TBT İstanbul 10/11 Eylül Buluşması Hazırlığı
-
selam hocalar,
son buluşmada(28 ağustos) bikaç arkadaş arayı cok açmayalım demişti.
zaten son buluşma kimseye yetmemiştir heralde. başta bana yetmedi :P ben bi mylitta, mutreft, spybreak, kaygusuz, txt ile konuşabildim doğru dürüst :)
o yüzden cebitten önce son bi kez daha buluşalım dedik(bikaç buluşma müdavimlerinin ittifakıyla :D).
fakat bikaç seçeneğimiz var. o yüzden bu hazırlık konusunu açtım.
hızlıca seçelim hazırlığıma başlayayım ben.
A. (Büyük-)adaya gitmek. seçmeli olarak +mangal +yüzme +bisiklet +piknik
B. 2. Paintball buluşması. benim halihazırda planım var mekan filan seçtim. fakat pb minimum malıyeti 35TL. +yemek de yeriz tabi.
C. Beşiktaş da güzel bi restoran var. orda yemek yiyip taksimdeki sadabad cafe(son gittiğimiz cafe)ye gidip nargile, tavla, çay, soda vs. takılmak
ve şöle bişi de var. buluşmayı pazar değilde cumartesi yapsak kimler gelemez?
cumartesi herkes uygunsa cumartesi buluşalım. ertesi gün de tatil olacağı için müritler rahat rahat takılır.
esen kalın
saygılarımla, ali kaan
-
aldım
-
adaya gidince bacaklarımız kopuyo bisikletten ama paintball sanki herkes gelemez gibime geldi öğrencimiz çok çünkü :/
-
hafta sonu ise ben varim
not: kirik kolum ile :)
-
adada mangal veya bisiklet olabilir, ama adada yüzmek pek güzel değil, su kirli ve taşlardan yürüyemiyosun
-
cumartesi olursa bana hepsi uyar. pazar akşamı biraz sıkıntı oluyor haliyle sonraki gün iş olunca uyku problemi yaşıyorum.
-
her türlü varım gibi taksim sadabad hariç a ve b iyidir :)
-
rezillği diye okudum :D
12 eylülde istanbuldayım :) muhtemelen 1 gün önce geleceğim ama buluşmaya felan katılamayacam sorry :)
-
kayıt için gelcem 6 7 si ordaydım ama tabi haftaiçine denk geliyor :)
-
benim fikrim şu ki 1 ay sonrasına cebit var bence herkes kendini cebite saklamalı ama karar verilmiş yinede sizin elinizde saygılar ayrıca gelemiyorum sebep şu ki param yok ve 10 11 eylül de çok yoğun bir güne giricem kusura bakmayın iyi eğlenceler
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------
hafta sonu ise ben varim
not: kirik kolum ile :)
-----------------------------Koluna ne oldu yahu ?!