folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İçin Yeni Bir Proje Lütfen Herkes Okusun

TBT İçin Yeni Bir Proje Lütfen Herkes Okusun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar www.tahribat.info yu yayına geçirmek istiyoruz tbt ailesi olarak fakaz zamanımız kısıtlı bundan dolayı tbt de olan arkadaşların yardımına ihtiyacımız var herkes bir işe el atarsa site çabuk yayına geçer arkadaşlar.

sitenin içeriği şuan için şöyle olucak

adminler tanıtılacak
    tbt nin bilinen elemanları tanıtılacak
    özel holyonenin yaptığı proğramlar tanıtılacak
    nickler olucak ve yorumlar yapılacak.
    ircden geyik logları :)
    forumda en çok okunan konular olcak mesela dosya falan olursa paylaşım için direk çok kısa olarak ve öz açıklaması ile indirilebilecek kısacası tahribat fan gibin bişe olcak bu kısıma başka konular eklenebilirt şimdilik aklıma bunlar geldi
    ilgilenen arkadaşlar yardım edebileceğini düşünen arkadaşlar lütfen real_kurd arkadaşımızla irtibata geçsin bu konuyla real ilgilenmektedir saygılarımla.

YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR :
    abi nickinizi + msn adresinizi + yardım edebileceğiniz koyunu yazın p.tesi başlıcaz herkes bişeyi yapıcak

ben bişey bilmiyporum yardımım olmaz demeyin VisualBoy matematikçi mesela ne yardımım olur benim dedi bende zeka soruları ilizyon resimleri neyim koyarsın orada yardım edersin dedim istekli olan herkes yardım edebilir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ne gibi yardım abü? :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bunların hepsi yeni site açmadan burada da olur.Hizmetler veya bölümler bölümüne eklenebilir..Düşünce güzel olursa iyi olur..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tutacağını sanmıyorum ama hadi bakalım

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    oLabilir On Numara Bir Fikir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    dip not : yok olmaz , ne alaka , tutmaz , boşverin , buraya yapalım , başka işiniz yokmu , banane a.k diyenler lütfen yazmasın yapacak onay verecek adamlar yazsın olumsuz cevap verecek arkadaşlar yazmasın abi biz kendimiz bişeyler yapıcaz işte olmaz denilsede :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Abicm site dışına çıkarırsan tutmaz..Buradan bağlantı çakman lazım.Biliyorsundur bir harita vardı TBT nin üyeleri nerede oturduğunu işaretlesin falan dendi..Tutmadı yani o kadar uğraşa rağmen..Adminlerin desteği olmazsa senin işin zor be..Tekrar söylüyorum mantık güzel ama gel şunu bu siteye monte edelim :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne demek olmaz diyenler yazmasın ? sen eleştiriye açık olmadıktan sonra bu siteyi nası açmayı düşünüyosun ?

söyleyeyim kardeşim hayır yeni bir site açmaya gerek yok müridlerin hepsi burda toplanıyor dediğin şeyler bu site altında alt başlık olarak kullanılabilir

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    adminlerin haberi var ayrıca eskiden sözlük vardı tutmaz dendi ama baya tutu ayrıca bu siteye monte edersek olmaz neden derseniz burası ile orası farklı bişey ayrıca bir sürü kod uğraş dur holyone hocama iş çıkarmayalım şimdi basit tanıtım geyik amaçlı bişey olcak sadece

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şimdi olay proje aşamasında. bize sağlam bir kaç tane webcoder lazım. uzun süredir asp kasmadığım için acayip köreldim. ama arkadaşlarla birlikte herhalde küçük işlerde yardım ederim. olaya bir proje olarak bakıyorum, bakmak istiyorum çünki temiz iş çıkmalı.

site de tahribat üyelerinin teker teker infolaarı olacak. izinleri olursa fotoları olacak. izinleri dahilinde kişisel bilgiler verilecek. yane mesela eleman hiç istemezse sitede ismi dahi geçmiyecek :) sora altına her üye yorum yazabilecek o kişi hakkında. irc de ve forumda geçen dashaq diye tabir ettiğimiz konular arşivlenecek. işte şeyhin programları felan yayınlacak. böyle çok hit alan güzel topicler arşivlenecek tbtden. böyle bir fun sitesi düşünüyoruz aşkım buzulla

domain uzun süredir buzulda. kendisi işlerinden dolayı bakamıyacak olaya. işte güzel bir ekip kurup yapacaz sitemizi paşalar gibi. umarım tahribat.com yönetimi ve bilakis şeyhimiz düstur verir :):)

not: sözlük açmayı planlıyorduk fakat bu daha güzel bir fikir. info domain olmasından doalyı :)

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ayrıca tutmaz diyenlere,

MitNickKevin kardeşim tahribat.biz 'de bir sözlük açtı yönetiminde yardım ettiğim. o site bir haftada çok manyaq hit yaptı ve hemen hemen tüm adminler uruyodu. bişiler yazıyodu arasıra. çok güzel bir ortam olmuştu evet sözlük özentisi dendi ama tbt kokan bir sözlüktü ve farkı da buydu. eleştirilere açığız :) buzul bi saçmalama a.q. :D

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 5462 Toplam Mesaj: 55