TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]
-
a.k neco ztn hngi ilde buLşma olursa gelcem dio :D
-
bende gelmek isterdim bi türlü reali göremedim ha mardine gidecem gidecem dedim ama gidemedim(birazda ondan kaynaklanıyor)
a4 ve aforizma abim şeker gibi insanlar degerini bilin len:D:D ayrıca ben ayın 21i gibi gelebilirim ama kısmet baktınız burdan direk ankara sonra izmir yaparım belli olmaz:D A4 gördü bizimkileri bizimkilerin işi belli olmuyor :D:D -
Ben gencleri saat 9 30 da alacam istasyondan...BU arada gelecek olan gencler saat 10 da Kazım Bufede Olun ...Gec Kalmayın Siterimmm...
-
kazım bufenın oraya gitmişsenız boswerın simitciyi gidin kazım bufeden bidene yengen yiyinbide yanına vişne suyu alın cok hos gidio bu 2 si doymassanız bidaa yiyin ne simit yiyeceksınız
-
gezdircekler artık :D bi gün sizde mardine gelirseniz bende sizi gezdirtirim (gelmiceklerini biliom ondan idom :P )
-
saat 10 da bufedeyim :) siz gelene hatta carsidayim siz gelene kadar 2-3 tikky e satasim ben :)...hacilar bakin gidecektim dun erteledim bugun gidecem vaktim yok fazla oyle a4 bol bol bana kufur edecek bende size :)...neyse kazim bufenin orada olurum az sonra...9:30 da istasyona inecekseniz istasyona gitsemde olur suan...evde olmadigim icin nete girmedim onun icin yazdiklarinizi gec okudum...kurdo gelde sana burada firinda is buldum bizim arkadasin yaninda 2-3 gun calis :)
-
pusto evde degilimki parca getirim sana :) evde olsam 7/24 online olurum.
-
Ekip bulust5uk cafede oturuyoruz...real simdi gelmeyen tornaya kufur basacak :)
-
şu anda aforizmanın laptop bende dai a4tede bi dene var compüdede. bi cafede wirelessda sevişiyoz :D a4 hala balanamadı pardusla o ayrı mesele
burdan bildirmek istediklerim şeiler;
tornavida senin a.q.yum bizi ektiğin için
sabah pizza neyim yedik içtik sıçtık dolaştık taşak geçtik felan filan olayları öile takılıyoz şu anda resimler akşama gelicek altı kişiyiz gelenler;
aforizma
a4tech
computerwolf
vutkubay
kuytul
ve ben.. :p
tornavida bu arada tekrar a.q. çok güzel geçiyo herşey bye -
Valla su an herkes yanımızda oturup wireless takılıyoruz. Pardus ile bağlanamadım biraz araştırmam lazım ama olsun. İlk kez bir laptop ile linux kullanıyorum ondandır :))
Toplam Hit: 5768 Toplam Mesaj: 47