Tbt Nin Diğer Forumlardan Farkı! - Seviyorum "A.Q!"
-
arkadaşlar belki şimdiye kadar bu şekilde 968646 tane konu açıldı ama, aşağıda yazdığım olayı yaşadığımda daha da bi anladım tahribatın farkını..
link vermeyeceğim,konuya giriyorum, online bi oyun var, belli bi yere gelince ordaki kahin sana mail atıyo, başka bi forum sitesinde de bu durumu tartışıyolar mail gelmedi falan, üyelerden birinin yaptığı yorum;
"hadi olum kahin yolla su maili
adamı hasta etme
matrix misin nesin"
adminin uyarısı:
"Üslubunuza biraz dikkat ediniz.
NOT: Bu bir uyarıdır tekrar edilmeyecektir"amk bu ne böle :D tahribatta "a.q!" içeren başlık açabiliyoruz, ne özgür ne sıcak bi ortamdır bu..
bizde yazsa aynı şeyi bi mürid, adminin cevap,
"vay a.q dumun evladı niye yollamıyo lan?" olurdu :D
seviyorum hepinizi :)
-
o kahinin ta amına qoim yollamadı bana maili "Tariqat Of Tahribat" seviyorum Burayı =O)
-
bir ara amk ve bilimum küfürler yasaklanmıştı diye hatırlıyorum :\
-
abazalar abarttıysa olmuş olabilir ama normalde serbest :) ve burayı sevdiren 1 milyon özellikten biri :)
-
Adaletin olduğu yerde eşitlik, eşitliğin olduğu yerde sevgi olur...
-
Bir de ne kadar komik olursa olsun esprilere ":)" şeklinde sevimli gülümseme atan kendini beğenmiş adminler yok : D
-
Mesela ben AntiOksidan'a hoca senin amk desem banlanmam ve AntiOksidan bana kırılmaz :). İşte ben bunu seviyorum :D
-
O kahinin bende aq :) www.gyzem.com da 31. levele gelince çıkıyor.En son oraya kadar yapmışlar oyunu milleti bekletiyorlar bahaneyle.Birde daha kimse bitirmeyi başaramadı falan yazmışlar anasayfaya.TBT konusuna gelirsek alıştık artık bu ortama.Başka forumlara gidince atılıyoruz :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Mesela ben AntiOksidan'a hoca senin amk desem banlanmam ve AntiOksidan bana kırılmaz :). İşte ben bunu seviyorum :D
İpne çaktırmadan sövüyo :D -
Seviyom lan seni :)
-
FireX bunu yazdı:
O kahinin bende aq :) www.gyzem.com da 31. levele gelince çıkıyor.En son oraya kadar yapmışlar oyunu milleti bekletiyorlar bahaneyle.Birde daha kimse bitirmeyi başaramadı falan yazmışlar anasayfaya.TBT konusuna gelirsek alıştık artık bu ortama.Başka forumlara gidince atılıyoruz :)
-----------------------------yaff 45 . lvl a gelmiş biri war yaff sölüo garip garip şekiller felan ne kadar doru sölüo bilmeom beklicez artık kahin piçini