TBT İstanbul 10/11 Eylül Buluşması Hazırlığı
-
kanka geçen gelemedim biliyosun durumları ama bu zamanlama da çok ters açık öğretim sınavı var.:)
-
belkim gelirik
-
valla paintball olabiler adaya gelemem ama sadabad da olabiler. söz vermiyim ama 2snden birisi olursa gelmeye çalışırım (:
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
rezillği diye okudum :D
12 eylülde istanbuldayım :) muhtemelen 1 gün önce geleceğim ama buluşmaya felan katılamayacam sorry :)
-----------------------------11 Eylül de Fenerbahçe maçına mı gidiyon leym yoksa bende ordayım 11 eylülde maç için, 1 gün kalıp geri dönücez...
-----------------------------ne feneri ne maçı ya :) başkanı olmayan takımın maçına gidilirmi
hem beşiktaşlıyım- başka bir iş var
-
cumartesi öğleden sonra boşum pazar günü tam gün herşeye varım =))
-
rakkoc bunu yazdı:
hafta sonu ise ben varim
not: kirik kolum ile :)
-----------------------------g.olsun koluna noldu ?
ben oyumu ada için kullaniyorum...
-
ali organizasyonu yap bnim için farketmez her şekilde gelirim yaz bni
-
Eğer içinizden birini tanıyor olsaydım bende.... :|||||||||||||||||||||||||||||||||| Gözlerim doldu yazarken
-
hee biz sani birbirimizi çok tanıyoduk orda tanıştık olm gel ilk ben senle tanışcam merak etme :D
-
1-618-GR bunu yazdı:
Eğer içinizden birini tanıyor olsaydım bende.... :|||||||||||||||||||||||||||||||||| Gözlerim doldu yazarken
-----------------------------ben geçen buluşmadan taksim metro çıkışında 20 dakika bekledim tam karşımda 20 25 kişilik bir grup vardı gittim selam verdim tanıştım =))