaç kişi desteklemek ister bana pmle (konuya da cevap yazarak olabilir) ulaşırsananız daha net sonuçlar elde edebiliriz.
-
Konuya katılan olursa diye (bir umut :D ) katılım listesi:
-
bilgisayardan kitap okuyamıyorum nedense :S
zaten tarayıcıda yok :D
bu konuya niye yazıyom haberim de yok.
neyse konu uplasın bari :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayardan kitap okuyamıyorum nedense :S
zaten tarayıcıda yok :D
bu konuya niye yazıyom haberim de yok.
neyse konu uplasın bari :)
-----------------------------:D:D:D yorumun var ya tam yiğit özgür karikatürleri gibi olmuş :D:D:D
@oksijen ben sanmıyorum kimse elindeki kitapları taratmaya kalksın.. zaten çok da hoş olmaz bana göre. zaten korsanı çok ucuza satılıyo kitapların. mühendislik kitaplarını da internetten çok kolay bulabiliyosun...
-
ben varım hocam elimde mevcut pek fazla kitap yok ama elimden geldiğince destek veririm :)
-
piyasadaki e-bookları önce bulun çıkartın upload edin paylasın , ondan sonra geçersiniz book > e-book olayına..
-
sorun o piyasada elle tutulur e book kalmadı hepsi foss yeni kitaplar taranmıyo.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------
sorun o piyasada elle tutulur e book kalmadı hepsi foss yeni kitaplar taranmıyo.
-----------------------------şöyle diyim o zaman..
projeler ikiye ayrılır :
1- tahribatta yapılabilecek olanlar
2- tahribatta yapılamayacak olanlar ( Türkiye AB'ye girdikten sonra belki yapılabilecek olanlar )
Ben bu projeyi 2. kategoride görüyorum.
-
:D süper... ozaman hala umut var.
-
Benim e-kitap sitem var bakın imzam :) Ama güncel e-kitap bulmak zor olduğu için ne zamandır güncel kitap ekleyemiyorum.Eğer siteye destek olmak isteyen olursa bana pm atabilir oradan yürütebiliriz bu işi.
-
Güzel fikir ama tahminim pek cok evde scanner yok, alınan pekçok pc "oyun makinasi" seklinde düşünüldügünden. Bundan 2-3 sena kadar oncesinde pek cok video seklindeki eğitim setini, nette bulmak mümkündü. Para kraldir hesabi, varsada artik vip üyelikli sitelerdedir.