folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder TBT Pazarlama Ekibi Kuruluyor ( EK Gelir İsteyenlere)

TBT Pazarlama Ekibi Kuruluyor ( EK Gelir İsteyenlere)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kert
    Kert's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Olayın kısacası şu..

Adam diyor ki, Sen bizim ismimizi tanıtana kadar iş yap adımızı duyur bizi o yörede sektöre sok, daha sonra hadi selametle..

Nası vardın bu kanıya insanların işleriyle dolayısıyla ekmekleriyle bu kadar basitce oynamak seni cok iyi acıklıyor. Basitsin.

Hayat sevince guzel
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

iyi hoş güzel .. de hocam insanlar işinde güvence istiyor gayet normal böyle laf söylemeleri. Heleki son günlerde dolandırıcılık vs vakaları arttı net üzerinden yapılan iş türü organizasyonlarda güven kaybı coğaldı.

askerliğime az kaldığından dolayı el atamıyorum :/

hayırlı olması dileği ile :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Kert bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Olayın kısacası şu..

Adam diyor ki, Sen bizim ismimizi tanıtana kadar iş yap adımızı duyur bizi o yörede sektöre sok, daha sonra hadi selametle..

Nası vardın bu kanıya insanların işleriyle dolayısıyla ekmekleriyle bu kadar basitce oynamak seni cok iyi acıklıyor. Basitsin.

Konuyla alakasız sen nasıl vardın bu kanıya??? ( İlluminati için )
    Ayrıca yönetime bilgilendirme yapmadıysan " Tbt " ismini kullanman ister istemez dikkatimizi çekiyor.
    SEN pazarlama ekibini kuruyorsun " TBT " değil...

Not: Konuya isteyen ilgi gösterir, istemeyen ilgi göstermez, ben karışmam o kısma da...Yorumlarım içerik dışı kısma ilişkindir.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Kert bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Olayın kısacası şu..

Konuyla alakasız sen nasıl vardın bu kanıya??? ( İlluminati için )
    Ayrıca yönetime bilgilendirme yapmadıysan " Tbt " ismini kullanman ister istemez dikkatimizi çekiyor.
    SEN pazarlama ekibini kuruyorsun " TBT " değil...

Not: Konuya isteyen ilgi gösterir, istemeyen ilgi göstermez, ben karışmam o kısma da...Yorumlarım içerik dışı kısma ilişkindir.

Bırak hocam cevap verdiğine değmez ya :)

Verdiği cevaplar yada kurduğu cümleler tamamen yuvarlama ve güvencesi olmayan şeyler..

her laf her söz havada..

O yüzden he tamam de geç..

inşallah güvenilirdirde biz yanılmış oluruzda başvuru yapan tbt liler kazanır tek dileğim bu..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kert
    Kert's avatar
    Erkek

Katılımı azalttır ve insanları celiskiye ve supheye iter mesajlarınız ama benim acımdan sorun degil. Gelen basvurular yeterince fazla. Hepsiyle ilgilenmeye calısıyorum. Arkadaslar ilk komisyonlarını aldıklarında buraya yazarlar ins.

Hayat sevince guzel
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kert bunu yazdı:

Katılımı azalttır ve insanları celiskiye ve supheye iter mesajlarınız ama benim acımdan sorun degil. Gelen basvurular yeterince fazla. Hepsiyle ilgilenmeye calısıyorum. Arkadaslar ilk komisyonlarını aldıklarında buraya yazarlar ins.

Bilader ne kimse senin yoluna taş koymaya çalışıyo nede başka bişi.

İNŞALLAH dediğin gibi olur bizde arkadaşlarımız adına seviniriz.

Hatta dediğin gibiyse ilerde karşı çıkanlar yada istemeyenler bile sana başvuru yapar onlarda işe başlar!

Ama şu anki görünüm itibarı ile verdiğin cevaplar itibarı ile sadece havada kalan yuvarlak cümleler ve dolandırılık imajın var.

Ama yukarda dediğim gibi İNŞALLAH şüphelerimiz vs.. gereksiz çıkar herkes kazanır bizde mutlu oluruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Kert bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

50 senelik bir firmanın bünyesinde çalışıosun diye sana güvenecek halimiz yok değil mi?

1843 de kurulmuş 167 senelik firmada çalışıyor diye postacıya güvenebilir misin?

Saptırılmış bir örnek. 50 senelik firma senin tek siparisin icin adını lekelemez ve hakkını yemez bunu da bilmiyorsun. Öyle bir firma olsa bu kadar uzun süre ayakta kalamaz. Bizi tercih etmedigin icin mutluyuz amele. Artık konuyu baltalamaktan vazgec insanlar özgür olarak kararlarını veriyorlar basvurularda bulunuyorlar zaten. Sadece suyu bulandırıyorsun ihtiyaci olan insanlarında onunu kapatıyorsun bu sekilde bulandırarak. 

bir ticaret erbabı olarak, işletme yöneticisi olarak, 25 senelik bir firmayı yöneten biri olarak belirttiğin kıstasların senden daha fazla farkındayım. öyle kanada da sekreterlik okudum. bilmemnerde risk yönetimi okudum. ciddi bir jargon kullanarak yazıyorum. x dil biliyorum, havalıyım gibi özelliklerle racon kesilmez ticarette.

5 yıldır burdayım. müridlerin çıkarlarını gözetirim. onların mağdur olmasını istemem. çünki insanlar mağdur olduğunda TBT dan dolandırıldık diyecekler. kert diye bi eleman bizi kertti demeyecekler.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

"tbt pazarlama ekibi" şeklinde lanse etmen bende de şüphe uyandırdı. sanki tbtyi arkana almaya çalışır gibi...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kert
    Kert's avatar
    Erkek

Simdilik yalnızca TBT forumunda baslattıgım bi proje oldugundan dolayı oyle yazdım. Diger sekilde düşünmedim aklım hinlige cinlige calısmaz pek. Zaten diger konuya ilgi cok oldugu icin bu konuyu actım.

TBT nin adını düşünmen cok güzel. Bende dogal olarak kendi adımı düşünüyorum. Kimse merak etmesin projelerimiz etik kurallar içerisinde devam etmektedir. Dolandırılma basınıza gelmeden sadece oyle hissediyorsunuz diye yazıp iftira atıp bosuna hak yemeyin. Yada yiyin :D siz bilirsiniz hocalar.

Katılımlar hızla devam ediyor. Hadi TBT Dev Adamlar katılın, bu bir sanal proje degildir .REEL projedir , elle tutulabilir ürünler satılmaktadir. Hava civa yoktur.

Hayat sevince guzel
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Azizim üslubun iyi hoş hatta yerli yerinde ve aşırı nazik dahada ileri prezentabl. Ama sorunda burada zaten Nezaket iyi bir savunma mekanizmasıdır bu bir ikincisi bizim atmosferimiz bu çeşit bir profesyonel ticari adabı kaldırmıyor sen işini bildiğin ve öğrendiğin şekilde ustaca yapıp buna göre bir yaklaşımda bulunuyorsun ama bu bize açıkçası hiç samimi görünmüyor. Burası TBT yani bir müridler ordusu sözkonusu tarzın bana göre buraya uygun gelmiyor ki bence bu kriz belgeli bir kriz yöneticisinden bu krizi yavaş sain ve salim çözmesini umuyorum.Çoğumuz belirli bir kurallara karşı çık modundayız ama sen bize Ticari zihniyetin en ağırından yaklaşıyorsun Benimde bu sebeplerden kanım ısınamadı ısınamıyor bu yüzden de ilgilenmek istemiyorum.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 6746 Toplam Mesaj: 51