folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    a.k neco ztn hngi ilde buLşma olursa gelcem dio :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bende gelmek isterdim bi türlü reali göremedim ha mardine gidecem gidecem dedim ama gidemedim(birazda ondan kaynaklanıyor)
    a4 ve aforizma abim şeker gibi insanlar degerini bilin len:D:D ayrıca ben ayın 21i gibi gelebilirim ama kısmet baktınız burdan direk ankara sonra izmir yaparım belli olmaz:D A4 gördü bizimkileri bizimkilerin işi belli olmuyor :D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Ben gencleri saat 9 30 da alacam istasyondan...BU arada gelecek olan gencler saat 10 da Kazım Bufede Olun ...Gec Kalmayın Siterimmm...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    kazım bufenın oraya gitmişsenız boswerın simitciyi gidin kazım bufeden bidene yengen yiyinbide yanına vişne suyu alın cok hos gidio bu 2 si doymassanız bidaa yiyin ne simit yiyeceksınız

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    gezdircekler artık :D bi gün sizde mardine gelirseniz bende sizi gezdirtirim (gelmiceklerini biliom ondan idom :P )

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    saat 10 da bufedeyim :) siz gelene hatta carsidayim siz gelene kadar 2-3 tikky e satasim ben :)...hacilar bakin gidecektim dun erteledim bugun gidecem vaktim yok fazla oyle a4 bol bol bana kufur edecek bende size :)...neyse kazim bufenin orada olurum az sonra...9:30 da istasyona inecekseniz istasyona gitsemde olur suan...evde olmadigim icin nete girmedim onun icin yazdiklarinizi gec okudum...kurdo gelde sana burada firinda is buldum bizim arkadasin yaninda 2-3 gun calis :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pusto evde degilimki parca getirim sana :) evde olsam 7/24 online olurum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ekip bulust5uk cafede oturuyoruz...real simdi gelmeyen tornaya kufur basacak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şu anda aforizmanın laptop bende dai a4tede bi dene var compüdede. bi cafede wirelessda sevişiyoz :D a4 hala balanamadı pardusla o ayrı mesele

burdan bildirmek istediklerim şeiler;
    tornavida senin a.q.yum bizi ektiğin için

sabah pizza neyim yedik içtik sıçtık dolaştık taşak geçtik felan filan olayları öile takılıyoz şu anda resimler akşama gelicek altı kişiyiz gelenler;

aforizma
    a4tech
    computerwolf
    vutkubay
    kuytul
    ve ben.. :p

tornavida bu arada tekrar a.q. çok güzel geçiyo herşey bye

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Valla su an herkes yanımızda oturup wireless takılıyoruz. Pardus ile bağlanamadım biraz araştırmam lazım ama olsun. İlk kez bir laptop ile linux kullanıyorum ondandır :))
Toplam Hit: 5768 Toplam Mesaj: 47