TBT İstanbul Paintball Buluşması
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
@IRET
off süpermiş lan bu :D suphanallah ibretlik oyun hocam :D
-----------------------------aşağıdaki gibi ufak kazalar olabildiği için insanımız tırsıyor airsofttan, 400rpm lik oyuncakların yaptığı şeyler bunlar, ufak tefek sıyrıklar bırakabiliyor ama kesinlikle paintball gibi değil. acı kesinlikle gerçek xD vurdum dediğin adam vurulmadım diyemez morartması garanti :D

-
@IRET
hocam 400 fps de çeneye gelince deliyor mu yav :|
oyun senaryoları
1. Çift Bayrak: Dünyada en çok oynanan, klasik paintball oyunudur. Takimlar oyun alanının iki ucunda bulunan istasyonlardan başlarlar. Amaç karşı takımın istasyonunda bulunan bayrağı alıp önceden belirlenmiş noktaya getirmektir.
2. Tek Bayrak: Takımlardan birinin bayrağı koruduğu, diğerinin ise ele geçirmeye çalistığı bayrak oyunudur.
3. Bayrağı Kap: İki takım alanın iki ucundaki istasyonlardan oyuna başlarken ortadaki bir noktada duran bayrağı almaya ve karşı takımın istasyonuna ulaşmaya calışmaktadırlar.
4. Başkanı Koru: Oyunculardan biri veya isteğe bağli olarak bir hakem ya da seyirci; "başkan" seçilir. Takımlardan biri "Başkan'ın Adamları" yani korumalarını oluştururken, diğer takım "Saldırganlar" rolünü üstlenmektedir. Senaryonun hedefi başkanı belli bir sürede ana istasyondan çıkartıp, hedef istasyona ulaştırmaktır.
5. Rehine Operasyonu: Bu senaryoda da yine bir oyuncu veya isteğe bağlı olarak bir hakem ya da seyirci; "Rehine" olmakta ve "Hakim Tepe"de "Saldırganlar"ın elinde rehin tutulmaktadır.
"Kurtarıcılar"ın görevi ise verilen süre dolmadan rehineyi "sağlam olarak" kurtarmaktır.
6. Son Adam: Bu oyunda herkes tektir. Süre kısıtlaması yoktur. Elenmeden kalan son oyuncu kazanır. Senaryonun en ilginç yönü "Geçici Anlaşmalar" kuralıdır. Bu kural gereği oyuncular kendi aralarında diğer oyuncuları eleyinceye kadar birlikte calışmak için geçici olarak anlaşabilirler. Fakat bu anlaşmalara sadık kalmak zorunda değildirler!
7. Buddy: "Son Adam" senaryosuna benzer, ancak bu senaryoda 2 kişilik timler söz konusudur ve geçici anlaşma yapma imkanı yoktur. Elenmeden kalan son tim oyunu kazanır.
8. İki Takım Girer; Bir Takım Çıkar: Aslinda klasik bir speedball, Combat senaryosu olan oyunun kuralları basittir; oyun alanına 2 takım girer; kalan kazanir!
9. Tavşan Kaç: Oyunculardan biri "Tavşan" olur; diğer oyuncular ise "Avcı".
10. Firar: Karşı takımın bir oyuncusu 'Kaçak' olur, diğer takım ise 'Gardiyanlar'
11. Terminator: Oyunculardan biri Terminator olur ve yoketmeye başlar; durdurmanın tek yolu vardır; elinden vurmak... -
SyspioniC bunu yazdı:
@IRET
hocam 400 fps de çeneye gelince deliyor mu yav :|
yüzüne 13 metreden yakın mermi yemeyeceksin, airsoft'un en güzel kısımlarından biri skorlu oynayabilmek yani vurdum kabul olayı var, aynı adamı skorlu oyunda 8 - 9 kere vurabilirsin, counter strike gibi :) bir istasyon geriye dönüp devam eder eleman yada yeni bir siper bulur 40 sn içinde. gerçekçi senaryolar güzeldir fakat vurulan adam çabuk sıkılıyor, maksat eğlenceyse alanı daire şeklinde tutup skorlu takılmak, hakemi de dışarıdan tutmak en güzeli.
-
beyler birde şu var ama ne derecede eğlenceli olur bilmem ?
bayaa bir kaliteli abi :| bir denemek lazım mıdır ?
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------bunu biliyordum hocam ama bence saçma sonuçta o merminin gidişi, acısı felan daha zevkli :D
-
XpertVision bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------bunu biliyordum hocam ama bence saçma sonuçta o merminin gidişi, acısı felan daha zevkli :D
-----------------------------:D tm hocam hangisi eğlenceliyse onda takılırız ya :|
ee Kartaldan gelen var mı ?
-
@angel
hocam onla zevkli olmaz bence. ışıklarla olacak iş değil :F
kartaldan gelecek yok hocam sanırım. sen yürüyerek gelirsin :D
-
bu yer tam olarak nerde @syspionic (ali idi sanırım? ) ben maltepeden gidicem üşengeç insanımdır tekrar kadıköy yapıp binemem direk maltepeden giderim :D sıkıntıya düşebilirim özelden telefon no'nu atarmısın?
-
@sys
:F istanbulu bilmiim ben :|
direk kadıköy gelirim orada buluşulucak demi ?
-
satış yapanın amua gorum ha:D parayı denkleştircem die sigara içmiom kaç gündür (=