TBT Programcılarının Kod Yazarken Ki Ekran Görüntüleri
-
aramızda bir sürü programcı var, kod yazarken uzun süre ekrana bakıldığından bazen gözler için sıkıntı yaratabiliyor.
bundan dolayı birçok kişinin kendine özel kod renklendirme şekli vardır herkes paylaşırsa belki ihtiyacı olanlara faydası dokunur..

-
Netbeans amcamın default formatı..
Renkler hoş, yormuyo, mutluyum :P

-
genelde geceleri yazıyorum :)
odanın ışığıda kapalı olunca haliyle beyaz arkaplan çok göz yoruyor odak sorunu yaşatıyor.
o yüzden siyah arkaplan beyaz yazı çalışıyorum.
vurgularda fosforlu yeşil kırmızı ve kahverengi gibi değişiyo :)
-
kodları göremeyene kadar yazmaya devam.zaten gece yazıyorum. renk farketmiyo. ne zaman ki kod yerine olaylar insanlar saçma şeyler görüyorum o zaman uyukladığımı anlayıp yatıyorum (:
dipnot:
programcılar genelde bilirde paylaşayım dedim.
sabaha karşı 4-5-6 saatleri arası insanın hayalgücü ve yaratıcılığı maximum olur. çoğu zaman bu saatlerde sorunlar çözülür zaten. uyuyo olsanız bile bu saatlerde öyle ilginç rüyalar görürsünüz.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
kodları göremeyene kadar yazmaya devam.zaten gece yazıyorum. renk farketmiyo. ne zaman ki kod yerine olaylar insanlar saçma şeyler görüyorum o zaman uyukladığımı anlayıp yatıyorum (:
dipnot:
programcılar genelde bilirde paylaşayım dedim.
sabaha karşı 4-5-6 saatleri arası insanın hayalgücü ve yaratıcılığı maximum olur. çoğu zaman bu saatlerde sorunlar çözülür zaten. uyuyo olsanız bile bu saatlerde öyle ilginç rüyalar görürsünüz.
-----------------------------katılıyorum birçok programımda sorunları bu saatte çözmüşümdür :D
-

Adobe Dreamweaver default kod renkleri berbat çünkü bg beyaz. "dark theme" denen eklenti çok mu iyi hayır, design bölümü ayrı yavşak. Mac Os geçicem yakın zamanda Coda kullacam, vurucam kırbacı
-
Aptana default akar :D (siyah iyidir gözü yormaz)

-
visual studio'dan ss
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------visual studio'dan ss
-----------------------------seni gidi seni keylogger :) he kaçla kodluyorsun version nedir?
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------seni gidi seni keylogger :) he kaçla kodluyorsun version nedir?
framework yoksa ne olcek :P -
wert bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
framework yoksa ne olcek :P
-----------------------------framework başlı başına bi problem oldugu için mümkün oldugunca problem yaşamim diye 2.0 la hallediyorum. konu dağılmasın :D