Tbt Nin Diğer Forumlardan Farkı! - Seviyorum "A.Q!"
-
Ben de seviyom abü ama ayrı dünyaların insanlarıyız :D
Rep mep şeklinden iğremç uygulamalar,üye olmadan linkleri göremezsiniz gibi saçma sapan şeyler,görüntüyü bozacak reklamlar,janjanlı temalar,karanlık kırmızı siyah temalar,bannerda 1 ler ve o lar olmadığı için +2039 sebep
-
anti dün sen le bi link aradık bilion demi "lütfen linkleri görebilmek için üye olun lan nese sustum
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------
O kahinin bende aq :) www.gyzem.com da 31. levele gelince çıkıyor.En son oraya kadar yapmışlar oyunu milleti bekletiyorlar bahaneyle.Birde daha kimse bitirmeyi başaramadı falan yazmışlar anasayfaya.TBT konusuna gelirsek alıştık artık bu ortama.Başka forumlara gidince atılıyoruz :)
-----------------------------yaff 45 . lvl a gelmiş biri war yaff sölüo garip garip şekiller felan ne kadar doru sölüo bilmeom beklicez artık kahin piçini
-----------------------------
Donanimhaberde görmüşsün belliki.Ondan başka oraya geldiğini söyleyen yok.Yalan söylediği belli.Eskiden 20. leveldede aynısını yapıyormuş.Siteyi yarım açmışlar.Yaptıkça devamını getiriyorlar.Olmadı böyle yok sabırmış,kahinmiş ayak yapıyorlar :) Siteyi vereceklerinede hiç inanmıyorum.Birine verdik diye yalan haber atarlar :) -
bencede kimseye vermezler yani ben olsam vermem =O)
-
Bir ara abarttilardi kufuru renede yasak getirdiydi yalniz yasakta bile ,bundan sonra a.q demek yasak amk...gibi ibareler mevcuttu :)
-
buranın şeyhi var diğerlerinin yok:)
-
Rep ne demektir?
-
lütfen konu başlığını daha duyarlı ve ahlaki değerlere uyan bi uslubla yazarmısınız.
bidahaki sefere üyeliğiniz riske girebilir...
saygılar.....
( forum kuralları için falan filan :d )
-
milletin imzasında dana gözü kadar resimler olmaması +
forumun sade tutulması yani mesela "oyun genel , pc oyunları , ps -ps2 .., chets -hile " gibi saçmalıklar yok bizde +
" vukaatlar " gibi bi blöümü başka hiç bi formda görmedim orjinal fikirler :D +
amk say say bitmezki :) -
tahribatın ortamını hiç bir forumda bulamazsınız.. anca arkadaş ortamında bulursunuz :p