TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]
-
yarın sabah 8,5 'ta mersine yola çıkıyorum a4techin evine doru. Yerimi ayırttım. TorNaViDa, a4tech kesin olarak gelecek. Biliyorum daha öncede buluşma dendi ama fos çıktı Adana için. Ama bu sefer gelen gelsin gelmeyende isim neyim yazdırmasın. sanırım aforizma 'da gelecek. ReaL_KurD ortamda varsa geyiq ve dashaq hat safhadadır bunu bilesiniz :) ona göre yane kaçmaz bu olay. gezeceğimiz yerleri gelince tornavida yazacak. ertesi gün yani cumartesi günü benle a4tech trenle gelecez adanaya. gelecekler ismini felan filan yazdırsın. fazla da teşkele yaratmayın hadi bakam :D
-
Aforizma çarşamba günü dönüyordu sanırım Adana'ya, o biliyordur gezilecek yerleri. Bana bakmayın ben bilmiyorum Adana'yı :PP
-
Ne o La Kurdo Bizi Cekemedin A.g Hemen Adaad Buluscaz Yazdın Olm Az Deilsin Sen A.k
Nese Kurdom Bulus A.k Öptüm Sizi -
Yarın aksam mersine gidecegim , önceden haberim olsaydi ayarlardim
-
bildiğim kadarıyla compu falanda adanada. baya bi kişi gelir tahminimce. geçen seferki gibi olmaz. keşke bende o taraflarda olsam. takılırdık, bnm bulunduğum ortamlardada daşşah hat safhadadır :)
-
ALLAH'tan kürdo dedik mgizli tutalım şu işi :(
hem ayın 20 demiştik nerden çıktı birden bu mersin sewgisi ben yarın 11 gibi adanadayım :) -
olm mal insan sen bana tarih felan demedin ki. ben yarın mersindeyim. pazar günü de dönecem. buluşma istersen yarın olsun istersen eveli gün :D hiç yoktan ben a4techle takılırım 2 gün belki compüyü görürüm. ama ayarlarsan güzel olur
-
Olm be ne dedim gecen bir elemanla konustum 21-22 si gibi olsa iyi olur gelirim dedim...kurdo gelecek yarin aksam anca burda olur ziksen ben gelemem artik :)...Siz son duruma gore forma yazin su saatte adanada surada bulusuyoruz diye ona gore ....vutkubay ile kuytul muridede haber verin onlarda gelir...yalniz kalmayin amk..
-
yol'da 46 plaka transit görürseniz el sallayin dururum ben :D
-
Compüyü göremezsiniz. Dediğine göre cuma veya cumartesi günü niğdeye gidiyor. Gitmese bile bir şey yapar ekerdi zaten, ben çok çektim ondan :)
-
gelirim ben de.Bu sefer ciddiye alınır inşallah :)
compü gelsin,ama yoksa trip yaparım :D
Toplam Hit: 5766 Toplam Mesaj: 47