folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yarın sabah 8,5 'ta mersine yola çıkıyorum a4techin evine doru. Yerimi ayırttım. TorNaViDa, a4tech kesin olarak gelecek. Biliyorum daha öncede buluşma dendi ama fos çıktı Adana için. Ama bu sefer gelen gelsin gelmeyende isim neyim yazdırmasın. sanırım aforizma 'da gelecek. ReaL_KurD ortamda varsa geyiq ve dashaq hat safhadadır bunu bilesiniz :) ona göre yane kaçmaz bu olay. gezeceğimiz yerleri gelince tornavida yazacak. ertesi gün yani cumartesi günü benle a4tech trenle gelecez adanaya. gelecekler ismini felan filan yazdırsın. fazla da teşkele yaratmayın hadi bakam :D

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Aforizma çarşamba günü dönüyordu sanırım Adana'ya, o biliyordur gezilecek yerleri. Bana bakmayın ben bilmiyorum Adana'yı :PP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Ne o La Kurdo Bizi Cekemedin A.g Hemen Adaad Buluscaz Yazdın Olm Az Deilsin Sen A.k

Nese Kurdom Bulus A.k Öptüm Sizi

To Be Or Not To Be
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Yarın aksam mersine gidecegim , önceden haberim olsaydi ayarlardim

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bildiğim kadarıyla compu falanda adanada. baya bi kişi gelir tahminimce. geçen seferki gibi olmaz. keşke bende o taraflarda olsam. takılırdık, bnm bulunduğum ortamlardada daşşah hat safhadadır :)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ALLAH'tan kürdo dedik mgizli tutalım şu işi :(

hem ayın 20 demiştik nerden çıktı birden bu mersin sewgisi ben yarın 11 gibi adanadayım :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    olm mal insan sen bana tarih felan demedin ki. ben yarın mersindeyim. pazar günü de dönecem. buluşma istersen yarın olsun istersen eveli gün :D hiç yoktan ben a4techle takılırım 2 gün belki compüyü görürüm. ama ayarlarsan güzel olur

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Olm be ne dedim gecen bir elemanla konustum 21-22 si gibi olsa iyi olur gelirim dedim...kurdo gelecek yarin aksam anca burda olur ziksen ben gelemem artik :)...Siz son duruma gore forma yazin su saatte adanada surada bulusuyoruz diye ona gore ....vutkubay ile kuytul muridede haber verin onlarda gelir...yalniz kalmayin amk..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    yol'da 46 plaka transit görürseniz el sallayin dururum ben :D

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Compüyü göremezsiniz. Dediğine göre cuma veya cumartesi günü niğdeye gidiyor. Gitmese bile bir şey yapar ekerdi zaten, ben çok çektim ondan :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    gelirim ben de.Bu sefer ciddiye alınır inşallah :)
    compü gelsin,ama yoksa trip yaparım :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5766 Toplam Mesaj: 47