TBT Kisa Fragman (3D Animation)
-
Evet arkadaslar 2 gunluk bir calismadan ve 23 saatlik bir renderden sonra Tahribat icin hazirladigim 3D Animasyon videosunu sizlerle paylasmak istedim. Umarim begenirsiniz...
Herkese hayirli olsun :D
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=0Lr_nZtWFx0
-
eline sağlık hocam deişik olmuş (:
-
eline sağlık hocam emek vermişssin
sen tahribatsın büyük düşün
-
yapım güzel ama ortam keşke biraz daha değişik olsaydı pc teması olsaydı keşke miyano alakasız kaldı
-
Logo biraz daha belli olsa daha güzel olurdu zannımca
-
Gerçekten emek veriLdiği beLLi oLuo,güzeL bi çaLışma oLmuş hocam da bi 10 saniye daha uzun oLsaymış daha güzeL oLurmuş,normaLin aLtında kısa geLdi biraz..
-
ellerine sağlık hocam güzel çalışma. kendi reklamını videoda kullanmasaydın daha kurumsal :D olrdu
-
cinema 4d ilemi yaptın
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçekten emek veriLdiği beLLi oLuo,güzeL bi çaLışma oLmuş hocam da bi 10 saniye daha uzun oLsaymış daha güzeL oLurmuş,normaLin aLtında kısa geLdi biraz..
hocam uzaticam. sadece pazar gunleri ugrasabiliyorum. cok acayip yogunum. firsat buldukca gelistirecem... -
hocam müzik samanyolu müziklerine benzemiş :D + slogan renk ve font olarak altta çok alakasız kalmış gibi :/ ellerine sağlık bu arada güzel olmuş :)
-
Fikret bunu yazdı:
hocam müzik samanyolu müziklerine benzemiş :D + slogan renk ve font olarak altta çok alakasız kalmış gibi :/ ellerine sağlık bu arada güzel olmuş :)
Muzik TimeShift oyununun Trailer muziginden alindi. Yzilari Premiere proden yaptim. bu atrz seylerde biraz aceleciyimdir... ancak onumuzdeki pazar gunu ugrasabilirim. yapmisken birseyler gosteriyim dedim ;)
Toplam Hit: 5982 Toplam Mesaj: 48