TBT İstanbul- Paintball Bulu$Masi (04.05.2008) {Canlı Counterstrike}
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
$imdi halısaha maçına gidiorum gelince alayınızı editlicem :B
bi de maç organize etsek tam süper olur .d -
Demodor bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hiç oynamadım bilmiyorum o yüzden Dkn dediği gibi malesef gelemiycem
ileride uçurtma yarışı olur umarım.
:DDDDD
-----------------------------edit:
gelmek isterim lakin işin yolunu yordamını bilmem kaç saat sürer kararsızım ayrıca 20 ytl çok :(
-
şerefsizlere bak bana sormadan adımı yazmışlar :|
-
arkadaşlar ben büyük bi ihtimal gelemeyecem. durumlar pek müsait değil. size iyi eğlenceler.
-
Wurucam lan alayınızı:D
-
DioNYsoS bunu yazdı:
Wurucam lan alayınızı:D
vurucu tim biziz :DDDD -
hojam gelmesne bn gelrm ama işte şansa baq ki tamda o gün akraba ewlenio nieyse anlamıom :( saat kçta we yer bllli olursa belqi geleblrm eer bna uzak kalmassa yani anadolu tarafnda we bras daa erkn saatlerde...açıklama beqliorm sizden..saygılarmla..
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
şerefsizlere bak bana sormadan adımı yazmışlar :|
-----------------------------En azından yazmışlar :)
-
sarı bende gelebilirim sen yaz duruma göre sana haber vercem .
çok pis atıcıyımdır. zamanında benim boncuklu tüfekle az kedi kuş vurmadım .
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------eğed ba$lıktanda anla$ılacağı üzere herbi$eyleri yaptık bir paintball kalmı$tı onuda yapacaz :F 2007 ninn eylül-ekim-kasım ayında yaptıımız bir bulu$mada underzero abimiz yapalm halledelim o işi fln demişti :F ses çıkmadı ondan :D neyse herkesleri beklioruz :D yapmadıımız aktivite kalmıcak :B
Durmak yok bulu$maya dewam :F
a$$adaki postu enise bırakırm listeydi rsmdi bilgiydi herbişeyi o kascak yinea canm yardımcım benim :F
-----------------------------boyle olmuore insanların canı çekiyor gelemiyor ve gelemiyolra sora uzuluyorlar ve isyan ediyorlar, huzurları kaçıyor kendilerini kotu seylere sevk ediyorlar
her bulşma arasına 45 gün konulmasını talep ediyorum .l