TBT Olarak IQ Testi Yapalım.
-
hyr neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz. kimseye demedikki senin iq 80 çıktı sen gerizekalısın veya senin 160 çıktı gel senin zekan ile programlara katılalım zekanı herkes görsünde demedik. nisbeten kendimizi deneme amaçlı bi test yapalım dedim. sonuçta bilioruz tabi bunun kişinin zekasını tam olarak ortaya çıkarmadını.
şimdi ben dedeme çözdürsem bunu biliorumki 60 falan çıkacak bu dedemin gerizekalı oldunu göstermezki. biraz bilgi birikim biraz mantık biraz dikkat sonucu çözülebilecek sorular. Ayrıntılı raporuda hangi soruları yanlış yaptımı görmek için aldım. Yani ne diye bokun içinde boncuk arıyosunuz a.q anlamadım ki
-
olm hepsine salladım 97 cıktı
-
metalkolik bunu yazdı
hyr neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz. kimseye demedikki senin iq 80 çıktı sen gerizekalısın veya senin 160 çıktı gel senin zekan ile programlara katılalım zekanı herkes görsünde demedik. nisbeten kendimizi deneme amaçlı bi test yapalım dedim. sonuçta bilioruz tabi bunun kişinin zekasını tam olarak ortaya çıkarmadını.
şimdi ben dedeme çözdürsem bunu biliorumki 60 falan çıkacak bu dedemin gerizekalı oldunu göstermezki. biraz bilgi birikim biraz mantık biraz dikkat sonucu çözülebilecek sorular. Ayrıntılı raporuda hangi soruları yanlış yaptımı görmek için aldım. Yani ne diye bokun içinde boncuk arıyosunuz a.q anlamadım ki
Yok hocam çıkmıyor işte 60 diyorum özellikle yanlış cevapladım 80 çıktı.
-
tagext bunu yazdı
olm hepsine salladım 97 cıktı
sanıyorum ki zamanda önemli hepsini sallayıp 20 dk beklemek lazım
-
torpedo_XL bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
Yok hocam çıkmıyor işte 60 diyorum özellikle yanlış cevapladım 80 çıktı.
yaa tmm a.q herne zikimse 60 ı salladım. sadece soruları cevaplamak deil süreyide göz önünde tutuyo
-
151 :)
-
bu tür testleri çok sıkıcı bulmuşumdur nasıl katlanıp bitiriyorsunuz amk
-
hay amk konuyu geç gördüm 10tl ile ilgili yapacak espri kalmamış :(
mataramasuko tarafından 24/May/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
istersen zekan çok yüksek çıksın sen ona 10 lira verdkten sonra gözümde gerizekalısın hocam ksura bakma
Edit: 145 çıktı la :P
Dentist tarafından 24/May/13 09:53 tarihinde düzenlenmiştir -
kusra bakma ama harbi malsın, şurda 10 lira kimin için ne ifade ediyo olayı buna çevirdin ozaman solim muhtemelen öğrencisin. öğrenci oldum zamanlarda yolda buldum 1 lira bile bni çok mutlu ederdi. bu yüzden 10 tl senin için sağlam mebladır belki bilemicem. ama bnim çok şükür kazancım iyi 10 tl yide hiç düşünmeden feda edebiliorum nie çünkü zaten 1 günde onun 10 katından fazlasını kazanıyorum. Anladınmı velet