Tbt Oyun İnceleme Takımı Kuruluyor
-
sa müritler uzun zamandır aklımda böyle bir proje vardı okulsal problemler yüzünde vakit bulamıyordum sonunda üniye uyum sagladık artık iş başına dedim :) destek@tahribat.com a mesaj attım dün gece gerekli izinleri aldım şimdi bir oyun inceleme ekibi kurucaz 2 yada 3 tane pc donanımları iyi arkadasa 1 tanede after effect den anlayan mürit lazım yaptıgımız video incelemerine introlar filan yapabilicek detayları aşagıda verecegim
öncelikle neden böyle birşey yapmak istiyoruz: bir çok oyun cıkıyor ve çogu oyundan haberimiz olmuyo ayrıca oyun hakkında bilgimizde oluyor ayrıca benim pc bunu çalıstırır mı bunda kasar mı gibi sorulardan da sıyrılmıs olacagız incelemeler video türü olucaktır bknz: dh deki video incelemeleri hem zevkli hemde aydınlatıcı birşey çıkıcak ortaya :)
şimdi gercekden bu işi yapmak isteyecek sonradan kıvırmayacak yarıda bırakıp gitmeyecek adam gibi ugrasıcak arkadasları bekliyoruz
ModS:......
-
Başlığı takım yap bence. Team'e ne gerek var?
-
bence güzel bir düşünce her oyun için yeni konu açılmasını önler diye düşünüyorum
-
Hocam fazla zaman almıcaksa ben katılabilirim her çeşit fps oyunu inceleyebilirim
donanım:
AMD phenom II X6 1090T
ASUS CrossHaır Formula IV
XFX HD6870HI-level 2x2 GB 1600 MHz DDR3
-
Bunun yerine en basit konu bile olsa, video anlatımlı herhangi bir ders ekleseniz hem döküman arşivimiz çoğalık hemde millet ufaktan bişi öğrenir..
tavsiyem bu yönde..
-
sistemim en son 15 yıul önceki oyunları oynayabilir herhalde ondan dolayı katılamıyorum yoksa hme after effects öğrenip hemde oyun takımına katılmaya çalışırdım
-
takımda inceleme videoları açısından olmasada mmo ları inceleyenlere dışardan destek verebilirim :D
-
Ya sansa bak bee inceleme tecrubem var ama guzel donanim yok ve
-
yeni bilgisayarım gelirse katılmayı düşünüyorum. sipariş verdim bekliyorum, gelecek sistem şu;
AMD Phenom II x4 975
Sapphire AMD Radeon HD 6870
4GB RAM
1TB Seagate HDD
kısaca böyle özetleyebilirim sanırım, iyi bi sistem geliyor yani çoğu oyunu yüksek kalitede oynayabilirim. -
intel i5 m460 cpu 2.53 ghz
4 gb ram
2 gb ekran kartı
500 gb hdd
yeterli olurmu )
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------intel i5 m460 cpu 2.53 ghz
4 gb ram
2 gb ekran kartı
500 gb hdd
yeterli olurmu )
-----------------------------olur hocam z8bp10@hotmail.com ekle oradan irtibarata geçelim