TBT Kisa Fragman (3D Animation)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------hocam darılmada aytek ikonu dışında tahribata dair bişey bulamadım ben zank diye tahribat.com falan inerdi bi yerden belki ben anlamam ama Dalımızı kesenin ağacını kökten sökerizden sonra bi tahribat.com olmalıydı shaban-interactive.com tanıtım filmi gibi olmuş gibi geldi bana..
edit: çok mu acımasızım yav :| eline sağlık yinede..
-----------------------------Evet güzel ama tahribata ait ögeler daha fazla olsaydı daha iyi olurmuş.. Arkadaş eleştrileri göz önüne alıp yeni bir çalışmayla karşımıza geçer umarım ....
-
Ellerine sağlık hocam.Biraz farklı geldi
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------hocam darılmada aytek ikonu dışında tahribata dair bişey bulamadım ben zank diye tahribat.com falan inerdi bi yerden belki ben anlamam ama Dalımızı kesenin ağacını kökten sökerizden sonra bi tahribat.com olmalıydı shaban-interactive.com tanıtım filmi gibi olmuş gibi geldi bana..
edit: çok mu acımasızım yav :| eline sağlık yinede..
-----------------------------
arkadasim. Tahribat.com yazisini 3D yazicam diye belirtmistim postlarda. oyuzden boyle birakt. gelistirince gorursunuz... -
britcet çok güzel olmuş:) eline sağlık
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
arkadasim. Tahribat.com yazisini 3D yazicam diye belirtmistim postlarda. oyuzden boyle birakt. gelistirince gorursunuz...
-----------------------------bilader eleştiriye açık değilmisin acep stres yapmana gerek yok ki.. 23 saat diyosun her bişeyinitam yapıp sunsaydın az vakit harcamamışsın başında.. sana bi gıcıklığım yok yani ben gördüğümü söyledim yazı koyuncada beyenirsek güzel olmuş deriz alınacak bişey yok yani ;) bize sunduğun şekliyle durum bu..
edit: animasyondan senin kadar anlamadığımızı da hesaba katyorumları okurken ;)
-
güzel olmuş ama ışık ve renk ayarlarına biraz daha dikkat ;)
editx: 4:3 değilde 16:9 yaparsan daha cool olur XD
-
sağ kapıdan gelen parıltı cok pürüzleştirmiş o kısmı [kapının sol tahtası ] ama süper olmuş 26 saniye için 23 saat beklediysen emeğe saygı.
-
ağızımıza bir parmak bal çalışon sonra hiç unutuluyo a.q :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ağızımıza bir parmak bal çalışon sonra hiç unutuluyo a.q :)
:D dai yogunum yha. pazar gunu eksikleri tamamliycam. Renk ayarlarim. monatj ve Effektlari yeniden duzenliycem. modelle ilgili bisey yapamiycam cunku renderi bri omur :D -
Çok sağlam olmuş
23 saat biraz fazla değilmi bunun renderi için? senin PC nedir hoca?
dosya boyutu cok buyuk deilse gonder ben render edim 2 saatte bitirrim=)