TBT Pazarlama Ekibi Kuruluyor ( EK Gelir İsteyenlere)
-
Kert bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
ben uye oldum diyelim,
urunleri siz mi gonderiyorsunuz ?
yoksa ben parayi size gonderiyorum ve urunler yurt disinda x bir firmadan mi geliyor ?
-
satamadigimiz urunleri ne yapacagiz ?
-
urun basina nasil bir komisyon sistemi ile odeme yapacaksiniz ?
-----------------------------Urunler size gelmiyor. Siz yalnızca aracılık yapıyorsunuz. Müşteriyi firmaya yonlendiriyorsunuz ve ilişkilerin devamı sizin adınıza bizim tarafımızdan geliştiriliyor.
-----------------------------iyide oyle oldugu zaman ben ne kazanacagim,
sana musteriyi kazandirdiktan sonra ben 3-5 komisyon alacagim, sana sadece musteri kazandirdikca para alacagim yani, belki ustune birde adama sattiginiz maldan belli bir komisyon vereceksinizdir
sana musteri kazandirdiktan sonra beni es gecip bana komisyon vermemek icin direk adama satis yapilmayacagini nerden bilecegim ?
-
underzero bunu yazdı:
Kert bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
ben uye oldum diyelim,
yoksa ben parayi size gonderiyorum ve urunler yurt disinda x bir firmadan mi geliyor ?
-
-
-----------------------------Urunler size gelmiyor. Siz yalnızca aracılık yapıyorsunuz. Müşteriyi firmaya yonlendiriyorsunuz ve ilişkilerin devamı sizin adınıza bizim tarafımızdan geliştiriliyor.
sana musteriyi kazandirdiktan sonra ben 3-5 komisyon alacagim, sana sadece musteri kazandirdikca para alacagim yani, belki ustune birde adama sattiginiz maldan belli bir komisyon vereceksinizdir
sana musteri kazandirdiktan sonra beni es gecip bana komisyon vermemek icin direk adama satis yapilmayacagini nerden bilecegim ?
-----------------------------Finansman olduğu belli adamın.
-
underzero bunu yazdı:
Kert bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
ben uye oldum diyelim,
-
-
Satış olursa, fatura bedeli üzerinden komisyon verilmektedir. Hazırladıgınız raporlar dogrultusunda biz bunun takibini mumkun kılıyoruz. Maalesef ki ticaretti risk her zaman bulunmaktadir. Bize bu konuda güvenmekte sizin alacagınız risktir. Diger tespitleriniz kesinlikle dogru Musteri tedarikci firma tarafından kazanıldıktan ve satış yapıldıktan sonra fatura bedeli üzerinden komisyon verilmektedir. -
sistem de risk cok, kazanc az gibi gorunuyor.
zira ben sana yuzlerce musteri kazandirdiktan sonra benimle calismak istememe gibi bir durum olabilir
bu risk tir
komisyon oranlari belli mi peki ?
-
underzero bunu yazdı:
zira ben sana yuzlerce musteri kazandirdiktan sonra benimle calismak istememe gibi bir durum olabilir
bu risk tir
-----------------------------Olayın kısacası şu..
Adam diyor ki, Sen bizim ismimizi tanıtana kadar iş yap adımızı duyur bizi o yörede sektöre sok, daha sonra hadi selametle..
-
underzero bunu yazdı:
bu risk tir
Bize yuzlerce musteri getirirseniz kendinize ev ,araba alabilirsiniz. Cunku oto yedek parça sektorunde siparislerin miktari yüksek oluyor bunun miktarini onceki mesjlarda belirttim. Ayrıca ilk olarak oto yedek parça alanını veriyoruz ve başarı saglarsan başka ürün yelpazelerinide sana veriyoruz. Böylece sürekli basamak atlayıp, ürün yelpazeni genişletebiliyor, daha fazla pazarda boy gösterebiliyor ve daha cok komisyon alıyorsun. Sistemin tek riski kayıt otomasyonunun olmamasıdır. Bu durumda sizin bize irtibata gecilen firmaları rapor olarak tutmanız ve bu listeyi bize vermeniz . bizimse o listeden bize gelen musterilere satış yapmamız. Burdaki tek riski firmanın raporları okuyup okumama riskidir. Ayrıca firmadan firmaya satış mevcuttur yani kişilerle ugrasmıyorsunuz. -
pazarlama ekibine neden TBT adını verme ihtiyacı duydun?
Kullanıcıların, hangi sebeple olursa olsun, Tahribat.Com müritlerini hedef kitle alarak veya Tahribat.Com adını kullanarak Web Sitesi, Oyun Serverı, Tahribat.Com ismini kullarak program yazılması kesinlikle yasaktır. İsteyen istediği siteyi serverı açmakta tabiki özgürdür ama bu Tahribat.Com kullanıcılarını hedef kitle olarak alıyorsa kabul edilmeyecektir. "Birinci Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)
ayrıca hiç de sağlam bir imaj çizmiyorsun. muhtemelen arkadaşlar dolandırılıp ortada kalacaklardır.
selam ve dua ile (F)
-
Ilk olarak bu forumda actıgım icin konuyu TBT adını uygun gordum. Gerekliyse mod arkadaslar kaldırabilir bi sakıncası yok benim icin. Dolandırılmak soz konusu degildir isteyenler tedarikci firmaya çay icmeye gelebilir. Bu çeşit asılsız suclamalar ile 40-50 yıllık firmalara bilmeden iftira atmak yanlıştır.
-
50 senelik bir firmanın bünyesinde çalışıosun diye sana güvenecek halimiz yok değil mi?
1843 de kurulmuş 167 senelik firmada çalışıyor diye postacıya güvenebilir misin?
-
amele_2 bunu yazdı:
50 senelik bir firmanın bünyesinde çalışıosun diye sana güvenecek halimiz yok değil mi?
1843 de kurulmuş 167 senelik firmada çalışıyor diye postacıya güvenebilir misin?
Saptırılmış bir örnek. 50 senelik firma senin tek siparisin icin adını lekelemez ve hakkını yemez bunu da bilmiyorsun. Öyle bir firma olsa bu kadar uzun süre ayakta kalamaz. Bizi tercih etmedigin icin mutluyuz amele. Artık konuyu baltalamaktan vazgec insanlar özgür olarak kararlarını veriyorlar basvurularda bulunuyorlar zaten. Sadece suyu bulandırıyorsun ihtiyaci olan insanlarında onunu kapatıyorsun bu sekilde bulandırarak.