TBT İstanbul- Paintball Bulu$Masi (04.05.2008) {Canlı Counterstrike}
-
abi oha 40 ytl çüş :D cok para :D
bulu$maya gelirimde paintball a girmem 40 a cıkarsa :D
yada söle bişi yapabiliriz :D siz onlarla oynayın ben bitane kurusıkı getireyim :D xD
-
benide yazın :|
bu sefer gelebilitem çok yüksek :)
-
ülen gelin şu tarihi 11 mayısa alın yaff :S ben o tarihte istanbulda olacam ilk defa bi amkışmaya katılcaktık belki kısmet diilmiş :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------abi oha 40 ytl çüş :D cok para :D
yada söle bişi yapabiliriz :D siz onlarla oynayın ben bitane kurusıkı getireyim :D xD
-----------------------------
ilk defa bu adama katılıyorum hem de tamamen :| 40 tl olursa izlerim ben güzelce kenardan sizi :C -
Zokoro bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------abi oha 40 ytl çüş :D cok para :D
ilk defa bu adama katılıyorum hem de tamamen :| 40 tl olursa izlerim ben güzelce kenardan sizi :C
40 ohaa efendim ohaa bu da bütçe yani .d -
yani 40 cok fazla :S
bide kapişi görmek için acaba 11 indemi yapsak ? :S karıstırmak gibi olmasın ama :D
-
Hiç Paintball oynamadım, açıkcası counterstrike'de oynamadım, hakem olabilirim ama :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------yani 40 cok fazla :S
bide kapişi görmek için acaba 11 indemi yapsak ? :S karıstırmak gibi olmasın ama :D
öncelikle 40 ytl cok ne yazıkki bende izlerim..diğer bir konu ise 11 mayıs olabliir. :| hatta baya bir güzel olur..esat abiyide görmüş oluruk :| öz abim gibidir :| -
HeadBanger bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------yani 40 cok fazla :S
öncelikle 40 ytl cok ne yazıkki bende izlerim..diğer bir konu ise 11 mayıs olabliir. :| hatta baya bir güzel olur..esat abiyide görmüş oluruk :| öz abim gibidir :|
-----------------------------esat abine turattırırım senin :D
yeriim öz abini :D
-
Aranızda gerçek silahla gelen olmasın :))
veya rakip siteler pompalıyla basmasınlar Jungle ı ,
ücreti de göz önünde alırsak herkes basit bir kuruskık tabanca alsın , kafayada bir tane motor kaskı , Üsküdar korusunda beleş oynayalım :))
2. paintball buluşması bedavaya gelir ,