folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tbt Oyun İnceleme Takımı Kuruluyor

Tbt Oyun İnceleme Takımı Kuruluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Sistem bilgilerim profilimde yazıyor ama birde buraya koyayım. Zaman buldukça yarım etmeye çalışırım.

http://img511.imageshack.us/img511/2350/uegazi.png

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Bilgisayar: Samsung R580

İşlemci: İntel Core İ3 2.13 GHz

Ram: 4GB

Ekran Kartı: 1GB Nvidia GeForce GT 330M

O kadar iyi sayılmaz ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

http://www.bolumsonucanavari.com/

=) genede başarılarınızın devamını dilerim

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Cok duz mantık dusunuyosunuz. Bolumsonucanavarı dh tr gamer vs varken gerek yok dıyorsunuz  o zaman tbt'yede yapı acısından alternatıf mılyonlarca bılısım forumu var.Amac tbt adı altında projelere ımza atmak. Eger sızın dusundugunuz gıbı dusunulecekse zaten dunyada toplasan her konudan en fazla 3 tane olurdu hıc bır ozgun vıdeo veya makale ortaya cıkmazdı. Iyı bır takımla gayette ıyı ısler basarılabılır.

Sonucta tbt kar amacı gutmeyen bır platform.Bolumsonu canavarı merlının kazanı gıbı sıtelerden cok cok farkı var. Burası bır bılısım forumu olabılır ve bu konuda dokuman gereklı olabılır. Ama bılgısayar oyunlarınında bılısım dunyasında cok buyuk yerı oldugunu unutmayın. Burda ben hayatımda hıc bılgısayar oyunu oynamadım dıyen 1 ınsan cıkacagını sanmıyorum.

Sızde bır konu acın onculuk etsın bır arkadasımız katılım oraya daha fazla olacaktır.

Program ıcın vıdeo ders hazırlamak sadece bıldıklerını vıdeoya dokmek ve ıyı bır anlatım ıstıyor . Fakat oyunlar boyle degıldır. 1 oyun turunu ınceleyecek kısının o oyun turunun bırakın basyapıtlarını en berbat oyunlarını bıle oynaması ve anlatımı cok ıyı olması gereklıdır. 2 cod oynayan fps ıncelemesı yapamaz :) Vıdeolarda belırlı bır standart kalıp bulun ve anlatıcı olarak en fazla 2 kısı olsun. Dıger kısıler degısık platformlarda oyunu ıncelesın. Farklı farklı kısılerden farklı sıstemlerde gelen raporlara gore 1-2 kısıde bu raporları derlesın.

Eger derslerım olmasaydı seve seve katılırdım herhangı bır oyun turu ıcın. Ozellıkle mmorpg ve rpg oyunları ıcın.Daha once ofıstekı arkadaslarla bu ısı gorusmustuk domaın dahı almıstık. Sonradan vazgectık. Inceleme yapacaksanız sadece bılgısayar bılgısıne degıl cok cok fazla bır tecrubeye yada az tecrubeye sahıp 5ten 10'dan fazla kısıyede sahıp olmalısınız.

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Cok duz mantık dusunuyosunuz. Bolum sonu canavarı dh tr gamer vs o zaman tbt'yede yapı acısından alternatıf mılyonlarca bılısım forumu var.Amac hem tbt adı altında projelere ımza atmak. Eger sızın dusundugunuz gıbı dusunulecekse zaten dunyada toplasan her konudan en fazla 3 tane olurdu hıc bır ozgun vıdeo veya makale ortaya cıkmazdı. Iyı bır takımla gayette ıyı ısler basarılabılır.

Sonucta tbt kar amacı gutmeyen bır platform.Bolumsonu canavarı merlının kazanı gıbı sıtelerden cok cok farkı var. Burası bır bılısım forumu olabılır ve bu konuda dokuman gereklı olabılır. Ama bılgısayar oyunlarınında bılısım dunyasında cok buyuk yerı oldugunu unutmayın. Burda ben hayatımda hıc bılgısayar oyunu oynamadım dıyen 1 ınsan cıkacagını sanmıyorum.

Sızde bır konu acın onculuk etsın bır arkadasımız katılım oraya daha fazla olacaktır.

Program ıcın vıdeo ders hazırlamak sadece bıldıklerını vıdeoya dokmek ve ıyı bır anlatım ıstıyor . Fakat oyunlar boyle degıldır. 1 oyun turunu ınceleyecek kısının o oyun turunun bırakın basyapıtlarını en berbat oyunlarını bıle oynaması ve anlatımı cok ıyı olması gereklıdır. 2 cod oynayan fps ıncelemesı yapamaz :) Vıdeolarda belırlı bır standart kalıp bulun ve anlatıcı olarak en fazla 2 kısı olsun. Dıger kısıler degısık platformlarda oyunu ıncelesın. Farklı farklı kısılerden farklı sıstemlerde gelen raporlara gore 1-2 kısıde bu raporları derlesın.

Eger derslerım olmasaydı seve seve katılırdım herhangı bır oyun turu ıcın. Ozellıkle mmorpg ve rpg oyunları ıcın.Daha once ofıstekı arkadaslarla bu ısı gorusmustuk domaın dahı almıstık. Sonradan vazgectık. Inceleme yapacaksanız sadece bılgısayar bılgısıne degıl cok cok fazla bır tecrubeye yada az tecrubeye sahıp 5ten 10'dan fazla kısıyede sahıp olmalısınız.

-----------------------------

hocam ilk  2 paragrafdan  hiç bir şey anlamadım neyi anlatmaya calısıyorsun ki biz zaten bu takımda kar amacı gütmüyoruz forum adına yararlı şeyler yapmaya calısıyoruz forumda bir boş konunun açılmasını engellemek insanları teşvik etmek gibi amaçlarımız var renenin dedigi gibi buras bir bilişim forumu boş boş konular açıcagımıza genele hiç degilde forumda bir etkinligimiz olur senin için diyorum en basitinden forum için son zamanlarda ne yaptın ?? yada foruma girenler son zamanlarda ne yaptı gerçek oratada bilişim forumundan cıkmak üzereyken yönetim olaya el koydu sanırsam bu kadar açıklamam 3. paragrafdan itibaren cevap vereyim biz prof uz biz buyuz şuyuz cart curt demiyoruz ki zaten :D elimizden geldiginde birşeyler yapmaya calısıcagız he olur olmaz orası ayrı bir konu zaten yürümeyecegini anladıkdan sonra yapılıcak belli

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam yazdıklarımızı bastan sona yanlıs anlamıssın :)

Bunun yerıne baska konularda dokuman hazırlayın yada bolumsonucanavarı varken ne gerek var dıyen arkadaslara hıtaben yazdım. Dıgerlerıde sadece tavsıye nıtelıgındeydı elestırı degıl :) Sunu sunu yaparsanız sızın ıcın daha programlı olur anlamında dusuncelerımı yazdım. Olumlu yazdıgım herseyı olumsuz anlamıssın :D 

Benım baskalarına yardım edebılecek duzeyde bır programlama bılgım yok. Donanımcıyım ve bu konuda yardım edebıldıgım kadar etmeye calısıyorum. Bılısım alanında anladıgım 2 adet sey var oyunlar ve bılgısayar donanımları . :) Zaten senın dedıgın sekılde benım foruma orta duzeyde bıle bır yararım yok anlamında 3 gun once bende konu actım sıkı yonetım gelmeden once . Zaten ertesı gun sıkı yonetım geldı.

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3531 Toplam Mesaj: 27